Įkraunama...
Įkraunama...

Dauno sindromas

Sveikutes.netveriu savam kaily ir noriu pasidziaugt,kad nuo sio men.27d.mes vaziuojam i Vilniu,i raidos centra. thumbup.gif Kiek pamenu,kartu su Dangiriuku.bus smagiau,juk beveik pazystami!Tik va apnyko liudnbos mintys,kai Emilyte paklause,kur bus jinai.nezinau,kaip reikes isspresti si reikala,gal sese apsiims,ji gyvena Vilniuj.gal jai nebus per sunku,jos coliukui Emiliukui dar nera metuku.
Apziurejau nuotraukytes-labai fainos sesytes globoja broliuka,tures gyvenime geras mokytojas!o musu paskutines,gimtadienio nuotraukos isidejo i kita puslapi,kur yra parasyta "musu angelelai".
O "BESMEGENIU" daktaru man dar aciu dievui,neteko sutikti,bet juk dar gyvenimas pries akis.nors dabar prisiminiau,kad viena slykstuke sutikau ir tikrai jos negaliu pamirst,man jos fizionomija ir balsas dar ir dabar vaidenasi.Tai viena kliniku neanatologinio gydytoja,kuri man pranese sia zinia.gaila,pavardes neprisimenu,jau ne tas tada rupejo...o tai nenustociau as jos bjaurot per internetinius puslapius,kur atsiliepia apie gydytojus,tegu moteriske pasimoko kulturos ir akmeni is sirdies ismeta!!! aggressive.gif gun_rifle.gif gun_rifle.gif gun_rifle.gif
Atsakyti
QUOTE(mine @ 2007 08 17, 16:22)
Sveikutes.netveriu savam kaily ir noriu pasidziaugt,kad nuo sio men.27d.mes vaziuojam i Vilniu,i raidos centra. thumbup.gif Kiek pamenu,kartu su Dangiriuku.bus smagiau,juk beveik pazystami!Tik va apnyko liudnbos mintys,kai Emilyte paklause,kur bus jinai.nezinau,kaip reikes isspresti si reikala,gal sese apsiims,ji gyvena Vilniuj.gal jai nebus per sunku,jos coliukui Emiliukui dar nera metuku.
Apziurejau nuotraukytes-labai fainos sesytes globoja broliuka,tures gyvenime geras mokytojas!o musu paskutines,gimtadienio nuotraukos isidejo i kita puslapi,kur yra parasyta "musu angelelai".
O "BESMEGENIU" daktaru man dar aciu dievui,neteko sutikti,bet juk dar gyvenimas pries akis.nors dabar prisiminiau,kad viena slykstuke sutikau ir tikrai jos negaliu pamirst,man jos fizionomija ir balsas dar ir dabar vaidenasi.Tai viena kliniku neanatologinio gydytoja,kuri man pranese sia zinia.gaila,pavardes neprisimenu,jau ne tas tada rupejo...o tai nenustociau as jos bjaurot per internetinius puslapius,kur atsiliepia apie gydytojus,tegu moteriske pasimoko kulturos ir akmeni is sirdies ismeta!!! aggressive.gif  gun_rifle.gif  gun_rifle.gif  gun_rifle.gif

o prieš kiek laiko jūs registravotės į RC?Manau jau mūsų nepakvies šiemet verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kokenytė @ 2007 08 17, 13:50)
Labai mielas mažulis smile.gif  ir toks burbuliukas atrodo wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  ar daug sveriast?

