Įkraunama...
Įkraunama...

Dauno sindromas

Sveikutes
Kaip gerai,kad jus cia esat ir,kad bet kada galima cia uzeit ir su jumis papliurpt,o kas geriau galetu mane suprast jei ne Jus auginancios saules vaikucius,labai nuostabius ir tikrai daug dziaugsmo suteikiancius vaikucius wub.gif
Mes kol kas sedim namie,nes lija,o vakare eisim su MB i draugu gimtadieni,Goduska eis nakvot pas senelius.
Atsakyti
QUOTE(dangire @ 2007 08 18, 01:10)
Saunuole,ir laikykis tos nuomones.As sakau vienas vaikas ne vaikas.Saulesmamyte ir turi pametinukus ir antras vaikelis sveikas,tik nezinau ar daresi kokius papildomus tyrimus g.gif

Sveikutes 4u.gif

Taip as auginu pametinukus ir esu tuo labai patenkinta thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif As pradejau lauktis antro,kai Toniukui buvo trys men blush2.gif Viena ginekologe mane labai gazdino,kad negimdyciau,bet as buvau stipri ir pakeiciau gydytoja,pradejau vazineti i Santariskes darytis tyrimus genetikos centre ir ten man labai faina gydytoja dare ekoskopija,tai mes su ja labai susibendravom thumbup.gif As dariausi visus tyrimus,kai laukiausi savo mazyles,kad butu ramiau ir tyrimai nemelavo,parode,kad mazyle bus sveika thumbup.gif Toniukas labai daug mokinasi is seses.Ji jo mokytoja ir as dziaugiuosi,kad jie kartu auga.As tiek neismokinciau jo kiek ismokina sesyte thumbup.gif wub.gif

ausra123 patarciau ir tau gimdyti,tik dar kol kas ne dabar.Kai truputeli atsigausi ir sustipresi wub.gif As irgi galvojau,kaip reikes padalinti meile abiems,bet tai gaunasi savaime ir as stengiuosi,kad abudu mano mzuliukai nebutu nuskriausti wub.gif Kaip jiems yra gerai augti kartu wub.gif Pamatytumet,kaip jie zaidzia graziai,kai Toniukas grizta is ligonines Emilyte pribega ir ji apkabina ir dar papucia rankytes kur buvo istatyti kateteriai.Kartais vos neapsiverkiu i juos ziurint,kaip jie vienas kita myli wub.gif
Papildyta:
QUOTE(*Vilte* @ 2007 08 18, 15:03)
Sveikutes
Kaip gerai,kad jus cia esat ir,kad bet kada galima cia uzeit ir su jumis papliurpt,o kas geriau galetu mane suprast jei ne Jus auginancios saules vaikucius,labai nuostabius ir tikrai daug dziaugsmo suteikiancius vaikucius wub.gif
Mes kol kas sedim namie,nes lija,o vakare eisim su MB i draugu gimtadieni,Goduska  eis nakvot pas senelius.

wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif

Linksmai praleiskit laika thumbup.gif
Atsakyti
sveikutes,sendien nuostabus rytas.Ar pavyko dangirei vakar papramogaut,rytas buvo ne koks,bet diena nuostabi.mes nurausem bulvytes,bet tiek jau ir bebuve like,nes supuvo nemazai wink.gif Smagu kad saulesmamytes mazuliai puikiai sutaria.Geros dienos thumbup.gif
Atsakyti
Aš vis suku galvą kaip man gaut siuntimą į endokrinologinį,nes daktarė nerašo dėl to kad nėra atsakymo,o atsakymo nedavė nes nebuvo tyrimai padaryti tai dabar maniškė gydytoja liepia skambintis ir prašyt kad ta endokrinologė atsiųstų man atsakymąč,nu bet kaip aš paskambinus prašysiu kad ji eitų voką su markute pirkt ir man atsakymą atsiųst,o negi be atsakymo negalima siuntimo parašyt doh.gif g.gif gal kas žinot?
Nebežinau ką daryt mano manymu tai mano gydytoja turi pasiskambint tai endokrinologei pati ir jos paklaust,o kaip jum atrodo? g.gif
Atsakyti
sveikutes. na va daiktus jau susidejau rytoj vaziuojam pasitikrinti sirdutes. tai taip bijau kad nebutu pablogeja. nezinau kaip mazylis tokia ilga kelione atlaikys. ax.gif . kai grysim parasysiu kaip sekesi. ate . visiems augkit sveikuciai. 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kokenytė @ 2007 08 19, 19:54)
Aš vis suku galvą kaip man gaut siuntimą į endokrinologinį,nes daktarė nerašo dėl to kad nėra atsakymo,o atsakymo nedavė nes nebuvo tyrimai padaryti tai dabar maniškė gydytoja liepia skambintis ir prašyt kad ta endokrinologė atsiųstų man atsakymąč,nu bet kaip aš paskambinus prašysiu kad ji eitų voką su markute pirkt ir man atsakymą atsiųst,o negi be atsakymo negalima siuntimo parašyt doh.gif  g.gif gal kas žinot?
Nebežinau ką daryt mano manymu tai mano gydytoja turi pasiskambint tai endokrinologei pati ir jos paklaust,o kaip jum atrodo? g.gif

