Įkraunama...
Įkraunama...

Ar daug kas pasikeitė po santuokos?

QUOTE(arija1 @ 2005 02 05, 22:13)
Mes su juo apie tai šnekėjom jau labai daug kartų. Vieną dieną jam būna sunku, todėl ir išgeria, kitą dieną būna labai linksma, todėl ir vėl išgeria ir t.t. ir pan. O ką man daryti, jei jis grįžta girtas kiekvieną savaitgalį??? Mano nuomone tai paauglystės laikotarpis jau seniai paibaigė, ir galėtų kai kada žmogus subręsti.

Matai metuos paauglyste jau baigesi, bet kazi ar smegeninei jau vejai issilakste g.gif
Is tavo postu sprendiant tikrai netikiu, kad problema priklausomybeje nuo alaus.
Atsakyti
QUOTE(sniurke @ 2005 02 05, 22:22)
Matai metuos paauglyste jau baigesi, bet kazi ar smegeninei jau vejai issilakste g.gif
Is tavo postu sprendiant tikrai netikiu, kad problema priklausomybeje nuo alaus.

Tai tada kokia galėtų dar būti problema??? Pas mus ir pykčiai kyla vien tik dėl jo išgėrimų. Dėl pagalbos trūkumo aš jam jau nieko nebesakau, nes nenoriu pyktis. Atrodo, kad žmogus nesupranta, jog turi šeimą.
Atsakyti
QUOTE(arija1 @ 2005 02 06, 07:33)
Tai tada kokia galėtų dar būti problema??? Pas mus ir pykčiai kyla vien tik dėl jo išgėrimų. Dėl pagalbos trūkumo aš jam jau nieko nebesakau, nes nenoriu pyktis. Atrodo, kad žmogus nesupranta, jog turi šeimą.

Galbut paskutinis tavo sakinys ir yra atsakymas i si klausima mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(arija1 @ 2005 02 06, 07:33)

Galbut jam reikia leisti suprasti, kad jei taip tesis ir toliau jis praras seima?.. Na, as nezinau KAIP labai jis brangina tave ir vaikuti g.gif Dar svarbu kas apskritai jam gyvenime svarbiausia: seima, darbas, draugai, atsipalaidavimas su alum ir t.t. Pagal prioritetus galima apelioti i sazine tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2005 02 06, 19:46)
Galbut jam reikia leisti suprasti, kad jei taip tesis ir toliau jis praras seima?.. Na, as nezinau KAIP labai jis brangina tave ir vaikuti  g.gif  Dar svarbu kas apskritai jam gyvenime svarbiausia: seima, darbas, draugai, atsipalaidavimas su alum ir t.t. Pagal prioritetus galima apelioti i sazine  tongue.gif

