Įkraunama...
Įkraunama...

Dauno sindromas

QUOTE(Kokenytė @ 2007 06 30, 22:12)
O kaip pas jus tas siaubingas kosulys?gal sumažėjo,o temp dėl ko kyla jie teip ir nesupranta?Tai jau sakė tą bacilą rado o ko nepagydo nu niekaip nesuprantu jausmas tarsi gyventume viduramžiais.
Stiprybės tau ir mažiukui 4u.gif

Kosulys islikes baisus doh.gif Jie is vis nieko nesupranta kas darosi su Toniuku doh.gif Rado bacila paleido 5dienas antibijotikus gavosi alergija jie issigando ir isleido mus namo doh.gif Ir dar Toniukui yra sugadintas refliuksas ir jam pastoviai kyla rugstys is skranduko,tai dabar geriam specialius vaistukus.O ji sugadino geriami antibijotikai doh.gif

Man jau paciai nebera sveikatos ir nebezinau ka daryti? doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(saulesmamyte @ 2007 06 30, 21:34)
Kosulys islikes baisus doh.gif Jie is vis nieko nesupranta kas darosi su Toniuku doh.gif Rado bacila paleido 5dienas antibijotikus gavosi alergija jie issigando ir isleido mus namo doh.gif Ir dar Toniukui yra sugadintas refliuksas ir jam pastoviai kyla rugstys is skranduko,tai dabar geriam specialius vaistukus.O ji sugadino geriami antibijotikai doh.gif

Man jau paciai nebera sveikatos ir nebezinau ka daryti? doh.gif  verysad.gif

Na tai jei jau iki šiol jie nesugalvojo kaip vaikui padėt,manau nebelauk skambinkis į tą vilnių ir žiūrėk kur gali jį nuvešt,negalima gi vaiko sveikata taip žaist ir ką tie gydytojai sau mano,jug čia ne gyvūnas,nors ir tam skauda,o čia gi mažas vaikelis,tikrai reiktų žurnalistus tokiem iškviest
Atsakyti
QUOTE(Kokenytė @ 2007 07 01, 10:00)
Na tai jei jau iki šiol jie nesugalvojo kaip vaikui padėt,manau nebelauk skambinkis į tą vilnių ir žiūrėk kur gali jį nuvešt,negalima gi vaiko sveikata taip žaist ir ką tie gydytojai sau mano,jug čia ne gyvūnas,nors ir tam skauda,o čia gi mažas vaikelis,tikrai reiktų žurnalistus tokiem iškviest

ir as galvoju,kad jeigu jau Kauno gyditojai negali niekuo bepadet reiktu pagalbos ieskot kitur,nes temperatura tiek ilgai laikosi cia jau nejuokai g.gif
Papildyta:

Labas rytas
Papildyta:
mes gavome liepos 3 dienai pakvietima i terapijos su arkliais pristatyma,tas pristatymas bus kazkur prie Papiles,bet turbut negalesim vaziuot,nes kita savaite daug visokiu reikalu reiks sutvarkyt.
Atsakyti
Labutis 4u.gif ,nespeju su jumis,vis per tuos balius ax.gif .Daug visko priraset,jau ir spejau apsidziaugti,kad Toniukui geriau,ir vel.....Kaip saules mamyte sako,kad tikri x failai.Nu zinot jei butu tai kokioje privincijoje tai nesistebeciau,bet dabar g.gif .As ir siulau tik i vilniu vaziuoti,juk baisu kai sitaip,ir paciai ramiau,kad kazka del jo daugiau darai.Stiprybes tau saulesmamyte 4u.gif .Gali stebetis nesistebeti verysad.gif ,bet lietuvos medicinoje tikras burdakas doh.gif .

Na mes mamytes apie susitikima tai pasyviai organizuojames verysad.gif ,nors kelios gal ir susitiksim.Saulesmamyte as patarciau dar prie kokios kaunietes prisimesti ir kartu atvykti(jei ieskai masinos,tai mes keliata turim nebrangiu,)Mum reikia kuo grieciau ir tiksliai zinoti kiek musu vaziuos,nes uzsakineti namelius reikia.Jei ka as galiu dar paieskoti nameliu numeriu,per pusbroli,jis ten maza versliuka turi.Tai padetu surasti kur mum apsistoti.Kokenyte negalvok apie i namus vaziavima,nes ir as apie tai pagalvosiu ax.gif .Tik duok dieve mum gera ora ir sveikateles 4u.gif .
Geros dieneles visiems 4u.gif
Atsakyti
Na tikrai dienelės bėga labai jaudinuos taip norėčiau jus pamatyt,kodėl Viltė nieko nesako ar jūs negalėsit?Ad23 visai nebeužsuką į forumą kažkokia palaida bala doh.gif tai gal rugpjūčio gale? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kokenytė @ 2007 07 01, 13:57)
Na tikrai dienelės bėga labai jaudinuos taip norėčiau jus pamatyt,kodėl Viltė nieko nesako ar jūs negalėsit?Ad23 visai nebeužsuką į forumą kažkokia palaida bala  doh.gif tai gal rugpjūčio gale? g.gif

