Įkraunama...
Įkraunama...

Dauno sindromas

sveikutes,isties baisu-vziuoji,kad padet mazuliui o cia virusas prikimba g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(ad23 @ 2007 08 23, 14:08)
na sveikutes. Priplepejot tai ojojoj... Ana savaitgali bandziau bent dali perskaityt bet nepavyko, todel ir neparasiau nieko. O dabar irgi tik truputi uzmeciau aki, nes namie darbu kruvos. O laiko kazkaip maza.
Grizom is RC nes Augusta pabere, turejo tempos o pries tai vaikiuka kur isleido tai iki reanimacijos su tokiu berimu ir tempa atsidure, sako kazkokia virusine infekcija, tai jie manau irgi issigando, tai ir isleido. Bet mes jauciames gerai ir dabar namie tvarkomes. Kaip smagu grizti.

Butybe, nemaciau tavo sms jauciu Augustas del to pasistenge, rasiau ir mazzylai ta irgi neatrase, na galvoju uzsieme moteros. Na nieko, manau bvus dar proga susitikt.

ausra123 laikykis, matysi, viska Jus istversit, o paskui galesit savim didziuotis, kokie jus stiprus.

saulesmamytei, reikes jauciu medali is pacio brangiausio metalo nukalt. Zinoma pati geriausai dovana butu ti Toniuko sveikata. Per savo atkaklumo ir tokia ispudinga meile tu daug kam amzinaji gyvenima laimesi!

stiprybes visom kam jos reikia, o kitos dziaukites kiekviena akimirka.

Sveikute 4u.gif

Labai dziaugiuosi,kad sugrizai thumbup.gif wub.gif 4u.gif Ir labai aciu uz grazius zodzius aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif Aciu Dievui Augusteliui viskas gerai wub.gif
Papildyta:
QUOTE(ausra123 @ 2007 08 22, 16:27)
gryzom is chirurgo, del is varzos,ir vel nera geru naujienu verysad.gif  verysad.gif  dave siuntima i klaipeda padaryti echoskopija nes yra guziukas ir tas guziukas kelia nerima, gali buti zarna uzsikisusi , arba koks taukiukas, jei taukiukas tai nieko baisaus unsure.gif . as jau nebetikiu kada gali buti kas gero, kai visada musu titukui buna blogiausia, jei reikes operuoti, bijau kad jo sirdute gali neatlaikyti. verysad.gif  4u.gif  4u.gif

Laikykis viskas bus gerai.Mums dave tokius vaikucius,nes mes esam pacios stipriausios.Laikykis ir tikek console.gif console.gif console.gif
Papildyta:
QUOTE(dangire @ 2007 08 23, 23:37)
Sveika sugryzus namo,tikriausiai labai pasiilgai.Tik mane nuliudino tavo zinios,o jei ir mes pasigausim koki virusa,oi tai bus liudna.Ar savo vaistuku vezetes g.gif .Na sekmes jum gyditis.
Tikriausiai saulesmamyte ligonineje,kad pas mus nebeuzsuka g.gif ,duok dieve viskas but gerai Toniukui.

Mes dar kol kas ne ligonineje 4u.gif Neuzsuku,nes Toniukui nelabai gerai doh.gif Jau turbut as jums atsibodau su savo problemom doh.gif Jauciu,kad Toniukui vel plauciu uzdegimas ir kai gris musu mociute vaziuosim i ligonine doh.gif Vezciau dabar,bet neturiu su kuo palikti savo pupytes verysad.gif Kaip as jau pavargau nuo visko,tai kad net neturiu jegu gyventi verysad.gif Kartais atsigulu ir galvoju,kaip butu gerai nepabusti verysad.gif Man jau visai stogas vaziuoja 000189.gif 000189.gif 000189.gif
Atsakyti
QUOTE(saulesmamyte @ 2007 08 24, 01:07)
Sveikute 4u.gif

Papildyta:

Mes dar kol kas ne ligonineje 4u.gif Neuzsuku,nes Toniukui nelabai gerai doh.gif Jau turbut as jums atsibodau su savo problemom doh.gif Jauciu,kad Toniukui vel plauciu uzdegimas ir kai gris musu mociute vaziuosim i ligonine doh.gif Vezciau dabar,bet neturiu su kuo palikti savo pupytes verysad.gif Kaip as jau pavargau nuo visko,tai kad net neturiu jegu gyventi verysad.gif Kartais atsigulu ir galvoju,kaip butu gerai nepabusti verysad.gif Man jau visai stogas vaziuoja 000189.gif  000189.gif  000189.gif