siuntima turi duot,nes musu vaikucius reik priziuret,ka jai sunku poperiuka parasyt. g.gif Nesuprantu kas tiems daktarams darosi,juk jie nera specelistai visoms ligoms,tai kodel ju reik maldaut siuntimu ar kysiu nori,betvarke doh.gif doh.gif doh.gif As dar nesusiduriau su tokia beda,nes kur paprasau ten ir siuncia,nueik pas vyriausia ligonines gydytoja ir pasiteirauk ar taip gali but. g.gif
Papildyta:
QUOTE(ausra123 @ 2007 08 19, 22:55)
sveikutes. na va daiktus jau susidejau rytoj vaziuojam pasitikrinti sirdutes. tai taip bijau kad nebutu pablogeja.  nezinau kaip mazylis tokia ilga kelione atlaikys.  ax.gif . kai grysim parasysiu kaip sekesi. ate . visiems augkit sveikuciai.  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

sekmes ausra123,manau viskas bus gerai,sekmes wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kokenytė @ 2007 08 19, 18:54)
Aš vis suku galvą kaip man gaut siuntimą į endokrinologinį,nes daktarė nerašo dėl to kad nėra atsakymo,o atsakymo nedavė nes nebuvo tyrimai padaryti tai dabar maniškė gydytoja liepia skambintis ir prašyt kad ta endokrinologė atsiųstų man atsakymąč,nu bet kaip aš paskambinus prašysiu kad ji eitų voką su markute pirkt ir man atsakymą atsiųst,o negi be atsakymo negalima siuntimo parašyt doh.gif  g.gif gal kas žinot?

pritariu zuikuliui, eik pas vedeja, kas cia per nesamones, gydytoja privalo duoti siuntima mad.gif, o jeigu reikia tyrimo atsakymo tegu jos poliklinika pati duoda uzklausa klinikoms. Juk jus tik pacientai ir neturite dirbti ju darbo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ausra123 @ 2007 08 19, 21:55)
sveikutes. na va daiktus jau susidejau rytoj vaziuojam pasitikrinti sirdutes. tai taip bijau kad nebutu pablogeja.  nezinau kaip mazylis tokia ilga kelione atlaikys.  ax.gif . kai grysim parasysiu kaip sekesi. ate . visiems augkit sveikuciai.  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Sėkmės 4u.gif 4u.gif 4u.gif Tikiuosi kad leliukui bus viskas gerai wub.gif
Ačiū zuikuli ir būtibe už patarimus tai dabar taip ir padarysiu atakuosiu juos gun_bandana.gif au pabodo pastovus bijojimas nueit pas šeimos gydytoją ir jos vis prašyt ką nors nu taip siutas ima kad nežinau bash.gif
Atsakyti
Sveikutes.Mes sauniai praleidom savaitgali,pakeliavom po Lie4tuva,aplankem kKryziu kalna,buvo smagu.O dabar jau gyvenu mintimis apie VRC.
Kokenyte,nesamone,tau turi duot siuntima.arba pasiskambink i kabineta gydytojai ir paklausk,ka daryt???is tikruju,tai nelabai kas skaito.ka tame siuntime paraso,svarbu,kad yra siuntimas.bet jei tavo gydytoja uzsispyre,tai nezinau...O i VRC as skambinau pati,jie po keliu minuciu man perskambino ir pasake data ir ka reikia turet.Kokenyte,tu tai dar anksciau buvai konsultuotis,bet dabar tau svarbiau susitvarkyt reikalus Kaune.gaila,kad mes isvaziuojam,newgalesim aplankyt...
smile.gif o dar noriu pasisakyt ta tema apie antra ar trecia vaikuti seimoj.kai gime Emilija9o ja gimdziau labai sunkiai),jau kita diena as svajojau apie kita leliuka.ir4 visada galvojau.kad as ja taip myliu,kad tos meiles uztektu keliems vaikams,kitu atveju as ja gqaliu perlepint,is tos dideles meiles...nesakau,kad lengva,bet gera.. biggrin.gif O Rugilyte su Emilija labai zaidzia,daug mokosi is jos,aisku ir pykstasi ir musasi doh.gif
Papildyta:
ausra123,sekmes jums,tikekimes,kad nebus blogiau!!!
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

