Įkraunama...
Įkraunama...

Ar daug kas pasikeitė po santuokos?

nu as tai ne tokia ir jauna ax.gif
jau tureciau ir suvokti tokius dalykus. Bet daznai jauciuosi kaip maza mergyte. Noriu, kad vyras sokinetu apie mane...
Atsakyti
QUOTE(Melodyy @ 2005 01 23, 14:53)
nu as tai ne tokia ir jauna ax.gif
jau tureciau ir suvokti tokius dalykus. Bet daznai jauciuosi kaip maza mergyte. Noriu, kad vyras sokinetu apie mane...

Tai normalu,tu siuo metu jauties tokia palauziama ane?
nezinau kiek tau metu,bet as pastojau 19.kaip sakant nuo diskoteku ant pampersu blink.gif Dabar jau kitaip reaguociau,tada atrode viskas dabar jau pabaiga blink.gif

O demesio is vyro tokiu ar kitokiu metu visada reikia.Tada jauties reikalinga,mylyma,apsaugota ir ziurek jegu atsiranda stoti ir kovoti uz savo gerbuvi....O kai esi viena,tai tas labai greitai suzhlugdo tave sad.gif

bet viskas anksciau ar veliau praeina biggrin.gif
Atsakyti
visai nesigailiu. aishku, kai vaikiukas atsiranda, tai matyt stogas slysta....
per daug pasikeitimu...
tu nepergyvenk viskas susitvarkys console.gif
Atsakyti
Man pvz. patys sunkiausi metai buvo patys pirmieji, kai pradejom gyvent kartu, netgi nesusituoke....ir dabar dar nesuprantu kas mus kartu islaike - nei vaiku turejom, nei susituoke buvom, o riedavomes ziauriai - budavo arba gerai iki beprotybes, arba blogai iki tos pacios beprotybes... doh.gif
Visada prisimindavau, kodel ta zmogu isimylejau ir tada kazkaip atsirasdavo ir jegu, ir minciu, ir keliu sureguliuoti visus nesklandumus. Apgludinom kampus ir kuo toliau, tuo tas gyvenimas lygesnis ir grazesnis 4u.gif Tu pirmuju metu net prisimint nenoriu...brrrr
Manau sunkiausia yra prisitaikyti vienas prie kito gyvenant kartu..o santuoka cia jau ne prie ko.
Gyvenimas yra grazus, jeigu tik ji pats toki padarai cool.gif
Linkiu stiprybes. Ir nenusimink, ne tu viena tokioj situacijoj.. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo venzliukas: 24 sausio 2005 - 23:33
Kaip sako mano mama nera namu be dumu. As istekejau praeita rugpjuti, po 4 metu pragyvenimo kartu. Ir net nesuprantu po vestuviu nepraejus nei menesiui pradejom ziauriai rietis, bet taip kaip niekad nera buve cry.gif Jauciausi klaikiai, nenorejau nei prisiminti apie iskilmingas vestuves, o dar sutikti draugai vis sveikindavo su santuoka, bendradarbiai klausdavo juokais "nu tai kaip vedybinis gyvenimas, koks medaus menesis". Bet jau praeje pusei metu po truputi viskas keiciasi, ir as tapau truputi daugiau atlaidesne, islilus problemai iskart susesti ramiai issiaiskinti doh.gif einam lyg ir i geraja puse...... duok die.....linkiu kad ir tau viskas susitvarkytu, tik reikia abieju pastangu. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labas,
Per discovery rodė, kad pora per buvimo kartu laiką išgyvena tam tikras krizes.Ten yra suskirstyta: atrodo po 2,5,7,-metų ištinka tos pačios baisiausios krizės. Man asmeniškai tie baisiausi pykčiai prasidėjo, kai kartu pragyvenome du metus,- pykomės absoliučiai dėl visko- buvo labai didelė trintis. Kaip paskui draugas prisipažino, kad jis jaurėsi taip lyg kuo labiau mane iskaudins tuo jam bus geriau g.gif O pykčiai baigėsi taip pat greit kaip ir prasidejo, tiesiog viena ryta pabundam ir jaučiam kad nebenorim pyktis ir kad mylim viens kita. Gerai, tik tiek kad po pykciu ateina tokia ramybė, šiluma. Na dabar eina 5 -ieji gyvenimo kartu metai , paziuresim ar diskovery nemeluoja!!! thumbup.gif
Atsakyti
o mes irvel susipykom...
Atrodo zaidziam laida PRIESTARAUK.
Ka as bepasakyciau, jis viska sudirba ir sako priesingai, o man irgi tas pats...
Atsakyti
Aš vis labiau ir labiau pradedu gailėtis, kad ištekėjau. Šiandien esu siaubingai supykusi ant savo vyro bash.gif. Esu įsitikinusi, kad jis yra priklausomas nuo alkoholio, ir, kad jam svarbiau pagerti alaus, nei laisvalaikį (kurio turi labai nedaug) praleisti su šeima cry.gif . Dar būtų pakenčiama, jei išgėręs jis netaptų agresyvus. Jau kelintą kartą iš eilės išgėręs grasina man trenkti. Bet kol kas to dar nenutiko (tfu, tfu, tfu). Tik bijau, kad ateity tikrai galiu gauti. Jau kelis mėnesius mąstau apie skyrybas, nes ko gero geriau būtų gyventi vienai su vaiku, nei kęsti nuolatinius vyro išgėrinėjimus ir grasinimus. Šimtą kartų jam sakiau, kad pasirinktų arba mane, arba alų. Vos tik spėjame susitaikyti ir susitarti, kad daugiau darbe jis negers, nepraeina nė savaitė, o jis ir vėl savo. Gyvenu praktiškai be vyro verysad.gif . Namuose milijonas darbų, o jis net neketina ko nors imtis. Pavargau laikyti visus keturis namų kampus ant savo pečių. Va šiandien vėl grįžo išgėręs, pavalgė, ir nuėjo miegoti (net su vaiku nepabendravo). Tiesa, dar prieš tai spėjom susipykti. Ką jūs darytumėt mano vietoje???
Atsakyti
o kiek laiko jusvede?
Atsakyti
QUOTE(Melodyy @ 2005 02 05, 21:50)
o kiek laiko jusvede?

