QUOTE(dangire @ 2007 08 13, 22:34)
Sveikutes
,na mes ir vel po smagiu gastroliu.Plaukiojom su baidaremis,dvi upes Rusneje perplaukem ir mariu gera gala.Na kol vyras atostogauja tai taip ir pramogaujam
.
Man sestadieni rase saulesmamyte,kad Toniuko kraujas rodo bronchita,ir guli jie jau skyriuje,nebe reanimacijoje
.Liudna,kad tokie dalykai darosi.Nei paciai saulesmamytei ramybes,ir vaikelis alinamas,ir mazoji sese be mamos ir brolio.Dieve suteik jiem stiprybes.
Na del arkliu tai tikrai idomu ir tikiuos kai maniskis jau gales ta terapija uzsiimineti,tai gal ir musu rajone tokie uzsiemimai bus
Pasipasakosiu
.Siandien paskambino pusesere,ir pasake,kad musu teta surado kazkoki gyditoja,kuris gydo vaikus su DS,beje ta teta esu macius tik vaikysteje.Bet sis daktaras tipo labai geras ir savaime aisku brangus,bet ne lietuvis.O ji renka per gimine pinigus,kad padet mano berniukui
,jauciuos tai tragiskai.Nezinau nei ka galvoti,dabar viska bandau issiaiskinti smulkiau,kas kur kada....Ne nepagalvojau,kad kazkam as rupiu su savo problemom.nu issipasakojau
Zuikuli,rasyk kaip Vilniuje sekesi,kada sake gulsites.Kaip sekesi pokalbis pas mama
Ausra123 tu ir nelauk kol vaziuosit i Vilniu ar Kauna eik savo mieste i mankstas ir masazus,neleisk mazyliui sustingti
Kokenyte o kada jus vaziuojat i Kauna gultis
Sveikateles visiems

Man sestadieni rase saulesmamyte,kad Toniuko kraujas rodo bronchita,ir guli jie jau skyriuje,nebe reanimacijoje

Na del arkliu tai tikrai idomu ir tikiuos kai maniskis jau gales ta terapija uzsiimineti,tai gal ir musu rajone tokie uzsiemimai bus

Pasipasakosiu

Zuikuli,rasyk kaip Vilniuje sekesi,kada sake gulsites.Kaip sekesi pokalbis pas mama

Ausra123 tu ir nelauk kol vaziuosit i Vilniu ar Kauna eik savo mieste i mankstas ir masazus,neleisk mazyliui sustingti

Kokenyte o kada jus vaziuojat i Kauna gultis

Sveikateles visiems

stibrybes sauls mamytei,liudna,kad tokios ligos puola