ausra123 linkim sekmes ir pamatysi viskas bus gerai wub.gif

Kokenyte jeigu neiseis tau gauti to siuntimo,tai pasakyk as nueisiu i klinikas ir paimsiu tavo mazylio atsakyma ir tau atsiusiu 4u.gif Jeigu man duos tavo mazylio atsakyma,tai jokiu problemu as gi gyvenu netoli kliniku 4u.gif Tik pasakyk jeigu reikes pagalbos blush2.gif wub.gif

O su Toniuku vel blogai doh.gif Visa nakti nemiegojau,nes jis karsciavo doh.gif Numusinejau temp ir budejau prie jo verysad.gif Gaila vaikucio ir kas jam darosi? verysad.gif

mine sekmes ir jums VRC thumbup.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveika, saules mamyte 4u.gif
Situacija su Toniuku labai primena mano vaikystę. Gyvenom mediniam name, kuriam buvo pelėsis. JIs mane taip alergizuodavo, kad negalėdavau namuose gyventi. Iš ligoninės parveždavo į namus, kaip sveiką, o naktį vėl atgal išvešdavo.
Plaučių uždegimai buvo įprasta liga, paskui viskas perėjo į astma, dusdavau. Tai praktiškai namie gyventi ir negalėjau. Alergija pelėsiui išliko iki šiol, jaučiu jį, kur kiti nejaučia. Kaip koks šuo bigsmile.gif Gal ir Toniukui tas pat? Nors man alergijos nenustatė pelėsiui, o tik namų dulkėsms, kačių plaukams. Pastebėk, kai gyvenot senoj vietoj ar Toniukas taip sirgdavo? Tikiuosi viskas bus gerai 4u.gif Sveikit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laja @ 2007 08 20, 16:49)
Sveika, saules mamyte  4u.gif
Situacija su Toniuku labai primena mano vaikystę. Gyvenom mediniam name, kuriam buvo pelėsis. JIs mane taip alergizuodavo, kad negalėdavau namuose gyventi. Iš ligoninės parveždavo į namus, kaip sveiką, o naktį vėl atgal išvešdavo.
Plaučių uždegimai buvo įprasta liga, paskui viskas perėjo į astma, dusdavau. Tai praktiškai namie gyventi ir negalėjau. Alergija pelėsiui išliko iki šiol, jaučiu jį, kur kiti nejaučia. Kaip koks šuo  bigsmile.gif Gal ir Toniukui tas pat? Nors man alergijos nenustatė pelėsiui, o tik namų dulkėsms, kačių plaukams. Pastebėk, kai gyvenot senoj vietoj ar Toniukas taip sirgdavo? Tikiuosi viskas bus gerai  4u.gif Sveikit  4u.gif

Labutis 4u.gif

Mes pries du metus atsikraustem i medini nama,bet padarem remonta nuo A iki Z,tai nebuvo jokio pelesio ir rastai buvo labai grazus,net darbininkai stebejosi,kad namas taip gerai issilaikes blush2.gif Jeigu butu kur pelesis,tai manau,kad pastebeciau blush2.gif Mes darem Toniukui alergini tyrima,tai jis gyvunams nealergiskas,bet alergiskas piktzolem doh.gif Bet as jo neleidziu net ant zoles palakstyti.Vaikstom tik astvaltu doh.gif Anksciau gyvenam daugiabutyje,tai Toniukas beveik ir nesirgo.Bet,kai persikraustem i nauja vieta,tai jis metus net slogos neturejo ir as taip dziaugiausi,kad jis visai nesirgo,tai turbut prisidziaugiau verysad.gif I ligonine nenoriu vezti,nes ten vel bus badymai ir pan,o dar neatsigaves po reanimacijos.Kaitinu jam kojytes ir inchaliuoju ir vis tikiuosi,kad pageres 4u.gif
Atsakyti