Įkraunama...
Įkraunama...

Laparaskopija ir kt. chirurginiai būdai

QUOTE(nireglina @ 2007 06 26, 09:21)
Beje, dėl apsiskutimo... Važiuodama į ligoninę tai padariau, bet seselė vis tiek "aptvarkė", nes pasirodo ten reikėjo ne apskusti, o visai nuskusti  lotuliukas.gif

del sito reikalo... man tai nieko nedare... as visada gana naza plaukeliu plota palieku, tai sesute sako ''nereik tau nieko daryt'' thumbup.gif liuks, nes ko tai labai jau nenorejau, kad man sesute sukuosena darytu... doh.gif
Atsakyti
Liabas, mergytes 4u.gif
rugpjucio vidury ir as darysiu laparaskopija doh.gif
Tarskaliuk, kaip tau sekesi? Kokios zinios? Ir ar labai baisu? blink.gif Blyn, geda, bet tikrai bijau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(DDajana @ 2007 06 29, 12:48)
Liabas, mergytes 4u.gif
rugpjucio vidury ir as darysiu laparaskopija doh.gif
Tarskaliuk, kaip tau sekesi? Kokios zinios? Ir ar labai baisu? blink.gif Blyn, geda, bet tikrai bijau doh.gif

taškaliux turėtų šiandien grįšti, sakė, viskas praėjo gerai, nespėjo sureguoti ir užmigo user posted image per daug bijojo, nors nebuvo dėl ko
pačios operacijos reikėjo, nes pasirodė kai kas trukdė pastoti blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmunce: 29 birželio 2007 - 12:50
QUOTE(vilmunce @ 2007 06 29, 13:49)
taškaliux turėtų šiandien grįšti, sakė, viskas praėjo gerai, nespėjo sureguoti ir užmigo  user posted image per daug bijojo, nors nebuvo dėl ko
pačios operacijos reikėjo, nes pasirodė kai kas trukdė pastoti blush2.gif  ax.gif

nedaug zinau apie laparaskopija blush2.gif .ka ten is viso gali rasti, kas trukdo patapti nestuke.gif ?sąaugas, ka dar?
Atsakyti
QUOTE(DDajana @ 2007 06 29, 11:37)
nedaug zinau apie laparaskopija blush2.gif .ka ten is viso gali rasti, kas trukdo patapti nestuke.gif ?sąaugas, ka dar?

Nepraeinamus kiaušintakius, endometriozę... ax.gif Daug ten visokio blogio gali būti ax.gif
Atsakyti
Labas mergytės, aš jau čia clap.gif
na va, pasidariau šukuoseną namuose - na, nuliovą tokia lotuliukas.gif lotuliukas.gif
atsiguliau įligoninę, kitą dieną operavo. Tik smagumynas pavalgiau antradienį važiuodama 6 val. ryte, o davė valgyti tik ketvirtadienį 8 ryte biggrin.gif bet ar iš bainės ar iš velnias žino dar ko nesinorėjo. Patarimas jei nujaučiate, kad neiškęsite nusipirkite bananų ir jogurto. nes po operacijos vakare leidžia. Bet, kadangi aš nieko neturėjau...
Tai vat bijojau klaikiia, bet seselės thumbup.gif labai rūpinosi, ryte nusivežė į operacinę, paguldė šnekino, linksmino ir bac- narkozė. kaip užteminas (neišsipildė pirmoji baimė neužmigti) biggrin.gif
Atsibudau keliant nuo o-pracinio stalo, narkozės buvo duota idealiai (baimė prabusti vidury neišsipildė) thumbup.gif Atsibudus pirmas klausimas buvo "kaip rezultatai" pradėjo sesėlės juoktis ir sakė miegok (trečia baimė, kad neatsibusiu ir neišsipildę lotuliukas.gif ). Nubudus seselė priėjo paklausė ar nepykina ir ar neskauda. tai man nei skaudėjo, nei mane pykino. Seselė pasižiūrėjo įtariai, sako gal geriau vėliau paklausiu. Atėjus vėl klausia, sakau nea.
Labai greit parvežė į palatą. Pati išlipau. Pastatė 2 lašelines, antrai lašant paklausė ar skauda, atsakiau, kad ne. Po 15 min. atėjo su švirkštu vis viena sako aš tau suleisiu lotuliukas.gif gal manė, kad kenčiu.
Vakare jau vaikščiojau. Na, viskas pavyko puikiai, jokiu pilvo skausmų, jokių pečių skausmų ar pykinimų. thumbup.gif Na žinoma, dabar siūliukai jaučiu kad yra, bet neskausmas gi čia.
O rezultatai neblogi: kiaušintakiai pratekami, gimda graži, jokių kitų negerų dalykų nerado. Tik kiaušides subadė ir sakė tikėtis geriausio.
Oj, kad prirašiau, bet norėjau papasakoti. taigi išvada - bijojau veltui biggrin.gif