labutis,augam puikiai bigsmile.gif sveriam 7 kilogramus,jau praaugom pusesere kuri yra sesiu menesiu,svoris toks pat,o ugiu 1,5 centimetro praaugom. ax.gif Mano mazylis stipresnis uz mama,jis atlaike kelione i vilniu puikiai,o as pasigavau virusa.Ir dar gydytoja mane nuliudino,sako jei man bloges sveikata teks nutraukt maitinima schmoll.gif as sergu reumatoidiniu artritu ir daugiau kaip metai nevartoju vaistu ir dabar pradeda bloget verysad.gif nenoriu nutraut maitinimo juk mazuliui labai gerai mamos pienas 4u.gif
Papildyta:
labai dziugu,kad jau vaziuosit i raidos centra,mes ir laukiam su nekantrumu,kad tik kuo greiciau rolleyes.gif sesutes labai myli broliuka,vis viena kita mokina,tu ne taip ar ne ta sakai wink.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif ,smagu,kad kas geru ziniu i musu puslapiuka atnesa thumbup.gif .Kaip but smagu mine,kad kartu atsigultumem i RC.Ar tu pati skambinai,ar tau paskambino.Mane tai blogos mintys apeme,kad gali mum nebepaskambinti,nu bet tikiuos ,kad viskas bus gerai.Ir jau gyvenu tuom nuotaikom,kad isvaziuojam.Kazin kaip mano vyrai susitvarkys vieni g.gif .Domantas i darzeli,vyras i darba,gal as tik per daug pergyvenu doh.gif .Kazin kiek laiko mes pirma karta ten gulesim g.gif .
Saulesmamyte,pakvietimas visiems galioja,kada tik sugalvosit,tel.turit ir atvaziuokit.O gal net mes parvaziuodami uzsuksim i kauna,tada gal ir susitiktumem bigsmile.gif .Galvoju,kad pas ta teta reiks uzsukti,idomu ka jai tas daktaras pribure,o ji kaune gyvena ax.gif
Na o musu pramogos toliau tesiasi,rytoi jei nelis tai varysim su kateriu paplaukioti.Ant padangos,su slidem i marias dar.O jei bus dar noro tai ir Nida aplankysim ax.gif .O po to jau viskas,prasides sena rutina verysad.gif
Zuikuli,labai gerai,kad tavo mazylis turi vyresniu sesiu tai jis daug ka is ju ismoks.Man taip Kokenyte sake.Galiu jau ir patvirtinti,nes abu kartu rankytem ploja,o jei broliui neiseina tai vyresnelis padeda ax.gif
Vilte labai gaila,kad tau taip su tais sundaktaras nutiko verysad.gif .Labai liudna,kad dar likes sovietinis isitikinimas.Mes vistiek esam bejeges.Tik pasiguosti galim verysad.gifO jai kalbant apie uzsieni,tai as ir dabar gailiuos,kad gryzau.Jei buciau ten laukusi mazylio tai visus tyrimus but atlike,o cia net nesugebejo uzsiminti apie toki dalyka.Dar dabar neprisiverciu pas savo ginekologe nueiti,ir zadu,kai gatveje pamatysiu tai gal ir pora zodziu pasakysiu.
O musu saunuoliu nautraukytes tai thumbup.gif .Visi jie nuostabus ir mieli vaikuciai wub.gif
Atsakyti
labutis, zuikuli, tavo mazylis labai grazus ir labai didelis atrodo smile.gif , o kokio svorio jus gimete?kaip smagu kad kai kuriu vaikuciai turi broliu ir sesiu ir is ju gali mokytis. musu tai pirmas vaikutis, ir labai sunku bus jam mokytis mokytis , vyrui sakau kad greiciau antra turetume, kad musu tituliu butu su kuo zaisti. 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
apie ginekologe ir as esu ne kokios nuomones,tikra gyvate,kai lankiaus pas ja man sugebejo isrezt kam tau reikia trecio vaiko aggressive.gif po to po gimdymo nuejau,sako ateik rugseji galvosim ka daryt ,nes jau tau uztenka vaiku.Ne jos reikalas kiek man turet ju,juk ji ju neaugina.Ansciau buvau geresnes nuomones apie ja,tikra gyvate fool.gif Mazulis gime 4,200 is ligonines isejom sverdami 4000 kilogramu.Nenusimink dangire,viskas bus gerai,tikrai susitvarkys tavo vyrai.Seses labai norejo broliuko,tai dabar dziaugiasi juo wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ausra123 @ 2007 08 17, 23:03)
labutis, zuikuli, tavo mazylis labai grazus ir labai didelis atrodo smile.gif , o kokio svorio jus gimete?kaip smagu kad kai kuriu vaikuciai turi broliu ir sesiu ir is ju gali mokytis. musu tai pirmas vaikutis, ir labai sunku bus jam mokytis mokytis , vyrui sakau kad greiciau antra turetume, kad musu tituliu butu su kuo zaisti.  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Saunuole,ir laikykis tos nuomones.As sakau vienas vaikas ne vaikas.Saulesmamyte ir turi pametinukus ir antras vaikelis sveikas,tik nezinau ar daresi kokius papildomus tyrimus g.gif
Atsakyti
as nepriklausau jusu temai, bet irgi noriu pasiguosti. mano sunelis turi ne viena igimta problema, bet konkrecios diagnozes - ne. pora is tu problemu yra ortopedines. ir zinot ka, tai yra taip skaudu isgirsti is ne bet ko, o is paciu geriausiu santariskiu ortopedu 'negi nematot, kad jusu vaikas ne toks kaip visi?!' Akmeniu man krito i sirdi sita fraze ir dar pora atitinkamu. juolab, kad nebeturim kur kreiptis, juk jie patys geriausi lt, visur tik ir skamba pagyros jiems, o i musu beda jie nenori net gilintis, tipo vaikas nepilnavertis, o uzsieny matyt seniai bent jau tos musu bedeles butu issprestos, o gal ir as kalta, kad nemoku vokelio pakist laiku.. arteja kitas vizitas, o mane jau drebulys is anksto krecia. islepinti jie visi, priprate prie motinu asaru, gal jos jiems grazu-kaip rasa pries saule ziba...
Atsakyti
QUOTE(amcia @ 2007 08 18, 02:02)
as nepriklausau jusu temai, bet irgi noriu pasiguosti. mano sunelis turi ne viena igimta problema, bet konkrecios diagnozes - ne. pora is tu problemu yra ortopedines. ir zinot ka, tai yra taip skaudu isgirsti is ne bet ko, o is paciu geriausiu santariskiu ortopedu 'negi nematot, kad jusu vaikas ne toks kaip visi?!' Akmeniu man krito i sirdi sita fraze ir dar pora atitinkamu. juolab, kad nebeturim kur kreiptis, juk jie patys geriausi lt, visur tik ir skamba pagyros jiems, o i musu beda jie nenori net gilintis, tipo vaikas nepilnavertis, o uzsieny matyt seniai bent jau tos musu bedeles butu issprestos, o gal ir as kalta, kad nemoku vokelio pakist laiku.. arteja kitas vizitas, o mane jau drebulys is anksto krecia. islepinti jie visi, priprate prie motinu asaru, gal jos jiems grazu-kaip rasa pries saule ziba...

Nusiramink,gal dabar pasistenk laiku paduoti vokeli,nes kitaip jau pas mus ir nebus.Daugelis is musu jau esame patyrusios patycias,kad auginame kitokius vaikelius.Bet uztat mes esam pacios sauniausios,kad jais rupinames ir juos mylim.Nenusileisk,pakovok visais imanomais budais,o kas daugiau uz situos mazus angelelius pastoves.Jei reikia sneketis-snekek,jei reikia vaziuoti -vaziuok,jei reikia duoti-duok......stiprybes tau ir tavo vaikeliui
Atsakyti
svaikutes, as manau, kad esam saunuoles, juk kitos moterys is vis negali tureti vaikuciu, o mes turim tokius saunius mazylius. wub.gif wub.gif tiktai visom stiprybes. noreciau antro vaikelio tik man dare cezari, tai vyras bijo jei pastociau kad man kas neatsitiktu. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
labutis visoms saunioms mamytems. thumbup.gif Kiekvienas mazylis yra asmenybe ir niekas ju negali skirstyt,gal atsiras kas nors kas pasius tos sundaktarius po velniu,o kol kas mamytes stiprybes wub.gif wub.gif wub.gif .ausra123 manau dar turesi mazyli ne viena,tik turi sugyt is po cezario. smile.gif Geros dienos brangiosios,o mes varom bulviu kast wink.gif wink.gif wink.gif
Atsakyti
QUOTE(ausra123 @ 2007 08 18, 08:42)
svaikutes, as manau, kad esam saunuoles, juk kitos moterys is vis negali tureti vaikuciu, o mes turim tokius  saunius mazylius. wub.gif  wub.gif  tiktai visom stiprybes. noreciau antro vaikelio tik man dare cezari, tai vyras bijo jei pastociau kad man kas neatsitiktu. 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Kas dėl cezario tai nereiktų labai jaudintis žinau ne vieną moterį ir mūsų giminaičių yra kurios tris vaikelius per 4 metus pasigimdė ir visi trys pjūviai daryti vienai buvo netgi taip kad bevežiuojant gimdyt planuotai cezario operacijai vaikelis gimė pats lengvai pakeliui į ligoninę jai buvo 2metai po cezario praėję
Aš tai pakolkas tikrai nesirįštu pagalvot apie antrą vaikelį norisi labiau palepinti šį blush2.gif Na,bet jei netyčia ir nutiktų tai tikrai gimdyčiau blush2.gif
I r vyras sako kad taip mylim dabar savo mažių kas būtų kai gimtų antras ar mokėtume tą meilę padalint,manau kol vaikelio nėra taip ir galvojasi,o kai atsirastų tai mylėtume abu vienodai g.gif
Atsakyti