Įkraunama...
Įkraunama...

Dauno sindromas

Sveikutes.Ir kada gi musu forumelis nusidazys sviesesnem spalvom???saulesmamyte,laikykis,zinau,kad labai sunku,issiverk,padaryk 50gr,kaip nors nors trumpam nusiramink!!!
ausra123,jei numusta temperatura vel kils,gal ieskok daktaru pagalbos g.gif mano Rugilytei labai daznai kildavo besimptome temperatura,net visus tyrimus,ekstrinius,mokamus pasidariau,niekas nieko nerode.po paros nukrisdavo.taip ir nezinau,nuo ko ji uzkyla???as,be temperaturos zvakuciu,dar dedavau ramynancias,lygtai VIburkolis vadinasi.
Ernestulka,su gimtadieniu happybday.gif clap_1.gif !!!
ar kas ziurit koncerta per LTV???
Atsakyti
QUOTE(mine @ 2007 08 24, 22:18)
Sveikutes.Ir kada gi musu forumelis nusidazys sviesesnem spalvom???saulesmamyte,laikykis,zinau,kad labai sunku,issiverk,padaryk 50gr,kaip nors nors trumpam nusiramink!!!
ausra123,jei numusta temperatura vel kils,gal ieskok daktaru pagalbos g.gif mano Rugilytei labai daznai kildavo besimptome temperatura,net visus tyrimus,ekstrinius,mokamus pasidariau,niekas nieko nerode.po paros nukrisdavo.taip ir nezinau,nuo ko ji uzkyla???as,be temperaturos zvakuciu,dar dedavau ramynancias,lygtai VIburkolis vadinasi.
Ernestulka,su gimtadieniu happybday.gif  clap_1.gif !!!
ar kas ziurit koncerta per LTV???

jo ir viburkolis padeda,kai buna neramus vaikelis taip pat gali det,jos nepakenks,tai tik zolines zvakutes.
buvau trumpam isijungus maciau,kad vaikuciam su vcp pinigelius renka,varau ir as koki penku paukosiu.Kaip nuotaikos,as tai darbelio namie turiu tai ojojoi doh.gif
Atsakyti
ziurim ir mes koncerta,tikiu dangire kad darbelio turi,juk sekmadieni i kelione su mazuliu.Ernestulka sveikinu su gimtadieniu,tegu issipildo karsciausios svajos happybday.gif birthday.gif
Atsakyti
Jo darbo tai turiu,o ryt dar i gimtadieni.Sekmadieni jau busiu Vilniuje pas draugu,vyras atves.O pirmadieni i centriuka su drauge atvaziuosiu,labai pergyvenu,bet nezinau del ko g.gif
Idomu kaip musu trudei sekasi sanatorijoje bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

dangire linkiu sekmes Vilniuje wub.gif wub.gif wub.gif Aciu uz palaikyma visoms wub.gif

mine aciu,kad vakar man paskambinai,tai labai pakelei nuotaika thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ir jums sekmes Vilniuje wub.gif 4u.gif

ausra123 laikykimes kaip nors,kad ir kaip bebutu sunku wub.gif As jau labai seniai verkiau.Kai gulejom ligonineje,tai tik viena karta labai stipriai verkiau.Visa laika laikiausi,nes nenorejau,kas Toniukas mane matytu paluzusia 4u.gif Bet ta stiprybe jau kazkaip senka.As labai pergyvenu del mokslu.Ar as juos baigsiu jeigu Toniukas taip sirks?Juk jau man paskutiniai metai doh.gif

Atsakyti
sveikutes, na tikriausiai mes siandien vaziuosim i ligonine, nes temperatura labai sokineja. tai pakyla tai vel nukrinta. kai nesioji tai ramus, tai is vien ir nesiojame. aciu saules mamyte uz palaikyma, man ir sumokslais nezinau kaip bus nuo rugsejo egzaminai prasideda, galvoju imti akademines jei ir toliau taip titukas sirgs.
kai grysiu is ligonines parasysiu ikiukas,
sekmes visos. 4u.gif 4u.gif . o mazyliams augti stipruciams ir sveikuciams. 4u.gif visas labai myliu. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(saulesmamyte @ 2007 08 25, 12:17)
Sveikutes 4u.gif

dangire linkiu sekmes Vilniuje wub.gif  wub.gif  wub.gif Aciu uz palaikyma visoms wub.gif

mine aciu,kad vakar man paskambinai,tai labai pakelei nuotaika thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif ir jums sekmes Vilniuje wub.gif  4u.gif

ausra123 laikykimes kaip nors,kad ir kaip bebutu sunku wub.gif As jau labai seniai verkiau.Kai gulejom ligonineje,tai tik viena karta labai stipriai verkiau.Visa laika laikiausi,nes nenorejau,kas Toniukas mane matytu paluzusia 4u.gif Bet ta stiprybe jau kazkaip senka.As labai pergyvenu del mokslu.Ar as juos baigsiu jeigu Toniukas taip sirks?Juk jau man paskutiniai metai doh.gif

Aciu saulesmamyte uz palinkejimus user posted image ,kaip noreciau,kad viskas butu gerai,ir nesusirgtumem.
Nenusimink,juk esi ne viena,ir mama tau daug padeda,ir pagalvok apie nuostabius savo vaikelius,tai pamatysi,kaip baigsi mokslus,nes noresi jiem sviesesne ateiti suteikti,o baigti tai reikes.sveikateles jum daug user posted image user posted image ,cia tau,kad nuotaika pakeltu
Atsakyti
QUOTE(ausra123 @ 2007 08 25, 14:31)
sveikutes, na tikriausiai mes siandien vaziuosim i ligonine, nes temperatura labai sokineja. tai pakyla tai vel nukrinta. kai nesioji tai ramus, tai is vien ir nesiojame. aciu saules mamyte uz palaikyma, man ir sumokslais nezinau kaip bus nuo rugsejo egzaminai prasideda, galvoju imti akademines jei ir toliau taip titukas sirgs.
kai grysiu is ligonines parasysiu ikiukas,
sekmes visos.  4u.gif  4u.gif . o mazyliams augti stipruciams ir sveikuciams. 4u.gif visas labai myliu.  wub.gif

niu kas cia pasidare su vaikiukais console.gif ?Laikykites ir greiciau sveikite 4u.gif
Atsakyti
mes dabar miegame, gal praeis temperatura,sakau. 4u.gif smile.gif
dangire sekmes tau vrc, kai grysi parasyk kaip sekesi. clap.gif clap.gif
Atsakyti
sveikutes, didelis aciukas uz sveikinimelius. wub.gif birthday.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif

per visokius lakstymelius reciau uztenka laikucio jums parasyti, bet as visada mintimis su jumis ir jusu mazuliukais. be galo liudna skaityti apie jusu maziukus vis puolancias ligeles, bet is visos sirdies tikiuos kad netrukus visu sveikatytes susitvarkys. wub.gif 4u.gif mirksiukas.gif

is viso saules vaikuciais susizavejau per kelione i ryga. festivalyje kuriame buvau, buvom mano centro grupe ir mokyklos su psichine negalia moksleiviu grupe. tarp ju puse buvo saules vaikuciu. neisivaizduojat koki nuostabu jie parode pantomimos vaidinima! visa sale po ju pasirodimo tiesiog uzte nuuze plojimais, turbut mano grupej ir kitoms maziau kas plojo.

ir apskritai, kaip jie noriai su mumis bendravo, neres is kailio kad kad kam is musu grupes sunkiau judanciam padeti ka. mat musu dramos grupes vadovas irgi ju vadovas ju mokykloj, tad pirmaja dienele pries pasirodymus daug laiko praleidome kartu. dar karteliuka isitikinau, kad sauluciukai be galo nuostabus zmogeliukai. wub.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dangire @ 2007 08 25, 14:32)
Aciu saulesmamyte uz palinkejimus user posted image ,kaip noreciau,kad viskas butu gerai,ir nesusirgtumem.
Nenusimink,juk esi ne viena,ir mama tau daug padeda,ir pagalvok apie nuostabius savo vaikelius,tai pamatysi,kaip baigsi mokslus,nes noresi jiem sviesesne ateiti suteikti,o baigti tai reikes.sveikateles jum daug user posted image  user posted image ,cia tau,kad nuotaika pakeltu

Didelis aciukas uz palaikyma ir tokius grazius paveiksliukus wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif Ziurekit man tik nebandot susirkti nono.gif ir turit grizti jau tokie stipruoliai showoff.gif showoff.gif showoff.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(ausra123 @ 2007 08 25, 16:15)
mes dabar miegame, gal praeis temperatura,sakau.  4u.gif  smile.gif
dangire sekmes tau vrc, kai grysi parasyk kaip sekesi.  clap.gif  clap.gif

Tikekimes,kad viskas bus gerai ir mazylis po miegelio atsikels be temperaturos wub.gif 4u.gif Butinai parasyk ar nukrito temp 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Ernestulka @ 2007 08 25, 19:32)
sveikutes, didelis aciukas uz sveikinimelius.  wub.gif  birthday.gif  oro_buckis.gif  oro_buckis.gif  oro_buckis.gif  oro_buckis.gif

per visokius lakstymelius reciau uztenka laikucio jums parasyti, bet as visada mintimis su jumis ir jusu mazuliukais. be galo liudna skaityti apie jusu maziukus vis puolancias ligeles, bet is visos sirdies tikiuos kad netrukus visu sveikatytes susitvarkys.  wub.gif  4u.gif  mirksiukas.gif

is viso saules vaikuciais susizavejau per kelione i ryga. festivalyje kuriame buvau, buvom mano centro grupe ir mokyklos su psichine negalia moksleiviu grupe. tarp ju puse buvo saules vaikuciu. neisivaizduojat koki nuostabu jie parode pantomimos vaidinima! visa sale po ju pasirodimo tiesiog  uzte nuuze plojimais, turbut mano grupej ir kitoms maziau kas plojo.

ir apskritai, kaip jie noriai su mumis bendravo, neres is kailio kad kad kam  is musu grupes sunkiau judanciam padeti ka. mat musu dramos grupes vadovas irgi ju vadovas ju mokykloj, tad pirmaja dienele pries pasirodymus daug laiko praleidome kartu. dar karteliuka isitikinau, kad sauluciukai be galo nuostabus zmogeliukai.  wub.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Tu tikra saunuole,nes mus labai pradziugini wub.gif thumbup.gif Kaip smagu girdeti,kad musu sauliukai tokie fainuoliukai thumbup.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
jetau kaip oras atveso tikras ruduo...
Ernestulka labai nudziuginai papasakojusi,kad sauliukai tokie saunuoliukai...
Maniske mane sivakar irgi nustebino,padejo supjaustyt misrainei bulves,morkas,bet kaip smulkiai ir graziai supjauste negalejau atsistebet,o ir pati savimi labai didziavosi thumbup.gif wub.gif o dabar einam i vonia maudytis.user posted image
Atsakyti