Saulesmamyte kai tik bus sunku,ateik ir guoskis,bus ir tau lengviau ir mes visad tave isklausysim console.gif ,Toniukui daug,daug geriausiu linkejimu,taippat ir dukrytei wub.gif 4u.gif Laikykites 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulesmamyte @ 2007 08 24, 00:07)
Mes dar kol kas ne ligonineje 4u.gif Neuzsuku,nes Toniukui nelabai gerai doh.gif Jau turbut as jums atsibodau su savo problemom doh.gif Jauciu,kad Toniukui vel plauciu uzdegimas ir kai gris musu mociute vaziuosim i ligonine doh.gif Vezciau dabar,bet neturiu su kuo palikti savo pupytes verysad.gif Kaip as jau pavargau nuo visko,tai kad net neturiu jegu gyventi verysad.gif Kartais atsigulu ir galvoju,kaip butu gerai nepabusti verysad.gif Man jau visai stogas vaziuoja 000189.gif  000189.gif  000189.gif

Tik nebijok išsilieti 4u.gif ,o kur dingsi su savo bėdomis negalima taip saves graužt nuo to geriau nebus tiesiog turi kovot irdar kartą kovot ir žinot kad ir kas atsitiktų kad ir ką reiktų daryt kad visvien iškovosi vaikui ir sau ramybę,tik nepasiduok,nes tu pavyzdys mums visoms labai tavimi didžiuojamės Šaunuolė tu wub.gif

O va su VRC istorija tokia kaip dangirei doh.gif doh.gif ikisšiol kai skambindavau vis nukėlinėjo mus o vakar kai paskambinau neranda kortelės lie pė šnd skambint tai žiūrėsiu tikrai ramybės jiem neduosiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kokenytė @ 2007 08 24, 10:59)
Tik nebijok išsilieti 4u.gif ,o kur dingsi su savo bėdomis negalima taip saves graužt nuo to geriau nebus tiesiog turi kovot irdar kartą kovot ir žinot kad ir kas atsitiktų kad ir ką reiktų daryt kad visvien iškovosi vaikui ir sau ramybę,tik nepasiduok,nes tu pavyzdys mums visoms labai tavimi didžiuojamės Šaunuolė tu wub.gif

O va su VRC istorija tokia kaip dangirei doh.gif  doh.gif  ikisšiol kai skambindavau vis nukėlinėjo mus o vakar kai paskambinau neranda kortelės lie pė šnd skambint tai žiūrėsiu tikrai ramybės jiem neduosiu unsure.gif

Tikrai taip ir daryk,neduok jiem ramybes,bet per telefona mes esame bejegei.Gal pavyks.
Saulesmamyte nenusimink,uzsuk cia pasiguosk,issiliek,pamatysi,kad palengves.Tikriausiai ne vienai tau tokios mintys uzplusta.Geriau pagalvok,kam daugiau be taves tie vaikeliai reikalingi.Nosi auksciau,mes is taves sememes jegu ir patirties,o tu rankas nuleidi.Nedaryk taip nono.gif
Atsakyti
QUOTE(dangire @ 2007 08 23, 22:37)
Sveika sugryzus namo,tikriausiai labai pasiilgai.Tik mane nuliudino tavo zinios,o jei ir mes pasigausim koki virusa,oi tai bus liudna.Ar savo vaistuku vezetes g.gif .Na sekmes jum gyditis.
Tikriausiai saulesmamyte ligonineje,kad pas mus nebeuzsuka g.gif ,duok dieve viskas but gerai Toniukui.

na bent mum tai atrodo, kad tridiene buvo, nes siandien jau beveik visai nera berimo.... O tyempos irgi nei kvapo. O vaziuodamas tai tikrai niekad negali zinot, apskritai net i lauka eidamas negali but tikras, kad nepasigausi kokios bjaurybes... Niekad negali but tikras...

QUOTE(saulesmamyte @ 2007 08 24, 00:07)

nesirupink, tam mes cia ir esam, kad padetume viena kitai ir palaikytume. Mum labai rupi ir tu ir Toniukas. O kai kazkas rupi niekad nebuna skundu per daug ar juolabiau palaikymo negaila. 4u.gif 4u.gif 4u.gif Taigi laikykis.
Atsakyti
Labai aciu visosm uz palaikyma ir supratima aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif

Ernestulka sveikinu tave su gimtadieniu ir linkiu visko ko geriausio happybday.gif happybday.gif happybday.gif birthday.gif birthday.gif birthday.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif

Neznau ka be jusu daryciau 4u.gif Labai jus visas myliu wub.gif wub.gif wub.gif

Tai ivyko seniai..........................
Skrido pauksciai uz juru uz mariu
Bego pauksciai pabuge ziluju salnu
Ir turejo kiekvienas svajonej zvaigzdute vakare
Zydra laisve turejo kiekvienas po savo sparnu
Zeme pauksciams pavydi
Slepe alkanas gerkles bedugniu piktu
Trenke vejas ir nubloske gulbe jaunute
Ir prispaude jai sparna griutis tarp uolu
Veltui blaskesi paukste
Ir sauke ir klyke
Baltasparniai draugai jau nuskrido toli
Snypste gulbei sliuzai
Su mumis pasilik, jei su pauksciais skraidyt negali.Cia numirsi rami
Cia zvaigzde vakarine nesuaudrins svaju
Cia net vejai laisvi neuzpus
Giliai suklyke gulbe
Ir sukaupusi jega krutinej
Ji nuo skardzio pasoko ir krito
Ir plyso jos kunas per pus
Sudrebejo sliuzai
Ir isgirdo virsunes isbale
Gulbes giesme.Man vejai laisvunai pades
Ir nunes kada nors bent mazyte plunsnele
Mano plunksna prie mano zvaigzdes
Metu metai praejo.Krenta lapai
Ir pauksciai i uzjurius skrenda
Ir daznai skrenda vienisos plunksnos aukstai
Virs kalnu
Ar girdejot sia keista legenda?
Isiminkit
Pasiimkit ja
As iseinu................

Dabar as taip jauciusi verysad.gif Issiliejau,bet lengviau nepasidare verysad.gif Manau man reikia truputeli laiko,kad vel sugrisciau i savo vezias.Turetu viskas praeiti,bet dabar labai sunku.Dar taip keistai nesijauciau verysad.gif Labai jus visas myliu wub.gif
Atsakyti
Saulesmamyte paskaiciau tas eiles ir man liudna pasidare,bet zinok,kad esi ne viena ir tikrai mums labai rupi,apie tave ir tavo vaikucius nebuna dienos,kad nepagalvociau,laikykis,kaip nors turit isgyvent ta nelengva laikotarpi,paskui tikrai viskas bus lengviau,laikykis...
Atsakyti
sveikutes.Buk stipri saulesmamyte,kai paskaiciau tas eiles nubraukiau asara,juk mes esam tam kad but savo nuostabiais mazuliais,negalim leist musu uzvaldyt nevilciai,tu musu stibrybe esi saulesmamyte console.gif console.gif console.gif
Atsakyti
sveikutes, laikykis saules mamyte, visos labai sunku, ir viena kitai turim padeti, pasiremti viena i kita 4u.gif . sios eiles siuo metu tinka ir man panasiaj ir as jauciuosi, nors mano mazuliu dar nedaug laiko ir nepajegiu dar kolkas susitaiktyti su jo liga. siandien tituliu pakilo temperatura iki37,7, tai ir laikosi, labai neramus, skambinau daktaru sake nieko baisaus. bet mane kazkas neramina kad nesusirgtu daugiau, gal sakau del isvarzos temperatura pakilo. g.gif gal kas galit pasakyti kaip temperatura numusti?
Atsakyti
dek zvakute,nors sako kad temperatura reik must kai pakyla iki 38,bet jau 37,7 netoli to.As ir baisiai jauciuos kai aplink pradeda snabzdetis uz akiu,nekenciu tokiu zmoniu,pasakytu tiesiai i akis,o dar laikiau juos artimiausiais zmonemis gun_rifle.gif
Atsakyti
Mes su tavim saulesmamyte,galvok tik apie gera g.gif ,ir cia visada ateik,juk tam mes ir esam,kad viena kitai padetume nors zodziu,stiprybes begalines tau user posted image
Zvakytes as dedu eferalgan vadinasi,arba jau kai pusmetinis yra tai su ibufenu numusineju temp.Mamytes nosis auksciau,mes juk reikalingos esam vaikeliam. user posted image
Ernestulka sveikinam ir mes tave su gimtadieniu,daug daug sveikateles tau,ir visko ko sirdele geidzia user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dangire: 24 rugpjūčio 2007 - 18:39