liepos 18 d.vaziuosim i Santariskes,neaisku ka ten sakys,tikiuos neguldys g.gif ,21 d.mano gimtadienis,draugai jau sneka,kad ruosciaus nes uzgrius bigsmile.gif .28 d.brolio sunelio krikstynos,todel nezinau ka daryt,liepa kaip ir uzimta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saulesmamyte @ 2007 06 30, 18:07)
Tai dziaugiuosi,kad tau nuo vaistuku pagerejo ir aciu dievui,kad jau paskutinis isvaziavimas ir parsides atostogos thumbup.gif Tai tikrai truputeli pailsesi ir atsigausi thumbup.gif  wub.gif
Papildyta:

O Toniukui vel temperatura auksta doh.gif Darosi kazkokie X failai doh.gif  verysad.gif

labai uzjauciu saules mamyte. console.gif manau tikrai nuo rytojaus megink gal pasiskambint i santariskes ir paaiskinus visa situacija uzklausti ar galetumet atvaziuoti pas juos atsigulti tyrimeliams. tikrai pamegink.

o man vakar kokia absurdiska kelione buvo ner zodziu. buvo visiskai normaliai neorganizuotas renginys, tik persalau ir tiek. doh.gif du geri dalykeliai kad susitikom su viena supermamyte, ir kad po renginio dar nuvaziavom valandelei prie juros. thumbup.gif temeleje "paplepekim" idejau kelias nuotraukytes. mirksiukas.gif

o cia toniukui kad kuo greiciau pasveiktu!!!! oro_buckis.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kokenytė @ 2007 07 01, 12:57)
Ad23 visai nebeužsuką į forumą kažkokia palaida bala  doh.gif tai gal rugpjūčio gale? g.gif

uzsuka uzsuka, tik nenori per daug sedet, nes ir taip kazkaip nbelabai kaip jauciasi....

O musu planai tokie nuo rugpjucio6-31 mes raidos centre, todel niekaip
nuo liepos 15 tikrai pajuri savaitei. O dabar dar neaisku kaip su vyro atostogom bus arba nuo 13-22, arba 20-29, bet dar neaisku. Be to esam suplanave palikt vaiki mano tevam ir patys lekt i Latvija pabludint kokiom 3 dienom, bet stengsimes, kad tai nebutu savaitgalis.
o nerasiau nieko, nes dar tiksliai nezinau. Jei butume palangoj tai tikrai pasirasom. O manau, kad busim. Tai vat thumbup.gif labai butu smagu
Atsakyti
Aciu visoms uz palaikyma 4u.gif wub.gif

Tikrai su Toniuku darosi X-failai,nes dabar vel jis kaip sveikas ir temp nera doh.gif Na nesuprantu kas cia darosi doh.gif
Papildyta:
QUOTE(dangire @ 2007 07 01, 13:52)
Labutis 4u.gif ,nespeju su jumis,vis per tuos balius ax.gif .Daug visko priraset,jau ir spejau apsidziaugti,kad Toniukui geriau,ir vel.....Kaip saules mamyte sako,kad tikri x failai.Nu zinot jei butu tai kokioje privincijoje tai nesistebeciau,bet dabar g.gif .As ir siulau tik i vilniu vaziuoti,juk baisu kai sitaip,ir paciai ramiau,kad kazka del jo daugiau darai.Stiprybes tau saulesmamyte 4u.gif .Gali stebetis nesistebeti verysad.gif ,bet lietuvos medicinoje tikras burdakas doh.gif .

Na mes mamytes apie susitikima tai pasyviai organizuojames verysad.gif ,nors kelios gal ir susitiksim.Saulesmamyte as patarciau dar prie kokios kaunietes prisimesti ir kartu atvykti(jei ieskai masinos,tai mes keliata turim nebrangiu,)Mum reikia kuo grieciau ir tiksliai zinoti kiek musu vaziuos,nes uzsakineti namelius reikia.Jei ka as galiu dar paieskoti nameliu numeriu,per pusbroli,jis ten maza versliuka turi.Tai padetu surasti kur mum apsistoti.Kokenyte negalvok apie i namus vaziavima,nes ir as apie tai pagalvosiu ax.gif .Tik duok dieve mum gera ora ir sveikateles 4u.gif .
Geros dieneles visiems 4u.gif

dangire labai sudominai su masinom 4u.gif Kokios markes masinos ir kokios kainos?Gali parasyti i az thumbup.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Ernestulka @ 2007 07 01, 15:39)
labai uzjauciu saules mamyte.  console.gif manau tikrai nuo rytojaus megink gal pasiskambint i santariskes ir paaiskinus visa situacija uzklausti ar galetumet atvaziuoti pas juos atsigulti tyrimeliams. tikrai pamegink.