Papildyta:
beje, šalia manęs gulėjusios pasakiškos mergaitės stebėjosi, sakė nepanaši į ligonį esi, tai aš lovą pasikloju, indus išplaunu lotuliukas.gif
Vienamergina pasakojo, kad po šios operacijos 3 dienas nieko nenorėjo, tai ji tik žiūrėjo į mane ir sakė - "nenormaliai čia tau ar kaip" lotuliukas.gif
Atsakyti
tarskaliukas ir as jau namie smile.gif mane operavo 26 d, tikrai nera ko bijoti, aisku procedura nemaloni, bet kentet galima smile.gif manes irgi nei pykino po to nei skaudejo baisiai, tik dabar namie baisu kad tie siuliukai netruktu. Masn irgi nieko nerado, tik cista iseme kaip ir buvo planuota ir prabade kiausides, o kita vakara po operacijos jau ziurejau su gydytoju operacijos irasa, nu vaizdeliai ne mano nervams, rode mano zarnas, gimda, kiausides ir pan, rode kai iseme cista, kaip uzsiuvo kiauside, kaip prabade jas, tai kazkaip po tokiu vaizdu blogiau pasijutau nei po operacijos. O patys nemaloniausi prisiminimai su ligonine ir operacija tai man yra KLIZMA blink.gif lotuliukas.gif doh.gif
myletis gydytojas nedraude, sake kai tik noresiu tai iskart, o noro jau yra tik bijau kad siulai truks lotuliukas.gif
man tik nemalonus jausmas del duju, net mentys siek tiek skaudejo.
Atsakyti
QUOTE(Vilkaa @ 2007 06 29, 15:19)
tarskaliukas ir as jau namie smile.gif mane operavo 26 d, tikrai nera ko bijoti, aisku procedura nemaloni, bet kentet galima smile.gif manes irgi nei pykino po to nei skaudejo baisiai, tik dabar namie baisu kad tie siuliukai netruktu. Masn irgi nieko nerado, tik cista iseme kaip ir buvo planuota ir prabade kiausides, o kita vakara po operacijos jau ziurejau su gydytoju operacijos irasa, nu vaizdeliai ne mano nervams, rode mano zarnas, gimda, kiausides ir pan, rode kai iseme cista, kaip uzsiuvo kiauside, kaip prabade jas, tai kazkaip po tokiu vaizdu blogiau pasijutau nei po operacijos. O patys nemaloniausi prisiminimai su ligonine ir operacija tai man yra KLIZMA  blink.gif  lotuliukas.gif  doh.gif
myletis gydytojas nedraude, sake kai tik noresiu tai iskart, o noro jau yra tik bijau kad siulai truks  lotuliukas.gif
man tik nemalonus jausmas del duju, net mentys siek tiek skaudejo.

clap.gif kaip smagu. Na, man nieko nerodė verysad.gif O labai būčuiau norėjusi. Kadangi, mane operavo ne mano gyd. kita, tai nelabai maloni moteris. Nieko nepaaiškino išvis. Ir dabar net nelabai žinau ką daryti, skambinti savo gyd.? ir Klausi ką daryti? Bet kaip nesinori trukdyti telefonu g.gif
O mentis sakė skauda tuomet, kuomet per daug dujų pripučia, tuomet kažkoks nervas susidirgina. O vietoj klizmos man miltelių davė - brudni labai, bet įtariu geriau nei klyzma
Atsakyti
Oi laukam laukiam tarskaliuko laukiam, aisku su gerom naujienom 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
O nedaskaiciu iki galo ir jau parasiau tai tu jau grizai 4u.gif Na va tai ir dziugu kad viskas thumbup.gif Mano rezultatai buvo tokie pat kaip tavo:), tai viskas thumbup.gif Tai ka dabar belieka laukti dar geresniu rezultatu blush2.gif NA tikekimes mum pasiseks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tarškaliukas @ 2007 06 29, 15:10)
Oj, kad prirašiau, bet norėjau papasakoti. taigi išvada - bijojau veltui biggrin.gif

Labai faina,kad tau viskas gerai
Nuosirdziausi sveikinimai 4u.gif
Turiu klausimuka???
Ar pirkai narkoze?? ar valstybine dave??
Atsakyti
Sveikos mergaites:)

As pas jus po pertraukos, pasilepinau truputi po laparoskopijos. Man ja dare birzelio 13d. Viskas praejo gerai, baimes siek tiek buvo. Del nuskutimo manes net neklause ( ir taip buvau susitvarkiusi), del vaistu taip pat. O po oper sesutes vis ateidavo, klausdavo kaip laikausi, suleido vaistu nuo pykinimo, skausmo. Bananai ir lengvas jogertas - labai gera mintis:) as valgyti laabai noorejau.
Deja, rezultatai nuvyle, tiksliau, tai ka rado, kiek galejo tiek patvarke. Tai va, kairys kiausintakis visas uzakes, kiauside tik policistine.Desineje puseje saaugos kiausintakyje ir kiausideje. Gydytoja pasiule naturaliai 3men bandyti, po to pasirodyti.
Tiek mano istorijos...
Atsakyti
Ridisiukas, tikėkimės. 4u.gif Laikau už abi kumščius biggrin.gif ir dar vyrą priversiu biggrin.gif - vis daugiau

Gegne, nenuliūsk, pamatysi, viskas bus gerai 4u.gif gi operuoja tik dėl to, kad geriau būtų, jei liepė natūraliai, vadinasi viltis tikrai yra mirksiukas.gif pamatysi, viskas bus gerai 4u.gif

varle123, žinok, ateit pirkau blush2.gif
Atsakyti