Įkraunama...
Įkraunama...

Dauno sindromas

QUOTE(Butybė @ 2007 08 14, 20:59)
Sveikutes visos,

Na va musu tyrimai labai neblogi, klausa pagerejo, dabar jau tikrai turiu vilties, kad mazyle snekes thumbup.gif
Buvom sveciuose pas Toniuka ir Saulesmamyte - laaaabai patiko, na jau koks Toniukas saunuolis, viska moka, ir po ligonines ne nepavarges atrodo. Musu teciui jis labai patiko thumbup.gif

Džiugu,kad jums gerai sekėsi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labutis :4u:niurus pas mus rytas verysad.gif ir nuotaika tokia pati.
Smagu girdeti,kad Saulesmamyte su Toniuku namie ir butybe tik geru ziniu parnese mum i foruma thumbup.gif .Bet del operacijos tai manau,kad turetu vargai pasibaigti,tik gaila,kad mazylis dar tures pasikankinti g.gif ,O tu saulesmamyte ziurekis savo sveikatos,nes vaikuciam tu reikalinga sveika ir energinga mama bigsmile.gif .Baigsis tie sunkus etapai ir vel bus viskas saunu.
O as tai antra diena su misrainem vargstu,ziemai dedu.Nes kai isvaziuosiu i Vilniu,tai nieks uz mane nebesudes.Gal kas i pagalba yahoo.gif blush2.gif
Musu albumuke maciau graziu vaikeliu wub.gif ,jie visi nuostabus.Ir dar man kilo klausimas kiek pas mus Augusteliu yra g.gif ,galvoju,kad kokie trys g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dangire: 15 rugpjūčio 2007 - 08:25
QUOTE(dangire @ 2007 08 15, 09:23)
Labutis :4u:niurus pas mus rytas  verysad.gif ir nuotaika tokia pati.
Smagu girdeti,kad Saulesmamyte su Toniuku namie ir butybe tik geru ziniu parnese mum i foruma thumbup.gif .Bet del operacijos tai manau,kad turetu vargai pasibaigti,tik gaila,kad mazylis dar tures pasikankinti g.gif ,O tu saulesmamyte ziurekis savo sveikatos,nes vaikuciam tu reikalinga sveika ir energinga mama bigsmile.gif .Baigsis tie sunkus etapai ir vel bus viskas saunu.
O as tai antra diena su misrainem vargstu,ziemai dedu.Nes kai isvaziuosiu i Vilniu,tai nieks uz mane nebesudes.Gal kas i pagalba yahoo.gif  blush2.gif
Musu albumuke maciau graziu vaikeliu wub.gif ,jie visi nuostabus.Ir dar man kilo klausimas kiek pas mus Augusteliu yra g.gif ,galvoju,kad kokie trys g.gif

Na kik žinau tai du Ad23 Augustas ir mano Augustinas,labai švelnių bruožų buvo kai gimė tai norėjau švelnaus vardo,o Augustinas man tada atrodė tinkamas,o dabar tai kai pagalvoji vaikas gali net savo vardą nemokėt pasakyt per ilgą įdėjom doh.gif Tai kai mokinu sako austina vietoj augustino lotuliukas.gif
gal ką sužinojai apie tą gydytoją?
Atsakyti
QUOTE(*zuikulis* @ 2007 08 14, 21:46)
sveikutes mamytes,noreciau suzinot nuo kada tikrina klausa ir regejima,nes musu gydytoja nieko nezino. sad.gif Saunu kad Toniukui geriau thumbup.gif

