Įkraunama...
Įkraunama...

Dauno sindromas

QUOTE(saulesmamyte @ 2007 08 07, 17:19)
Sveikutes 4u.gif

Grizom is Vilniaus ir verkti norisi cray.gif  cray.gif  cray.gif Iejom pas daktare i kabineta,tai nuziurejo mus su Toniuku doh.gif nusivezem savo poliklinikos kortele,tai paskaite kas parasyta korteleje ir net neprisilietus ir neapziurejus Toniuko nustate diagnoze doh.gif  doh.gif  doh.gif  cray.gif  cray.gif  cray.gif Bereikalo ten nuvaziavom ir tiek doh.gif Jau net nezinau ka daryti?

Pakele nuotaika susitikimas su Butybe thumbup.gif Labai grazi Gretute wub.gif Is pradziu ji labai nenuleido nuo Toniuko akyciu wub.gif O veliau jau pradejo sypsotis ir kai reikejo atsisveikinti,tai net pyko 4u.gif Butybe jus nuostabios wub.gif  thumbup.gif 

O tai ką pasakė,gal gali aiškiau parašyt?
Atsakyti
QUOTE(Kokenytė @ 2007 08 07, 19:03)
O tai ką pasakė,gal gali aiškiau parašyt?

Paskaite visus lapus israsytus is ligoniniu ir pasake tas pacias diagnozes kurios buvo parasytos tuose lapuose doh.gif Ir pasake mazdaug ko mes cia atvaziavom doh.gif :verysad:nepaziurejo net tonziliu,o juk sakiau,kad jos labai dideles doh.gif Sake,kad taip turi buti,o taip neturi buti istikruju doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulesmamyte: 07 rugpjūčio 2007 - 17:42
QUOTE(saulesmamyte @ 2007 08 07, 18:41)
Paskaite visus lapus israsytus is ligoniniu ir pasake tas pacias diagnozes kurios buvo parasytos tuose lapuose doh.gif Ir pasake mazdaug ko mes cia atvaziavom doh.gif  :verysad:nepaziurejo net tonziliu,o juk sakiau,kad jos labai dideles doh.gif Sake,kad taip turi buti,o taip neturi buti istikruju doh.gif

nu visai jau blink.gif trūksta žodžiu tai kur pasak jų tu tą vaiką dėt turi negi numarint nu aišku kai jiems būti šalia nereikia tai ir nuaišvilpt jiem unsure.gif
Tai gal privačiai bandyk kur nuvešt kai mokėsit pinigėlius gal atydžiau pažiūrėtų kokioj klinikoj privačioj g.gif Nu kažką gi reikia daryt
Atsakyti
QUOTE(saulesmamyte @ 2007 08 07, 19:41)
Paskaite visus lapus israsytus is ligoniniu ir pasake tas pacias diagnozes kurios buvo parasytos tuose lapuose doh.gif Ir pasake mazdaug ko mes cia atvaziavom doh.gif  :verysad:nepaziurejo net tonziliu,o juk sakiau,kad jos labai dideles doh.gif Sake,kad taip turi buti,o taip neturi buti istikruju doh.gif

doh.gif doh.gif doh.gif siaubas kazkoks,nu ir gyditojai pas mus doh.gif verysad.gif ,o kaip Toniukas siaip jauciasi?
Atsakyti
Bandysiu Toniuka registruoti Kaune pas gastroenterologa,kad patikrintu jam refliuksa.Kai sutvarkys sia problema,tai tada galvoju,kad viskas pasibaigs.Dar ta gydytoja pasake ko Toniukas negali valgyti,tai beveik nieko negali valgyti del refliukso doh.gif Jis ir taip kudutis,tai dar ir valgyti jam negalima doh.gif Kazkoks absurdas doh.gif Zinokit man jau tikrai bloga nuo tu daktaru doh.gif Dabar stovi toks keistas guzas sirdyje,nes jau nebezinau ka man daryti?Gal issiverkciau,tai palengvetu? verysad.gif

Toniukas labai piktas,nes per kosejima neissimiega ir visa diena buna piktas verysad.gif Vargsas vaikutis kankinasi juodai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulesmamyte: 07 rugpjūčio 2007 - 18:49
QUOTE(saulesmamyte @ 2007 08 07, 20:47)
Bandysiu Toniuka registruoti Kaune pas gastroenterologa,kad patikrintu jam refliuksa.Kai sutvarkys sia problema,tai tada galvoju,kad viskas pasibaigs.Dar ta gydytoja pasake ko Toniukas negali valgyti,tai beveik nieko negali valgyti del refliukso doh.gif Jis ir taip kudutis,tai dar ir valgyti jam negalima doh.gif Kazkoks absurdas doh.gif Zinokit man jau tikrai bloga nuo tu daktaru doh.gif Dabar stovi toks keistas guzas sirdyje,nes jau nebezinau ka man daryti?Gal issiverkciau,tai palengvetu? verysad.gif

Toniukas labai piktas,nes per kosejima neissimiega ir visa diena buna piktas verysad.gif Vargsas vaikutis kankinasi juodai doh.gif

o pasigarinti ar inhaliuotis nebandet,mum nuo kosulio labai tas padedavo
Atsakyti
QUOTE(*Vilte* @ 2007 08 07, 20:51)
o pasigarinti ar inhaliuotis nebandet,mum nuo kosulio labai tas padedavo

