Įkraunama...
Įkraunama...

Ar daug kas pasikeitė po santuokos?

QUOTE(blondinas Nr.250 @ 2010 11 01, 23:51)
nes kol neapsizenyja, bobos yra baimeje, kad gali jas palikti.
O baime skatina buti budriai ir pasirengusiai.
O kai tik apsizenyja, atsipalaiduoja..isdrimba visos..nuvarva dazai ir spalvos nuo veido...plaukai igauna savo tikra spalva...ima be perstojo kalbet kazkokias nesamones, nuo kuriu anksciau susitvardydavo..

idomus pastebejimas, bet manau tai ne visoms nutinka mirksiukas.gif jei moteris save myli kaip ir mylejus - ji prisiziures kaip ir iki santuokos, jai netures itakos santuoka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.250 @ 2010 11 01, 23:51)
nes kol neapsizenyja, bobos yra baimeje, kad gali jas palikti.
O baime skatina buti budriai ir pasirengusiai.
O kai tik apsizenyja, atsipalaiduoja..isdrimba visos..nuvarva dazai ir spalvos nuo veido...plaukai igauna savo tikra spalva...ima be perstojo kalbet kazkokias nesamones, nuo kuriu anksciau susitvardydavo..

toli man dar iki isdrimbimo..sveriu dar net maziau nei pries santuoka ( 49kg) tai as drimba skaitosi ? vyras kaip tik nori kad priaugciau..
Atsakyti
QUOTE(angeliukesmamyte @ 2010 11 02, 17:59)
toli man dar iki isdrimbimo..

cia tavo nuomone.
O zmogus dazniausiai apie save yra geresnes nuomones, nei yra is tikruju.
Todel, kai as kazka sakau, tai nereikia gintis ir purkstut is karto.
Man is sono geriau matosi..
Atsakyti
QUOTE(angeliukesmamyte @ 2010 11 02, 16:59)
toli man dar iki isdrimbimo..sveriu dar net maziau nei pries santuoka ( 49kg) tai as drimba skaitosi ? vyras kaip tik nori kad priaugciau..

nu tai ko neklausot vyro? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2010 11 02, 18:45)
nu tai ko neklausot vyro?  biggrin.gif

buna situaciju, kad negali priaugti fiziskai doh.gif bet cia jau off top ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2010 11 02, 18:14)
buna situaciju, kad negali priaugti fiziskai  doh.gif bet cia jau off top  ax.gif

nervai ania? ir vel kaltas vyras tas parazitas.. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2010 11 02, 19:23)
nervai ania? ir vel kaltas vyras tas parazitas..  lotuliukas.gif

prie ko cia nervai doh.gif zinoma, nereikia atmesti sitos galimybes, bet yra kur kas daugiau priezasciu mirksiukas.gif kad ir zmogus gali maziau valgyt savaime, juk hormonai po gimdymo persitvarko rolleyes.gif laiko stoka ar tiesiog valgai kiek nori, bet i kuna neina bigsmile.gif
Atsakyti
na ko dabar cia prie merginos svorio prikibot ax.gif dziaugtis reikia, kad po gimdymo kaip tik neisstorejo ax.gif nebent cia pavydu dvelkia mastau.gif o ir manau reta moteris klausytu vyro, jei sakytu, priaugt svorio ax.gif ax.gif
Atsakyti
nu tai tema pletojam.. kas pasikeite po santuokos.. svoris ne,vyras ne.. isvados?? nuobodus tas santuokinis gyvenimas biggrin.gif
Atsakyti
gulim su zmona lovoj.
Telika ziurim.
Sestadienis...sekso diena.
-Davai tu siandien ant virsaus.
-Ne. As praeita karta buvau. Lipk tu.
-Nu davai tu..a.
-Tai lipi ar ne..uz desimt minuciu filmas.
Uzlipu.
Padirbu.
Iki filmo dar 7 minutes.
Nueinu desrytes pasipjaustyt...ir alaus pasiimu.
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.250 @ 2010 11 02, 18:12)
cia tavo nuomone.
O zmogus dazniausiai apie save yra geresnes nuomones, nei yra is tikruju.
Todel, kai as kazka sakau, tai nereikia gintis ir purkstut is karto.
Man is sono geriau matosi..

seip jau ''mielas blondine'' esu savikritiska pakankamai..ir visai nepurkstauju..manes nemates nieko apie mane pasakyti negali..ir kodel manai,jei jau kazkas pasikeite po santuokos,tai iskart moteris kaltas? man pvz labai nepatinka vyro netvarkingumas schmoll.gif man viskas turi buti savo vietoj,dar nepatinka kad sedi visalaik prie kompo,o as vaika viena saugau,valgyti gaminu..ir tai dar nevisada itinku verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(angeliukesmamyte @ 2010 11 02, 21:31)
man pvz labai nepatinka vyro netvarkingumas schmoll.gif man viskas turi buti savo vietoj,dar nepatinka kad sedi visalaik prie kompo,o as vaika viena saugau,valgyti gaminu..ir tai dar nevisada itinku verysad.gif

Kodel vyras nepadeda vaiko priziureti? Kompas maiso? kompa pro langa ir va kiek laisvo laiko bigsmile.gif
Jus ka nors darot kad situacija pakeist? ar tik atsidustat ir einant kuoptis toliau bigsmile.gif
Atsakyti