Įkraunama...
Įkraunama...

Dauno sindromas

su gimtadieniuku kokenyte!!! oro_buckis.gif happybday.gif happybday.gif happybday.gif

user posted image

visoms linkejimai nuo saules mamytes ! oro_buckis.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif

ir dar karteli noriu jums priminti mamytes, nepasiduokit liudnoms mintelems. jusu zuikuciai yra nuostabus ir nepakartojami, tereik gerai juo pazint, tiketi jais ir stengtis kiek imanoma neuzdaryti tarp keturiu sienu, tuomet jie uauga tikrai savarankiski ir daug galintys zmogiukai, patikekit manim! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ernestulka @ 2007 07 03, 17:08)
su gimtadieniuku kokenyte!!!  oro_buckis.gif  happybday.gif  happybday.gif  happybday.gif
user posted image

Labai gražu wub.gif Ačiū smile.gif
Kas dėl susitikimo tai nežinau kaip mes rasim beto toloka ir vyrui reiks nuo darbų atsitraukt,o va kad šventojoj tai be problemų aš ir viena atvažiuoju,o šiaulių pusėj net buvus nesu g.gif
Atsakyti
sveikos.
Dvi dienas su sveciais bendravom, tai taip atsisnekejus jauciuosi. Tai gera

kokenyte su gimtadieniuku (kad ir paveluotai) 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Tau ir kitoms noriu pasakyti, kad tai kas musu nesunaikina, tik sustiprina. Mes esam nuostabios moterys ir mamos ir kad ir ka jie sakytu to nepakeis. Itariu, kad cia zmoniu pavydas, jie negali ir nemoka taip mylet, tai ir sneka nesamones. Stai todel as visiem su kuo bendrauju pasakau, o jeigu dar pries tai ka uzsako, tai atkertu. Na tarkim buvo tokia pana univere, mes taip ejom kompanijoj ir ji ant kazko sako daunai. Tada as jai: " mano vaikas daunas, gal nori pamatyt kuo tai skiriasi?" DSaugiau ji su manim nebendrauja geda jai o ne man. Tai vat wub.gif mes esam apdovanotos wub.gif
Atsakyti
user posted imageLabas rytas.Noreciau pasveikinti KOKENYTE su praejusiu tortadieniu ir palinketi visu svajoniu issipildymo...
Atsakyti
Sveikos,
išsityriau savo skrandį ir nieko labai blogo nerado ax.gif Tik tas skausmas vistiek nepraeina doh.gif Gal tai išties nerviškai blush2.gif
Bet atrado problemų inkstuose verysad.gif ir cistą prie kasos verysad.gif Tai va šiandien eisiu pas gyd. žiurėsiu ką sakys. Nu niekaip neišlipu iš ligų. Kaip prasidėjo po gimdymo, taip ir nesibaigia verysad.gif Jei ne vienas, tai kitas doh.gif
Atsakyti
Dar kartą ačiū už sveikinimus ir palinkėjimus smile.gif
Aš taippat visokių ligų po gimdymo turėjau dabar jau praėjo tik dar su širdim negerai jei negeriu vaistų tai alpinėtpradedu,manau čia tas stresas mum pakenkė,bet nieko pasveiksim laikykis trude 4u.gif Pranešk kaip sekėsi
Kažin kaip Toniukas g.gif
Atsakyti
Sveikutes,isties idomu kaip Toniukui sekasi g.gif ,gal vistik pagydis viena karta.As tikiu,kad vistik ta medicina nera tokia beviltiska,na bent jau didmiesciuose.But gerai,kad iki susitikimo pasveiktu ax.gif ,musu daugiau ir smagiau.
Vakar mes gryzom is daktares su gerom naujienom,mazylis nebeserga,ir jau pirmadieni gaus pirma skiepa yahoo.gif .Negaliu patiketi,kad jau dvi dienas be antibijotiku,aisku mum nebuvo taip baisiai kaip Toniukui g.gif ,tik istisai karkavo.Bronhitas,plauciu uzdegimas,bet be temperaturos doh.gif .
Trude nenusimink,suras del ko tau tos problemos ir isgysi.viskas susitvarkys,tik svarbiausia nei vienos ligos neuzleisti.Kai as pima vaikeli pagimdziau,ir man islindo,kad turiu stuburo isvarza,ir jau uzkalkejusia.Ojei niekam nelinkeciau,bet gerai,kad praejo,tai zinau,kad dabar turiu saugoti nugara.O kai Dangiriuko laukiaus,tai visi daktarai reke,negimdyt,neisnesiosi,liksi ant ratuku verysad.gif .Bet pasirodo,kad vaikstau ax.gif tik planini cezario pjuvi dare.VistiK ne visada daktarai teisus. doh.gif