Turiu as inchaliatoriu,bet jis mums nepadeda.Darau su adrenalinu inchaliacijas,kai jis jau dusta ir su eukaliptu aliejum,bet niekas mums nepadeda doh.gif
Atsakyti
[quote=saulesmamyte,2007 08 07, 17:19]
Sveikutes 4u.gif

Pakele nuotaika susitikimas su Butybe thumbup.gif Labai grazi Gretute wub.gif Is pradziu ji labai nenuleido nuo Toniuko akyciu wub.gif O veliau jau pradejo sypsotis ir kai reikejo atsisveikinti,tai net pyko 4u.gif Butybe jus nuostabios wub.gif thumbup.gif 4u.gif
Papildyta:

Ir mums buvo labai malonu su jumis susipazinti wub.gif Toniukas tikras saunuolis thumbup.gif tiek visko moka drinks_cheers.gif
O griztant namo teko Gretai dar vafliuku nupirkti ir visa kelia valge net pasicepsedama doh.gif
Atsakyti
Butybe kaip sekasi tavo mažylei žingsniuoti?
Papasakosiu kaip man buvo žinok sirgau metus siaubingu kosuliu net kraujais kosėjau visos gerklos raudonos tampė mane pas gydytojus mama į mokyklą ilgai nėjjau,ir jokie vaistai nepadėdavo,tai polmunologė nusiuntė mus pas kažkokią suaugusių gydytoją LOR ji man pradėjo leisti už ausų alijošių paleido 10 dienų ir gerklę kažkuom šaldė ir baigėsi mano liga kuri taip ilgai kankino,tai vėliau kai užeidavoi kosulys visišgerdavau alijošiaus ampulę ai va tiesa gerklę šaltalankiu aliejum tepė,o dabar nebeužeina man tie kosuliai o gal ir tu pabandyk nupirkt pagarint su alijhošium jis nekenksmingas
Atsakyti
QUOTE(Butybė @ 2007 08 07, 22:25)
Ir mums buvo labai malonu su jumis susipazinti wub.gif Toniukas tikras saunuolis thumbup.gif tiek visko moka drinks_cheers.gif
O griztant namo teko Gretai dar vafliuku nupirkti ir visa kelia valge net pasicepsedama doh.gif

Sakiau,kad reikes pradeti Gretutei pirkti ir tokiu skanestu lotuliukas.gif o sakei,kad nevalgys lotuliukas.gif dar ir kaip patiko mazylei mirksiukas.gif Saunuole Gretute,kad tik greiciau sustipretu wub.gif wub.gif wub.gif

Papildyta:
QUOTE(Kokenytė @ 2007 08 07, 22:37)
Butybe kaip sekasi tavo mažylei žingsniuoti?
Papasakosiu kaip man buvo žinok sirgau metus siaubingu kosuliu net kraujais kosėjau visos gerklos raudonos tampė mane pas gydytojus mama į mokyklą ilgai nėjjau,ir jokie vaistai nepadėdavo,tai polmunologė nusiuntė mus pas kažkokią suaugusių gydytoją LOR ji man pradėjo leisti už ausų alijošių paleido 10 dienų ir gerklę kažkuom šaldė ir baigėsi mano liga kuri taip ilgai kankino,tai vėliau kai užeidavoi kosulys visišgerdavau alijošiaus ampulę ai va tiesa gerklę šaltalankiu aliejum tepė,o dabar nebeužeina man tie kosuliai o gal ir tu pabandyk nupirkt pagarint su alijhošium jis nekenksmingas

Reikes man su gydytoja pasikonsultuoti ir nusipirkti thumbup.gif Gal tu ir teisi,kad pageres wub.gif

Zinot as jau pradejau galvoti,kad Toniuka reikia vezti i onkologini,kad jam gali buti plauciu vezys cray.gif cray.gif cray.gif As jau nebezinau ka man galvoti? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(saulesmamyte @ 2007 08 07, 22:12)
Sakiau,kad reikes pradeti Gretutei pirkti ir tokiu skanestu lotuliukas.gif o sakei,kad nevalgys lotuliukas.gif dar ir kaip patiko mazylei mirksiukas.gif Saunuole Gretute,kad tik greiciau sustipretu wub.gif  wub.gif  wub.gif

Papildyta:

Reikes man su gydytoja pasikonsultuoti ir nusipirkti thumbup.gif Gal tu ir teisi,kad pageres wub.gif

Zinot as jau pradejau galvoti,kad Toniuka reikia vezti i onkologini,kad jam gali buti plauciu vezys cray.gif  cray.gif  cray.gif As jau nebezinau ka man galvoti? verysad.gif

Na tavo vietoj tikriausiai ir ten nuvežčiau kartais kitos sryties gydytojai duoda labai naudingų patarimų.
Atsakyti
Vaikscioti mazoji labai nori ir isikibusi i mano rankas jau vaiksto, net laiptais i virsu uzlipa, bet pati eiti ir bijo, ir nelabai dar supranta kaip blush2.gif

Saulesmamyte, tu negalvok apie blogus dalykus 4u.gif , nemanau, kad tik plauciai kalti del kosulio. Kiek as zinau, del gerkles ivairiu uzdegimu taip pat gali buti kosulys, ir beje labai negrazus - tarsi "lojantis" g.gif gal teisingai Kokenyte, sako, pabandyk naturalias medziagas, juk mazylio organizmas vaistu labai nualintas ir jam reikia poilsio g.gif
Atsakyti