Įkraunama...
Įkraunama...

Laparaskopija ir kt. chirurginiai būdai

QUOTE(Fudži @ 2007 06 22, 18:33)
Aha... nebent norėtum kad kokia seselė nuskustų  doh.gif

bet kaip sesele nuskuta,tai jau nelabai malonumas yra,nes naudoja toki senovini peiliuka blink.gif O paskui kaip pradeda ataugineti palukeliai,tai jau toks niezejimas suima schmoll.gif O as paskutini karta su depiliaciniu kremuku pati is vakaro visa procedura pasidariau ir labai gerai paskui tongue.gif
Atsakyti
Dėl skutimo, tai prieš operaciją nujaučiau, kad laukia tokia procedūra. blush2.gif Todėl iš namų pasiėmiau savo moteriškų skustuvų.
Beje, skutimo laikas iki operacijos turi būti kuo trumpesnis, kad nebūtų užnešta kokia infekcija. unsure.gif
Atsakyti

Aš nusiskutau namie antradienio vakare.Trečiadieniį atsiguliau į ligoninę.Ketvirtadienį iš ryto operavo.Trečiadienį vakare seselė ruošėsi skusti. Pasakiau, kad pati nusiskutau. Tai pažiūrėjo, sakė,kad gerai.Nieko neminėjo, kad reikia kuo vėliau nusiskust.
Atsakyti
O velnias, negerai truputį jei kuo vėliau reikia. Nes mano oda super alergiška, visuomet, kuomet nusiskutu, kitą dieną nebegaliu vaikščioti su bikiniu. g.gif Ką daryt... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(tarškaliukas @ 2007 06 25, 11:34)
O velnias, negerai truputį jei kuo vėliau reikia. Nes mano oda super alergiška, visuomet, kuomet nusiskutu, kitą dieną nebegaliu vaikščioti su bikiniu. g.gif Ką daryt... blink.gif

O kur tu čia kitą dieną pasiruošus su bikiniu eit? g.gif ar aš kažką ne taip supratau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktoriukas @ 2007 06 25, 14:44)
O kur tu čia kitą dieną pasiruošus su bikiniu eit? g.gif ar aš kažką ne taip supratau blush2.gif

lotuliukas.gif ne aiškiai parašiau, ot višta doh.gif norėjau parašyti, kad mane operuos kitą dieną t.y. poryt ir jei aš šiandien nusiskusčiau, tuomet jau ryt mane išbertų, kažin ar gerai.
O apie bikinį rašiau kaip pavyzdį, jog vasarą bikinio sritį nusidepiliavus, kitą dieną pasirodyti jau niekur nebegaliu, išberia labai. na, čia palyginau, kokia jautri oda lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tarškaliukas @ 2007 06 25, 13:16)
lotuliukas.gif ne aiškiai parašiau, ot višta doh.gif  norėjau parašyti, kad mane operuos kitą dieną t.y. poryt ir jei aš šiandien nusiskusčiau, tuomet jau ryt mane išbertų, kažin ar gerai.

O prieš pat operaciją jei nusiskustum? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktoriukas @ 2007 06 25, 16:17)
O prieš pat operaciją jei nusiskustum? g.gif

Man reikia būtinai depiliacinio kremo, nes įtariu, kitaip bus žiauru. Na, bet nieko nepadarysi. Teks vežtis skutimosi priemones geras, matyt.
Atsakyti
QUOTE(tarškaliukas @ 2007 06 25, 15:28)
Man reikia būtinai depiliacinio kremo, nes įtariu, kitaip bus žiauru. Na, bet nieko nepadarysi. Teks vežtis skutimosi priemones geras, matyt.

Aš nusidepiliavau viską su depiliaciniu kremu blush2.gif namuose, tai prieš op. apžiūrėjusi sesutė pagyrė lotuliukas.gif , sako kitos taip bjauriai nusiskuta lotuliukas.gif
Atsakyti

Pjūveliai vistiek bus pilve aukščiau, tai gal nieko baisaus kad ir išbers?O gal reikėtų paklaust gydytojos iškart kai paguldys?
Atsakyti
QUOTE(Ūlla @ 2007 06 25, 13:32)
Aš nusidepiliavau viską su depiliaciniu kremu  blush2.gif  namuose, tai prieš op. apžiūrėjusi sesutė pagyrė  lotuliukas.gif , sako kitos taip bjauriai nusiskuta  lotuliukas.gif

Va, matai, už ką pagyrimų galima gauti bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
na, pvz., jei nusidepiliuočiau šiandien vakare...poryt operacija? kaip manot?
ir dar...ar nėra jokių kitų reikalavimų, na net nežinau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tarškaliukas: 25 birželio 2007 - 15:55