Labas mergytės, aš jau čia
na va, pasidariau šukuoseną namuose - na, nuliovą tokia
atsiguliau įligoninę, kitą dieną operavo. Tik smagumynas pavalgiau antradienį važiuodama 6 val. ryte, o davė valgyti tik ketvirtadienį 8 ryte

bet ar iš bainės ar iš velnias žino dar ko nesinorėjo. Patarimas jei nujaučiate, kad neiškęsite nusipirkite bananų ir jogurto. nes po operacijos vakare leidžia. Bet, kadangi aš nieko neturėjau...
Tai vat bijojau klaikiia, bet seselės

labai rūpinosi, ryte nusivežė į operacinę, paguldė šnekino, linksmino ir bac- narkozė. kaip užteminas (neišsipildė pirmoji baimė neužmigti)
Atsibudau keliant nuo o-pracinio stalo, narkozės buvo duota idealiai (baimė prabusti vidury neišsipildė)

Atsibudus pirmas klausimas buvo "kaip rezultatai" pradėjo sesėlės juoktis ir sakė miegok (trečia baimė, kad neatsibusiu ir neišsipildę

). Nubudus seselė priėjo paklausė ar nepykina ir ar neskauda. tai man nei skaudėjo, nei mane pykino. Seselė pasižiūrėjo įtariai, sako gal geriau vėliau paklausiu. Atėjus vėl klausia, sakau nea.
Labai greit parvežė į palatą. Pati išlipau. Pastatė 2 lašelines, antrai lašant paklausė ar skauda, atsakiau, kad ne. Po 15 min. atėjo su švirkštu vis viena sako aš tau suleisiu

gal manė, kad kenčiu.
Vakare jau vaikščiojau. Na, viskas pavyko puikiai, jokiu pilvo skausmų, jokių pečių skausmų ar pykinimų.

Na žinoma, dabar siūliukai jaučiu kad yra, bet neskausmas gi čia.
O rezultatai neblogi: kiaušintakiai pratekami, gimda graži, jokių kitų negerų dalykų nerado. Tik kiaušides subadė ir sakė tikėtis geriausio.
Oj, kad prirašiau, bet norėjau papasakoti. taigi išvada - bijojau veltui
Papildyta:beje, šalia manęs gulėjusios pasakiškos mergaitės stebėjosi, sakė nepanaši į ligonį esi, tai aš lovą pasikloju, indus išplaunu
Vienamergina pasakojo, kad po šios operacijos 3 dienas nieko nenorėjo, tai ji tik žiūrėjo į mane ir sakė - "nenormaliai čia tau ar kaip"