Mes vedę dar tik pusantrų metų, bet prieš vedybas kartu pragyvenome 3 metus. Manau, kad kartu būnam jau gana ilgai.
Atsakyti
QUOTE(arija1 @ 2005 02 05, 21:53)
Mes vedę dar tik pusantrų metų, bet prieš vedybas kartu pragyvenome 3 metus. Manau, kad kartu būnam jau gana ilgai.

drysciau pastebeti, kad kartu pragyventas laikas(ilgas ar trumpas), nelabai padeda, nes tikras gyvenimas prasideda vaikui gimus. O del priklausomybes nuo alkoholio, tai nesutinku, greiciausia prie alaus bokalo bandoma atitolti nuo TIKRO semyninio gyvenimo, pasijusti laisvam ir nerupestingam. Vyrai, kaip mazi vaikai juos gasdina atsiradusi atsakomybe uz seima, jos gerbuvi. Kad pasvarstai apie skirybas tai naturalu, bet neskubet 9 kartus pagalvok 10 padaryk mirksiukas.gif .As turbut irgi jau 8 kartus galvojau, bet siandien dziaugiuosi, kad nebuvo 9. Va jeigu jis butu tau suseres as taip nebesakyciau g.gif O tie kurie loja,dazniausiai nekanda(cia apie suserima)
Tiesiog pagalvok, gal nera viskas tai blogai. Pabandyk pasneketi(nors ne visi i kalbas leidziasi), kodel jis geria alu, kodel leidzia laika ne seimoje. g.gif
Atsakyti
QUOTE(sniurke @ 2005 02 05, 22:04)
drysciau pastebeti, kad kartu pragyventas laikas(ilgas ar trumpas), nelabai padeda, nes tikras gyvenimas prasideda vaikui gimus. O del priklausomybes nuo alkoholio, tai nesutinku, greiciausia prie alaus bokalo bandoma atitolti nuo TIKRO semyninio gyvenimo, pasijusti laisvam ir nerupestingam. Vyrai, kaip mazi vaikai juos gasdina atsiradusi atsakomybe uz seima, jos gerbuvi. Kad pasvarstai apie skirybas tai naturalu, bet neskubet 9 kartus pagalvok 10 padaryk mirksiukas.gif .As turbut irgi jau 8 kartus galvojau, bet siandien dziaugiuosi, kad nebuvo 9. Va jeigu jis butu tau suseres as taip nebesakyciau g.gif O tie kurie loja,dazniausiai nekanda(cia apie suserima)
Tiesiog pagalvok, gal nera viskas tai blogai. Pabandyk pasneketi(nors ne visi i kalbas leidziasi), kodel jis geria alu, kodel leidzia laika ne seimoje. g.gif

Mes su juo apie tai šnekėjom jau labai daug kartų. Vieną dieną jam būna sunku, todėl ir išgeria, kitą dieną būna labai linksma, todėl ir vėl išgeria ir t.t. ir pan. O ką man daryti, jei jis grįžta girtas kiekvieną savaitgalį??? Mano nuomone tai paauglystės laikotarpis jau seniai paibaigė, ir galėtų kai kada žmogus subręsti.
Atsakyti