ir klausa ir rega reikia tikrinti nuo gimimo ir profilaktiskai karta metuose
Mes tai akites tikrinames Santariskese, o klausa Kauno klinikose
Atsakyti
sveikutes,labai dziugu kad pataret,nes be jusu nezinau ka reiktu daryt ;)bandysiu registruotis kuo greiciau,kad tik nebutu per velu.Labai noriu susitikt su dangire biggrin.gif tik va beda,uzpuole mane sloga is po keliones i vilniu,kai praeis butinai aplankysim jus,tikiuos spesiu iki kol i centriuka isvaziuosit rolleyes.gif
Atsakyti
Mes šiandien labai linksmai laiką praleidom thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Vyro teta pakvietė mus įšventąją važiuot tai su mažium susiruošėm ir lėkėm smile.gif
Nu laimingas buo mane vis bučiavo ir mylavo kad tšik į vandenį neščiau po to pilis statė ir duobes kasė seni namačiau jo tokio laimingo juokėsi be paliavos tai taip gera man ant širdies wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Dbar su tetuku išvažiavo su traktoriu žolės pjauti jau turėtų grįžt,nes vėlu......
o Jum smagu Dngire ir zuikuli susitiksit ir galėsit paplepėt,o man nėra su kuo iš arčiau pasidalint vargeliais ir džiaugsmais
Atsakyti
smagu,kad puikiai praleidot diena clap.gif mes ir vaziavom i klaipeda prie juros,nes mano mazulis labai gerai miega gryzes nuo juros,nors pati rizikavau dar labiau susirgt,bet manau viskas bus gerai wink.gif tai jau idegiau oi oi oi thumbup.gif gal nereiks per.Is kur esi naktele dejuot.Is kur esi Kokenyte?
Atsakyti
Na mes ir labai daug ka suzinojom is sio forumo,na praktiskai viska.O taip tai butumem tik vieni kariave su siuo sindromu g.gif .dziaugiuos ,kad atradau tai ax.gif
O as tai visada ir is visur laukiu sveciu drinks_cheers.gif ,kas tik sugalvosit tai mielai,ir permiegoti vietos rasim mirksiukas.gif .as rimtai.Kas neturit kaimo ,tai pas mane gamtos pilna,dar ir pramogu kokiu sugalvotumem ax.gif
Na dar pavyko suzinoti,kad tas gyditojas is Leningrado.Ir daugiau nieko,nes ta mano teta dabar pas ji gydosi,tai kai grys bandysiu su ja susisiekti. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dangire: 15 rugpjūčio 2007 - 23:07
Sveikutės smile.gif Na mažius labai įdegęs šiek tiek irzlokas šiandien dar turim eit pas gydytojus dėl darželio reikės pereiti,tai net nežinau kaip bus jis tik pamato baltą chalatą irį verkia iškart doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Sveikutes visoms!!!Rugilyte dekoja uz sveikinimus birthday.gif ir vaisina gimtadienio tortu!!!Mes labai sauniai praleidom savaitgali prie juros,tik dagar vaiksto abi su burbuliuojanciom nosytem,bet nieko,kaip nors issisuksim!Buvom delfinariume,Rugilyte net sustingus ziurejo ir dar jai labai patiko keltis keltu.
Labai pykstu ant saves,kad nepaskaitinejau antradieni,labai norejau susitikt su Butybe ir Gretute.bet tikiuos,kad susitiksim Vilniui,nes reikia pradet skambinet arba ieskot pazystamu...nes eile gali labai uzsitesti...
mes klausos tyrimui uzsiregistravom rugsejo 5d.,o pas okulista registruosimes po 20d.dar reikia pas ortopeda,sake ateit,kai pradesim vaiksciot,o be to,jau laikas uzsisakyt batukus.
g.gif o apie gydytojus,gydancius musu vaikucius,irgi galvoju siaipsau.Tikiu tik dideliu darbu ir nuosirdziu bendravimu su musu vaikeliais.
Visoms geros dienos!!neperkaiskit!!!
Atsakyti
Labutis
Mes irgi baigem zygius po poliklinika,nes reikia pasitikrint sveikata pries mokykla ir siaip reikejo visokiu popierizmu,dabar viska susitvarkem ir galesim ramiai laukti rugsejo pirmosios.
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

O musu keliai po poliklinikas dar tik prasideda verysad.gif Uzregistravau Toniuka 30d pas LOR del tonziliu operacijos doh.gif Labai pergyvenu,bet gal viskas bus gerai 4u.gif

Dziugu Vilte,kad jus jau viska susitvarket pries mokykla thumbup.gif

Zuikuli saunuole esi ir stengiesi del savo mazylio thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

dangire labai noreciau su tavim susitikti ir pabendrauti blush2.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti