QUOTE(Viktuteee @ 2008 01 30, 23:01)
Noreciau is pradziu pabandyti patamsinti plaukus, o po to jau ziureciau. Aisku, jei nepavyktu tas bandymas, nepatiktu, netiktu, noreciau, kad tas atspalvis nusiplautu

Tiesa sakant, net neatkreipiau demesio i TBS chna sudeti, o vertejo
Idomu, kaip cia su tais nuplaunamais sampunais ir naturaliais plaukais
tada vertetu pasiklausinet, nes tikrai nezinau, gal ir nusiplautu

dar manau labai priklauso nuo dazu ar dazancio sampuno. zinau, kad augaliniai visokie dazai greiciau nusiplauna, reikia, kad kuo maziau chemijos butu

siaip jei noretum ilgam laikui dazyt tamsiai, tada siulau nusidazyt tamsiai ruda spalva kirpykloj ar namie (kad ir su nenuplaunamais), kai prades blukt spalva - dazyk su chna+basma, atgaivinsi spalva, plaukai zvilges, blizges

ir kai tik spalva nusiplaus - vel gali su chna dazyt, plaukam tik i nauda

bet tada jau teks rudaplauke but, arba atsiaugint, o tokius ilgus plaukus atsiaugint tai man puse gyvenimo prireiktu
as pries pradedama dazyt chna ir basma irgi labai bijojau, abejojau. pries tai daziau sviesiom sruogom kelis metus, nes siaip mano plaukai is prigimties panasus kaip tavo, tik tamsesne, tokie pilksvi, nlb grazi spalva

bet nuo dazymo daug kartu sruogelem buvo beveik visi sviesus, tad is pradziu buvo baisu apsisprest dazyt tamsiai, nes zinojau, kad jei nepatiktu, ar noreciau vel atgaut buvusia plauku spalva, tai butu beveik neimanoma, arba reiketu daug laiko, daug pinigu, kitaip smarkiai kentetu plaukai (na ar taip ar taip plaukam nelabai patiktu

). bet nusprendziau pabandyt, nusidaziau kirpykloj tamsiai, is pradziu buvo keista ir truputi sokas, nes kai buvau visa laika sviesi, o dabar tamsi, tai didelis skirtumas ir sunku priprast, nors daug kas sake, kad labiau tamsus tinka. po keliu menesiu vel nusidaziau, jau kitokia truputi spalva ir pas kita kirpeja, nes ta pirma spalva man nelabai patiko, kazkokia nei ruda, nei juoda buvo. antra kart nusidazius - super spalva, tamsaus sokolado, kokios ir norejau, plaukai blizgejo, atsigavo

bet po keliu men spalva apsiplove, nebetaip blizgejo, man labai negrazu, kai nei siokia nei tokia spalva, tai pradejau mastyt, ka daryt, nes kas kelis menesius eit dazyt su cheminiais dazais nesinorejo, plaukai nera lb stiprus, kad tiek iskestu. pradejau skaitinetis apie nuplaunamus dazus, sampunus, po to atradau tema apie chna, perksaiciau galima sakyt viska ir nusprendziau pabandyt ir nei kiek nesigailiu, nes dazyt galiu kada uzsinoriu, plaukai tokie, kokiu niekada neturejau ir svarbiausia nekenkia

kelis kartus dar ejau nusidazyt cheminiais dazais, kai atsiplauna vel dazau su chna ir basma ir atrodo, kad dazyti su dazais

dabar kai ziuriu ankstesnes nuotraukas, kur buvau sviesi, baisu darosi, kaip galejau taip vaiksciot, nes siaip mano antakiai tamsus, akys tamsios ir siaip bruozai tokie, kad netinka sviesus plaukai, is tiesu dziaugiuosi labai, kad tapau brunete ir kad atradau chna ir basma
jei labiau nori but tamsiaplauke, nei nenori - rizikuok, pries tai gerai apsvasrcius viska, pamastyk, ar tiks prie veido bruozu, nes jei veido bruozai sviesus, tai tamsus plaukai netinka, nes veidas tiesiog pranyks
sekmes, jei dar kas domina - klausk
Papildyta:
nu ir prirasiau:oh

D