Na as ir vel judinsiu del susitikimo blush2.gif .Darom sventojoje,bet susirenkam ryte,o kas nores vakare namo vaziuos,o kas ne pasiliks.As ir kokenyte tikrai busim.Kas dar?trude,ad 23,saules mamyte,Vilte............
Atsakyti
QUOTE(dangire @ 2007 07 05, 11:04)
Sveikutes,isties idomu kaip Toniukui sekasi g.gif ,gal vistik pagydis viena karta.As tikiu,kad vistik ta medicina nera tokia beviltiska,na bent jau didmiesciuose.But gerai,kad iki susitikimo pasveiktu ax.gif ,musu daugiau ir smagiau.
Vakar mes gryzom is daktares su gerom naujienom,mazylis nebeserga,ir jau pirmadieni gaus pirma skiepa yahoo.gif .Negaliu patiketi,kad jau dvi dienas be antibijotiku,aisku mum nebuvo taip baisiai kaip Toniukui g.gif ,tik istisai karkavo.Bronhitas,plauciu uzdegimas,bet be temperaturos doh.gif .
Trude nenusimink,suras del ko tau tos problemos ir isgysi.viskas susitvarkys,tik svarbiausia nei vienos ligos neuzleisti.Kai as pima vaikeli pagimdziau,ir man islindo,kad turiu stuburo isvarza,ir jau uzkalkejusia.Ojei niekam nelinkeciau,bet gerai,kad praejo,tai zinau,kad dabar turiu saugoti nugara.O kai Dangiriuko laukiaus,tai visi daktarai reke,negimdyt,neisnesiosi,liksi ant ratuku verysad.gif .Bet pasirodo,kad vaikstau ax.gif tik planini cezario pjuvi dare.VistiK ne visada daktarai teisus.  doh.gif

Na as ir vel judinsiu del susitikimo blush2.gif .Darom sventojoje,bet susirenkam ryte,o kas nores vakare namo vaziuos,o kas ne pasiliks.As ir kokenyte tikrai busim.Kas dar?trude,ad 23,saules mamyte,Vilte............

na mums butu geriau Siauliu raj.ten kur mamytia siule,nes i Sventaja neturesim su kuo atvaziuot,nes MB zada i Svedija isvaziuot,o Siauliu krasta geriau pazystu,tad kristume i autobusa su Goda ir atlektume ax.gif na nezinau tegu greitai visos pasisako kas kam kur patogiau o tada ziuresim,bet ei mamytes pasisakykit ka galvojat apie susitikima,nes gi tos vasareles tiek ir beliko g.gif
Atsakyti
Laba diena visoms

Kokenyte, kad ir pavėluotai, su gimtadieniu!

Aš turbūt galėčiau ir į Šiaulių raj., ir į Šventąją. Tik neaišku, kaip bus su darbais, ar galėsiu ištrūkti.
Atsakyti
aš tai visom keturiom už šventają smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dangire @ 2007 07 05, 10:04)

QUOTE(*Vilte* @ 2007 07 05, 10:45)
na mums butu geriau Siauliu raj.ten kur mamytia siule,nes i Sventaja neturesim su kuo atvaziuot,nes MB zada i Svedija isvaziuot,o Siauliu krasta geriau pazystu,tad kristume i autobusa su Goda ir atlektume ax.gif na nezinau tegu greitai visos pasisako kas kam kur patogiau o tada ziuresim,bet ei mamytes pasisakykit ka galvojat apie susitikima,nes gi tos vasareles tiek ir beliko g.gif

QUOTE(Daivuske @ 2007 07 05, 11:51)
Laba diena visoms

Kokenyte, kad ir pavėluotai, su gimtadieniu!

Aš turbūt galėčiau ir į Šiaulių raj., ir į Šventąją. Tik neaišku, kaip bus su darbais, ar galėsiu ištrūkti.

jeigu tas savaitgalis mum bus laisvas t.y. 21-22 ar 28-29 tai mes busim ir nesvarbu kur...
Papildyta:
ai dar
zinokit neturiu kur detis is laimes... siandien uzsuko broliene ir pasake, kad laukiasi... Netveriu savam kaily...
Atsakyti
o ka mine,laja,butybe ir kitos galvojat?
Atsakyti