QUOTE(darbsti @ 2007 06 17, 22:47)
Jei peilis netinka tai pasiulyliu kita. Atsiminiau viena gera dovana. Yra pirkti tam tikrose parduotuvese, nu ten gaugiau vienetiniais daiktais prekiaujama, tokiu kelnikiu (kur cementa kabina ir meta ant sienu statybininkai, toks trikampis daiktas su rankelele, taciau esme ne statybai jis skirtas, o stikiukams susideti, ant tos kelnikes itaisytos metaliniai idekliukai stikliukms, ir dar su nenovisku dviracio skambuciu ant rankeneles. Nu mam tai labai originalu buvo. Aisku nepropaguoju alkoholio. 
Papildyta:
t. y. telnikiu
Papildyta:
o mano vyras gaves koki suvenyra nesidziaugia jam patinka vyriski daiktai ir praktiski jam.

Papildyta:
t. y. telnikiu
Papildyta:
o mano vyras gaves koki suvenyra nesidziaugia jam patinka vyriski daiktai ir praktiski jam.
suprantu apie koki Jus daikta kalbat, ir tikrai gal net toki ir reiks pirkti, nors alkoholio netoleruoju visiskai...

abu esam studentai, gyvenam bendrabucio kambareli, tai gaila, kad negaliu tokiu daiktu idomiu pripirkti, nes nelabai yra kur sudeti ju.
Kaip minejau jis tiesiog neturi laiko pomegiams, nes dirba, mokosi ir miega. Jam patinka stovyklauti, pernai jam gimtadieniui padovanojau saslykine ir didziuli kibira naminiu saslyku..
dovanai galiu skirti iki kokio 150 lt, nes tiek jau sutaupiau, kvepalus, pinigine, visokius niekucius, kuriuos dariau pati, jau pridovanojau... noriu ko nors originalaus, nu bet nieko nesugalvoju.. jam patinka, kai nera labai nusikales, vakarais pazaisti prie kompiuterio, tai dabar kaip lialia, nori vairo su pedalais, man tai vaikiska, bet gal tiesiog padovanot tai ko jis nori ir viskas...