Įkraunama...
Įkraunama...

Manikiūras vestuvėms 3

QUOTE(pelytte @ 2007 09 15, 12:51)
imesiu cia keleta nuotraukyciu vestuvinio manikiuroax.gif
user posted image...

Cia vestuvinis manikiuras? blink.gif Nusauk mane blink.gif
Tai galiu pasakyti kad reto baisumo blink.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Markizze @ 2007 09 17, 15:22)
Cia vestuvinis manikiuras?  blink.gif  Nusauk mane  blink.gif
Tai galiu pasakyti kad reto baisumo  blink.gif

Labai grazus lakavimas, raudona pakeitus i balta puikiai tiktu vestuvem. Man daug graziau kuklus piesinukas nei primarmalyta tais blizgalais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(birgiolita @ 2007 09 17, 23:18)
Labai grazus lakavimas, raudona pakeitus i balta puikiai tiktu vestuvem. Man daug graziau kuklus piesinukas nei primarmalyta tais blizgalais  doh.gif

As bet kokiu atveju uz klasikini prancuziska manikiura, be jokiu blizgalu ir kvarkalu biggrin.gif
Atsakyti
user posted image

Atsakyti
As nesuprantu is kur ta wlkom1 traukia tokius baisius manikiurus g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Markizze @ 2007 09 18, 08:58)
As nesuprantu is kur ta wlkom1 traukia tokius baisius manikiurus  g.gif  biggrin.gif

Kiekvienam savo vienai grazu kitai ne o raudonas puikiai tiktu pamergem kazka pakeitus galima ir nuotaikai pritaikyti
O wlkom manikiurai kai kurie nera labai y[atingi, bet ji gi ir nesiulo farytis butent tokiu ish tu pavyzdziu galima labai daug detaliu panaudotri ir bus labai grazu
Atsakyti
QUOTE(Markizze @ 2007 09 18, 09:58)
As nesuprantu is kur ta welkom1 traukia tokius baisius manikiurus  g.gif  biggrin.gif

is ten pat lotuliukas.gif
QUOTE(pelytte @ 2007 09 18, 10:35)
Kiekvienam savo vienai grazu kitai ne o raudonas puikiai tiktu pamergem kazka pakeitus galima ir nuotaikai pritaikyti
O welkom manikiurai kai kurie nera labai y[atingi, bet ji gi ir nesiulo farytis butent tokiu ish tu pavyzdziu galima labai daug detaliu panaudotri ir bus labai grazu

man asmensikai patinka vestuviniai prancuziski manikiurai, o ikeliu ivairiu lotuliukas.gif
Atsakyti
kuo paprasciau tuo man graziau pasirode biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(persy @ 2007 09 18, 18:46)
kuo paprasciau tuo man graziau pasirode  biggrin.gif

drinks_cheers.gif man irgi patinka kukliai ir paprastai wub.gif nemėgstu ryškių ir supper ilgų nagų schmoll.gif
Atsakyti
gal rekomenduotumet kokia gera manikiuriste?
manoji man atsake likus 4 dienoms.. pradejau panikuot unsure.gif
Atsakyti
jau radau
Atsakyti