Įkraunama...
Įkraunama...

Manikiūras vestuvėms 3

QUOTE(erikkute @ 2007 06 17, 13:08)
bet jau temos pavadinimas tai ciotkas - maniliūras vestuvėms  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Aha, as irgi pastebejau... xixixi... thumbup.gif

Man tai toks manikiuras pats paciausias... bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Timida: 17 birželio 2007 - 16:09
[quote=Timida,2007 06 17, 17:03]
Aha, as irgi pastebejau... xixixi... thumbup.gif

Na labai jau nebauskit uz sita mano apsizioplinima doh.gif
Atsakyti
QUOTE(daisi @ 2007 06 17, 11:10)
ivertinkit  ax.gif  man tai visi labai neblogai atrodo
Papildyta:
na dar šis toks neblogas

O man pirmas ir paskutinis labai wub.gif
Papildyta:
QUOTE(~*~SauLeGRaZa~*~ @ 2007 06 17, 12:19)
Nu sorry bet paskutiniuju forma tai  doh.gif Ir seip nei vienas man i aki nekrito  schmoll.gif

O man atvirkščiai paskutinių forma visai nieko. Aš gyvai mačiau pas vieną panyke tai fainai. Jie bent jau ne ilgi kaip tie, vampyriški hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(erikkute @ 2007 06 17, 13:24)
Cia matyt pati nago plokstele yra maza todel jie tokie ir gavosi. Bet geriau atrodytu jei jie butu truputi siauresni ir uzapvalinti, manau  smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
ax.gif na man yra graziau ovalus naguciai nei keturkampi todel ir imeciau foto , na bet renkames juk pagal save visad.
dar man sie nagiukai grazus, aisku tik be tu visokiu dalykeliu ant ranku.
Atsakyti
sitoj nuotraukytej tai visai nieko atrodo
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
http://www.nevesta.u...amp;position=10
Atsakyti
QUOTE(welkom1 @ 2007 06 18, 12:59)

Tie antri labai idomiai atrodo, o paskutiniu pati labai noreciau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(welkom1 @ 2007 06 18, 12:59)

o man patys pirmieji labai linksmi, vasariski, jauciu po vestuviu pries lekant i povestuvine nuvarysiu toki pasidaryt wub.gif
Atsakyti
tie paskutiniai grazuciai, bet tik per ilgi. ir kampuciai galetu buti truputi uzapvalinti ax.gif
Atsakyti
o jus visos su priaugintais nagais esat? ar gal specialiai vestuviu proga prisiauginsit? ax.gif nes kazkaip pastebejau kiek maciau vestuviu ir kiek dalyvavau, tai nuotakos staiga su ilgiausiai nagais pasirodo, nors gyvenime neturejo. g.gif
as kazkaip neplanuoju augintis, nemegstu, negrazu man...
uztat galvoju kad ant ilgu nagu tai tinka siti visi pripaisymai ir margumynai, o ant naturaliu vidutinio ilgio nagu tai sitie piesiniai as galvoju kad vizualiai jie sutrumpina naga, tai geriau kuo maziau paisymu ir klijavimu.
Atsakyti
as tai dabar stengiusi savo nagucius patausoti, kad savo naturalius tureciau, bet jei kartais nuluztu (likus savaitei iki vestuviu), tai manau rinkciaus priauginima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saleen @ 2007 06 19, 17:45)
o jus visos su priaugintais nagais esat? ar gal specialiai vestuviu proga prisiauginsit?  ax.gif  nes kazkaip pastebejau kiek maciau vestuviu ir kiek dalyvavau, tai nuotakos staiga su ilgiausiai nagais pasirodo, nors gyvenime neturejo.  g.gif
as kazkaip neplanuoju augintis, nemegstu, negrazu man...
uztat galvoju kad ant ilgu nagu tai tinka siti visi pripaisymai ir margumynai, o ant naturaliu vidutinio ilgio nagu tai sitie piesiniai as galvoju kad vizualiai jie sutrumpina naga, tai geriau kuo maziau paisymu ir klijavimu.

thumbup.gif drinks_cheers.gif . as su priaugintais turbut net taures sampano nemokeciau paimt. paauginsiu truputi savo naturalius nagelius ir pasidarysiu paprastuti prancuziska manikiura.
Atsakyti