Labutis

,smagu,kad kas geru ziniu i musu puslapiuka atnesa

.Kaip but smagu mine,kad kartu atsigultumem i RC.Ar tu pati skambinai,ar tau paskambino.Mane tai blogos mintys apeme,kad gali mum nebepaskambinti,nu bet tikiuos ,kad viskas bus gerai.Ir jau gyvenu tuom nuotaikom,kad isvaziuojam.Kazin kaip mano vyrai susitvarkys vieni

.Domantas i darzeli,vyras i darba,gal as tik per daug pergyvenu

.Kazin kiek laiko mes pirma karta ten gulesim

.
Saulesmamyte,pakvietimas visiems galioja,kada tik sugalvosit,tel.turit ir atvaziuokit.O gal net mes parvaziuodami uzsuksim i kauna,tada gal ir susitiktumem

.Galvoju,kad pas ta teta reiks uzsukti,idomu ka jai tas daktaras pribure,o ji kaune gyvena
Na o musu pramogos toliau tesiasi,rytoi jei nelis tai varysim su kateriu paplaukioti.Ant padangos,su slidem i marias dar.O jei bus dar noro tai ir Nida aplankysim

.O po to jau viskas,prasides sena rutina
Zuikuli,labai gerai,kad tavo mazylis turi vyresniu sesiu tai jis daug ka is ju ismoks.Man taip Kokenyte sake.Galiu jau ir patvirtinti,nes abu kartu rankytem ploja,o jei broliui neiseina tai vyresnelis padeda
Vilte labai gaila,kad tau taip su tais sundaktaras nutiko

.Labai liudna,kad dar likes sovietinis isitikinimas.Mes vistiek esam bejeges.Tik pasiguosti galim

O jai kalbant apie uzsieni,tai as ir dabar gailiuos,kad gryzau.Jei buciau ten laukusi mazylio tai visus tyrimus but atlike,o cia net nesugebejo uzsiminti apie toki dalyka.Dar dabar neprisiverciu pas savo ginekologe nueiti,ir zadu,kai gatveje pamatysiu tai gal ir pora zodziu pasakysiu.
O musu saunuoliu nautraukytes tai

.Visi jie nuostabus ir mieli vaikuciai