Man tai priaugino nagus, dare prancuziska, bet v formos ir dar dare kaspineli ant tipsi ir broske is akmeneliu klijavo, nemoku nupasakoti tiksliai, bet nagucius derino prie mano sukneles, nes suknele buvo su kaspinu ir sage per liemeni. Labai graziai padare ir sumokejau tik 180lt, tikrai tikejausi daugiau.
QUOTE(ew_a @ 2008 08 28, 21:45)
http://public.fotki....vi/img0976.html
istikruju labai pigiai ir kainavo, labai gerai laike, dabar nepamenu tiksliais bet liktais 15 lituku sumokejau uz nulakavima. Padaže man diena pries
istikruju labai pigiai ir kainavo, labai gerai laike, dabar nepamenu tiksliais bet liktais 15 lituku sumokejau uz nulakavima. Padaže man diena pries

grozis paprastume

ruteler, o gal galetum pasidalinti kontaktais kur nagucius tau priaugino bei puose juos?
QUOTE(aaSTaa @ 2008 09 29, 14:02)
klasikinis prancuziskas manikiuras atrodo labai solidziai ir kartu kukliai
beje tavo suknele labai grazi buvo

Na, nagučius užsiauginti man ne problema, bet juos nusilaužti irgi lengvai galiu
Tad prieš vestuves tikrai prisiauginsiu nagučius ir darysiuos prancūzišką
Šiaip aš prieš priauginamuis nagučius, bet per vestuves norėtųsi, kad rankytės gražiai atrodytų
Vat tik mąstau, ar prisiauginti prieš pat vestuves, ar šiek tiek anksčiau, kad priprasčiau

Tad prieš vestuves tikrai prisiauginsiu nagučius ir darysiuos prancūzišką

Šiaip aš prieš priauginamuis nagučius, bet per vestuves norėtųsi, kad rankytės gražiai atrodytų

QUOTE(aaSTaa @ 2008 09 29, 13:02)
QUOTE(dianuke20 @ 2008 10 27, 21:53)
klasikinis prancuziskas manikiuras atrodo labai solidziai ir kartu kukliai
absoliučiai pritariu

o man su manikiuru bus maziausiai turbut problemu. esu odontologe ir jau 4 m kaip mano naguciai nera ilgesni nei 1 mm. lnes trukdytu dantukus tvarkyti. taip esu jau ipratus prie trumpu nagu, kad su ilgesniais nei 1 mm man jau nebepatogu. tai ir vestuviu diena pati juos nusilakuosiu svelnia perlamutrine spava.
QUOTE(Darjana83 @ 2008 09 27, 13:28)
buvau irgi prisiklijavusi nagucius , bet ne vesuvem , o siaip pries svente .. paskui mano nagai ziuriai atrode .. sakiau daugiau nebekartosiu klaidos
Ir vestuvem busiu su trumpuciais , bet savo graziais nagiukais

Man taip pat buvo tokia problema,vaizdas buvo žiaurus

o as pora kart buvau prisiauginusi nagucius,tai pries vestuves vel prisiauginsiu.Man ir graziausiai atrodo prancuziskas.

Sveikos,
Man tai irgi grazu paprasti, tvarkingi naguciai. Pacios buvo stai tokie, be jokiu dailiu, tik su mazutem akutem ant ketvirto pirsto
Man tai irgi grazu paprasti, tvarkingi naguciai. Pacios buvo stai tokie, be jokiu dailiu, tik su mazutem akutem ant ketvirto pirsto

Sutinku, kad grozis paprastume