o man vakar kokia absurdiska kelione buvo ner zodziu. buvo visiskai normaliai neorganizuotas renginys, tik persalau ir tiek.  doh.gif du geri dalykeliai kad susitikom su viena supermamyte, ir kad po renginio dar nuvaziavom valandelei prie juros.  thumbup.gif temeleje "paplepekim" idejau kelias nuotraukytes.  mirksiukas.gif

o cia toniukui kad kuo greiciau pasveiktu!!!!  oro_buckis.gif  oro_buckis.gif  oro_buckis.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Uzjauciu del tokio renginio console.gif Tik jau gerai,kad jau atostogos prasides thumbup.gif Tai pailsesi ir atsigausi thumbup.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Nu žinokit šiandien sprogstu iš pykčio nuo bobų liežuvių jėtus kaip sunku gyvent ir nekreipt dėmesio kai tau pastoviai primena jog vaikas nepilnavertis doh.gif Man jau neverkt norisi,o jas iššaudyt gun_rifle.gif bicycle.gif sutrypt kad klyktų išskausmo rolleyes.gif Nu tokią neapykantą priverčia jaust kad net pačiai bjauru man tai į akis nieko nesako,o uošvienei viską suvarto atėjo vakar kaimynė ir sako tavo vaikam daug pinigū reik,nes jug vaikas ne įvaiką panašus netoks turi būt 3 metų mažas ūgis tai pas jį ir smegenys nesivystys tai kiek ateity jie bėdų turės,o svarbiausia tai kad jos pačios sveikam sūnui prieš 2 metus įvyko didelė nelaimė išgulėjo 3mėn komoj ir dabar turi bėdų su emocijom ir psichika.Net per vyro gimtadienį viena jų giminaitė užmetė kai apie vaikus su uošvierne šnekėjo tai jau pati girdėjau sako tau geriau patylėt,vadinas mes net teisės šnekėt nebeturim,nes invalidą paigimdėm nu nebegaliu išmaugyt man jas norisi,nu bjaurybės nerealios žodžių nėra,va kaip tokios moka gyvenimus kitirm gadint,va tokiam tikriausiai ir reik būt tada savęs nematai tik kitus ir gyveni gerai ir dar šaipais ir didžiuojis ir žemini kitus,ir ima nervas kad nieėkam už tai neatsieina kad bent po kiek laiko suprastų kad blogai darė,bet ne taip nebūna.................. verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Kokenyte, friends.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kokenytė @ 2007 07 02, 13:34)
Nu žinokit šiandien sprogstu iš pykčio nuo bobų liežuvių jėtus kaip sunku gyvent ir nekreipt dėmesio kai tau pastoviai primena jog vaikas nepilnavertis doh.gif Man jau neverkt norisi,o jas iššaudyt gun_rifle.gif  bicycle.gif sutrypt kad klyktų išskausmo rolleyes.gif Nu tokią neapykantą priverčia jaust kad net pačiai bjauru man tai į akis nieko nesako,o uošvienei viską suvarto atėjo vakar kaimynė ir sako tavo vaikam daug pinigū reik,nes jug vaikas ne įvaiką panašus netoks turi būt 3 metų mažas ūgis tai pas jį ir smegenys nesivystys tai kiek ateity jie bėdų turės,o svarbiausia tai kad jos pačios sveikam sūnui prieš 2 metus įvyko didelė nelaimė išgulėjo 3mėn komoj ir dabar turi bėdų su emocijom ir psichika.Net per vyro gimtadienį viena jų giminaitė užmetė kai apie vaikus su uošvierne šnekėjo tai jau pati girdėjau sako tau geriau patylėt,vadinas mes net teisės šnekėt nebeturim,nes invalidą paigimdėm nu nebegaliu išmaugyt man jas norisi,nu bjaurybės nerealios žodžių nėra,va kaip tokios moka gyvenimus kitirm gadint,va tokiam tikriausiai ir reik būt tada savęs nematai tik kitus ir gyveni gerai ir dar šaipais ir didžiuojis ir žemini kitus,ir ima nervas kad nieėkam už tai neatsieina kad bent po kiek laiko suprastų kad blogai darė,bet ne taip nebūna.................. verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Va tai ir yra baisiausia isklausyti ir isgyventi,neisprususiu bobuciu pliotkus. gun_bandana.gif .O as tai esu karstakose,tai tikriausiai buciau i namus nuejus ir pasakius ka galvoju.as tai manau,kad lazda turi du galus.Baisu,kad mes gyvename tokioje visuomeneje,bet nieko nepakeisi,rekia kazkaip ismokti nekreipti demesio g.gif
Atsakyti