Įkraunama...
Įkraunama...

Manikiūras vestuvėms 3

QUOTE(Lolita`777 @ 2008 06 02, 22:33)
Zinot mergaites dabar tie pridedami nagai sakykim taip, ant bangos pas mus. Bet isivaizduokit kai ziuresit savo vestuviu foto po 15 metu, manau nelabai paciom estetiskai atrodys super ilgi ir primarmaliuoti nagai... As asmeniskai pati irgi desiuos nagucius, bet stengsiuos,kad ir ilgis butu normalus ir lakavimas prancuziskas be priedu... Man asmeniskai grazu prancuziskas lakavimas,bet kai ta balta spalva prigesinta, ne tokia intensyvi... Ai dar man priimtiniausia uzapvalinta forma, vadinama migdolo forma... Va kazkas tokio...  mirksiukas.gif http://www.ezcms.eu/...sh/img/hand.jpg

Jo patys gražiausi nagai, tik mano dabar šiek tiek ilgesni, vestuvėms pasiliksiu ilgesnius, bet tokią formą ir manau nedėsiu jokių gėlyčių, nenoriu perkraut, gal tik ant bevaržio piršto ką nors gražaus, dar nežinau.
Atsakyti
kažkaip aš ir noriu kukliau, kad kokiai pamergei akių neišbedus.. chi chi... smile.gif o šiaip tai tie pribumbasai ant nagų ir manau prie suknelės reik derinti..
Atsakyti
Aš tai labiau norėčiau kuklaus prancūziško manikiūro ant neilgų nagų. Gali būti dar užbraukta auksinė juostelė skirianti baltą dalį nuo likusio nago.
Atsakyti
QUOTE(Lolita`777 @ 2008 06 02, 20:33)
Zinot mergaites dabar tie pridedami nagai sakykim taip, ant bangos pas mus. Bet isivaizduokit kai ziuresit savo vestuviu foto po 15 metu, manau nelabai paciom estetiskai atrodys super ilgi ir primarmaliuoti nagai... As asmeniskai pati irgi desiuos nagucius, bet stengsiuos,kad ir ilgis butu normalus ir lakavimas prancuziskas be priedu... Man asmeniskai grazu prancuziskas lakavimas,bet kai ta balta spalva prigesinta, ne tokia intensyvi... Ai dar man priimtiniausia uzapvalinta forma, vadinama migdolo forma... Va kazkas tokio...  mirksiukas.gif http://www.ezcms.eu/...sh/img/hand.jpg

drinks_cheers.gif As irgi savo nagucius padailinsiu paprastu prancuzisku manikiuru. Jokiu rastu nedesiu, nes negrazu man. blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lolita`777 @ 2008 06 02, 20:33)

man manikiurininke sake,kad siais metais "ant bangos" trumpi naguciai..o prancuziskas manikiuras "ant bangos" jau kiek as pamenu ...12 metu,jis jau klasikinis tapes 4u.gif
Atsakyti
Sveiko panelytes.

mane jusu gveldenam temele irgi aktuali, vestuvinis manikiuras.

Ziuriu, kad cia visos deda ilgais nagais paveiksliukus, bet va man dabar nuluzo:verkiu: cray.gif tai as taip juos nutrumpinau, kad net prancizisko neitu padaryti manikiuro ir galvoju ar mano mielieji naguciai spes uzaugti iki vestuviu, o jei ne tai kaip galima papuosti trumpus nagucius g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
pora trumpesniems nagams... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(viktory @ 2008 06 03, 16:51)
pora trumpesniems nagams...  biggrin.gif

oi antri labaipatiko
nes kaip tik galvoju balta su raudonu derini daryti:)smile.gif

aciu
Atsakyti
mano manymu neperkrautas ir labai super... smile.gif
Atsakyti
O mano akimis ziurint - jau perkrauti sitie naguciai...

QUOTE(viktory @ 2008 06 03, 14:51)
pora trumpesniems nagams...  biggrin.gif

Atsakyti
lotuliukas.gif kiekvienam savas skonis...
Atsakyti
dar keletas...
Atsakyti