Įkraunama...
Įkraunama...

Ar daug kas pasikeitė po santuokos?

susituokę neseniai, bet kolkas pokyčių nelabai pastebiu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2010 11 03, 09:17)
Kodel vyras nepadeda vaiko priziureti? Kompas maiso? kompa pro langa ir va kiek laisvo laiko  bigsmile.gif
Jus ka nors darot kad situacija pakeist? ar tik atsidustat ir einant kuoptis toliau  bigsmile.gif

butent! atsidustu,pasikolioju ir einu tolyn bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(angeliukesmamyte @ 2010 11 02, 22:31)
seip jau ''mielas blondine'' esu savikritiska pakankamai..ir visai nepurkstauju..manes nemates nieko apie mane pasakyti negali..ir kodel manai,jei jau kazkas pasikeite po santuokos,tai iskart moteris kaltas? man pvz labai nepatinka vyro netvarkingumas schmoll.gif man viskas turi buti savo vietoj,dar nepatinka kad sedi visalaik prie kompo,o as vaika viena saugau,valgyti gaminu..ir tai dar nevisada itinku verysad.gif

isiterpsiu i jusu diskusijas mirksiukas.gif pas mus tai pasikeite gyvenimas po santuokos,nor kuri laika gyvenom nesusituoke...bet po vedybu ir dukrytes gymimo pasikeite viskas,i gera puse,vyras padeda ir dukrele priziureti,ir namus aptvarko bei valgyti pagamina kai as dirbu thumbup.gif aisku buna pykciu del smulkmenu,bet jis nusisuka iseina paruko,poto atsipraso ir vel viskas gerai biggrin.gif
Atsakyti
Pasikeite susvetimejome jauciu kad musu kaip poros laikas baigesi
Atsakyti
pries santuka as guledamas lovoj ir ziuredamas telika nebezdedavau.
O dabar ne tik, kad bezdu, bet dar ir paveduoju kaldra...
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.250 @ 2010 11 04, 21:27)
pries santuka as guledamas lovoj ir ziuredamas telika nebezdedavau.
O dabar ne tik, kad bezdu, bet dar ir paveduoju kaldra...

Va čia tikra tiesa thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(angeliukesmamyte @ 2010 11 03, 21:33)
butent! atsidustu,pasikolioju ir einu tolyn bigsmile.gif

nu tai ka jus norite tada,kad piktzoles pacios dingtu is lysviu jei net nepasivarginant ju israut.. biggrin.gif
nee,taip ne tik vyras nedarys isvadu jokiu,bet dar palaukit ne tokiu cirku parodys.. cool.gif
Papildyta:
QUOTE(jovita25 @ 2010 11 04, 20:46)

ner ko liudet.. baiges tai baiges.. bus kita pora.. rolleyes.gif
Atsakyti
Kad lyg ir nepasikeite smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jovita25 @ 2010 11 04, 21:46)

QUOTE(Paradoksualė @ 2010 11 05, 11:50)
ner ko liudet.. baiges tai baiges.. bus kita pora..  rolleyes.gif

O kaip dėl suartėjimo su tuo pačiu po susvetimėjimo?..
Atsakyti
QUOTE(juraga @ 2010 11 09, 10:30)
O kaip dėl suartėjimo su tuo pačiu po susvetimėjimo?..

sunkiai sunkiai cool.gif
Atsakyti
kiek paskaiciau tema, man susidare ispudis toks, kad nepasikeite niekas toms, kurios dar pora trejeta metu susituokusios. o man idomu, kaip toms, kurios 5metus, 10 metu pragyveno santuokoj? ar pasikeite? kas pasikeite? ka darote, elgiates? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Draugiška: 10 lapkričio 2010 - 13:15
QUOTE(Draugiška @ 2010 11 10, 14:14)
kiek paskaiciau tema, man susidare ispudis toks, kad nepasikeite niekas toms, kurios dar pora trejeta metu susituokusios. o man idomu, kaip toms, kurios 5metus, 10 metu pragyveno santuokoj? ar pasikeite? kas pasikeite? ka darote, elgiates?  4u.gif

dink is cia greit, nes mamai pasakysiu.
Atsakyti