didziausios didziausios sekmytes jums rytoj su toniuku, labai lauksiu naujienyciu.
ir man reiks greit krautis lagaminus. negaliu dar patiketi kad visgi patekau i laiminguju saraseli ir turbut 5ieni isvykstu iki 7ienio i ryga. na dar rytoj bus viskas visiskai aisku kai susirinksim jau visi, bet vadove jau siandien musu stipriausiuju ketvertukui liepe ruostis moraliskai jau. oi kaip laukiu. tik kad sveikatele nepavestu labai iki sio savaitgaliuko, o po jo, kad ir tvanas.
didziausios didziausios sekmytes jums rytoj su toniuku, labai lauksiu naujienyciu.
ir man reiks greit krautis lagaminus. negaliu dar patiketi kad visgi patekau i laiminguju saraseli ir turbut 5ieni isvykstu iki 7ienio i ryga. na dar rytoj bus viskas visiskai aisku kai susirinksim jau visi, bet vadove jau siandien musu stipriausiuju ketvertukui liepe ruostis moraliskai jau. oi kaip laukiu. tik kad sveikatele nepavestu labai iki sio savaitgaliuko, o po jo, kad ir tvanas.
Labutis labai tikiuosi.kad saulesmamyte su toniuku grys su gerom ziniom.linkiu jiem geros keliones .Ir uz tave dziaugiuos ernestulka ,tik rupinkis savim,kad sveikatele nepavestu O as vakar vel vilniaus RC atakavau,tai man liepe skambintis vel uz poros savaiciu.Tai su vyru nusprendziau nuvaziuoti ten ir kitais budais pagreitinti eile ,aisku tuo paciu Trakus aplankysim,draugus vilniuje .LABAI PRASAU,KURI TURIT AD23 TEL NR,PARASYKIT IKI RYTOJAUS.ar saules mamytes,ji tikrai turi.Paskambinciau jai ir pasidomeciau kas tas eiles tvarko ten ,su kuom kalbetis. is kart labai dekoju
Labutis
labai tikiuosi.kad saulesmamyte su toniuku grys su gerom ziniom.linkiu jiem geros keliones .Ir uz tave dziaugiuos ernestulka ,tik rupinkis savim,kad sveikatele nepavestu
O as vakar vel vilniaus RC atakavau,tai man liepe skambintis vel uz poros savaiciu.Tai su vyru nusprendziau nuvaziuoti ten ir kitais budais pagreitinti eile ,aisku tuo paciu Trakus aplankysim,draugus vilniuje .LABAI PRASAU,KURI TURIT AD23 TEL NR,PARASYKIT IKI RYTOJAUS.ar saules mamytes,ji tikrai turi.Paskambinciau jai ir pasidomeciau kas tas eiles tvarko ten ,su kuom kalbetis.
is kart labai dekoju
Labutis Penktadieni vaziuosim su Goda jodinet su zirgais i zirgyna ,vaziuos ir daugiau vaikuciu su ivairiom negalem,ten bus vykdomas projektas kazkoks.
Grizom is Vilniaus ir verkti norisi Iejom pas daktare i kabineta,tai nuziurejo mus su Toniuku nusivezem savo poliklinikos kortele,tai paskaite kas parasyta korteleje ir net neprisilietus ir neapziurejus Toniuko nustate diagnoze Bereikalo ten nuvaziavom ir tiek Jau net nezinau ka daryti?
Pakele nuotaika susitikimas su Butybe Labai grazi Gretute Is pradziu ji labai nenuleido nuo Toniuko akyciu O veliau jau pradejo sypsotis ir kai reikejo atsisveikinti,tai net pyko Butybe jus nuostabios Papildyta:
QUOTE(*Vilte* @ 2007 08 07, 12:35)
Labutis
Penktadieni vaziuosim su Goda jodinet su zirgais i zirgyna ,vaziuos ir daugiau vaikuciu su ivairiom negalem,ten bus vykdomas projektas kazkoks.