Į tai jau irgi buvo apeliuota daug kartų. Tiesiog vieną kartą neištversiu ir susirinkusi savo ir vaikelio daiktus išeisiu. Nusibodo man jo atsiprašinėjimai. Pas mus labai daug kas pasikeitė po vaikelio gimimo. Man labai trūksta jo dėmesio ir pagalbos. Prieš kelias savaites bandžiau kerštauti ir kitą dieną po jo eilinio nusigėrimo pati nusigėriau bandydama įrodyti, kad nusigėręs žmogus yra nepajėgus niekuom rūpintis. Jam tai tikrai nepatiko smile.gif . Todėl kažkiek tai laiko jis elgėsi idealiai. Bet aš juk negaliu taip įrodynėti savo tiesą (tuo labiau, kad alkoholis man visai nepatinka schmoll.gif ). Dabar esu pasimetusi, nusivylusi savo vyru ir jaučiu, kad ilgai tokie santykiai tikrai nesitęs.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arija1: 06 vasario 2005 - 22:03
Aš ištekėjau liepos mėnesį, o pradraugavę buvom lygiai metus. Esu gailėjusis, nes mano vyras labai blogai elgdavosi su manim: rėkdavo dėl bet kokios smulkmenos, pvz.: maršrutiniam ką nors garsiau pasakydavau, tai taip pažiūrėdavo piktai, atseit "užsikišk ir tyliau kalbėk". Bet dabar viskas pasikeitė, o žinot dėl ko? Mano ašarų dėka. Aš šiaip esu labai jautri, ir tik kas, tuoj apsiverkiu. Bet vieną kartą neištvėriau ir jam verkdama pasakiau, jog gailiuos, kad ištekėjau ir sugadinau sau gyvenimą. Nuo tada jis pasikeitė. Va ypač dabar, kai laukiuos. smile.gif Jis tapo žymiai švelnesnis, supratingesnis, beveik niekada neužrėkia ir neskaudina. Taigi, dabar drąsiai galiu pasakyti, jog džiaugiuos juo ir savo santuoka. biggrin.gif O tau mieloji patariu irgi vien neverkt ir nedepresuot. Gal tu per daug iš jo nori? Mano vyras irgi turi nnnn ydų, pvz.: aš nekenčiu, kaip jis mųsų sunkiai uždirbtus pinigus dalija savo tėvams, kurie yra baisūs egoistai ir savanaudžiai, gviešijantys pinigų iš sūnaus kiekviena pasitaikiusia proga. O vyras to nesupranta, ir toliau mažina ir taip jau menką mūsų biudžetėlį. Būk pakantesnė vyrui, dažniau jį apkabink, juolab dabar, kai laukies antrojo. Mane tai dažnai pykina, bet bent jau į savaitę kartą, stengiuos jį pamaloninti, pamylėti labai aistringai, kad jis nesijaustų už borto. Sėkmės tau biggrin.gif
Atsakyti
Arija1, laikykis ir nepasiduok. Aš galvoju, kad tau gal tikrai vertėtų išeiti kuriam laikui, kad tavo vyras išsigąstu. Aš tai jaučiu nieko jam net nesakyčiau, palikčiau raštelį, kad tegul jis arba pasikeičia ir įrodo, kad šeima jam rūpi, arba tegul gyvena sau vienas su alaus bokalu. Gal tai suveiktų? net nežinau, bet padėtis nekokia. sėkmės
Atsakyti
QUOTE(arija1 @ 2005 02 06, 22:03)
Į tai jau irgi buvo apeliuota daug kartų. Tiesiog vieną kartą neištversiu ir susirinkusi savo ir vaikelio daiktus išeisiu. Nusibodo man jo atsiprašinėjimai. Pas mus labai daug kas pasikeitė po vaikelio gimimo. Man labai trūksta jo dėmesio ir pagalbos. Prieš kelias savaites bandžiau kerštauti ir kitą dieną po jo eilinio nusigėrimo pati nusigėriau bandydama įrodyti, kad nusigėręs žmogus yra nepajėgus niekuom rūpintis. Jam tai tikrai nepatiko smile.gif . Todėl kažkiek tai laiko jis elgėsi idealiai. Bet aš juk negaliu taip įrodynėti savo tiesą (tuo labiau, kad alkoholis man visai nepatinka schmoll.gif ). Dabar esu pasimetusi, nusivylusi savo vyru ir jaučiu, kad ilgai tokie santykiai tikrai nesitęs.

Nereikia sau kenkti wink.gif
Mano patarimas butu toks: jei turi kur eiti- eik. Ypac gerai tokia vieta, apie kuria jis nepagalvos thumbup.gif Pati buvau taip pasielgusi, tik mes vaikuciu neturim... Rezutatas buvo toks geras, kad mes net susituokem smile.gif
Atsakyti
Noreciau paklausti Airijos1 kaip sekasi, ar kas nors susitvarke smile.gif Tikiuosi geru ziniu, labai uzjauciu del to kas dedasi, nes esu tai patyrusi ir zinau ka tai reiskia cry.gif
Atsakyti
QUOTE(ewerra @ 2005 02 16, 23:14)
Noreciau paklausti Airijos1 kaip sekasi, ar kas nors susitvarke smile.gif  Tikiuosi geru ziniu, labai uzjauciu del to kas dedasi, nes esu tai patyrusi ir zinau ka tai reiskia cry.gif

Na dabar kol kas viskas gerai (tfu tfu tfu), kad tik be reikalo neprisišnekėčiau.
Atsakyti
Santuokoj gyvenam beveik 4m.Dar pries tai gyvenom apie 1,5 tai va man tie 0,5 ir buvo kosmaras,nzn kodel,bet buvo blogai pykdavomes del bet kokios smulkmenos,nesutardavom jodai . Poto gyvenimas prasvesejo nenusileidom ir ejom iki galo(nors tada vaikucio nebuvo)Dabar labai dziaugiuosi,kad ir labai jauna mama esu,bet esu patenkinta savo gyvenimu.

Airija1 ,jei nuspresi skirtis,manau apgalvosi visus UZ ir visus PRIES.Sekmes
Atsakyti
QUOTE(luga @ 2005 02 17, 12:41)
Santuokoj gyvenam beveik 4m.Dar pries tai gyvenom apie 1,5 tai va man tie 0,5 ir buvo kosmaras,nzn kodel,bet buvo blogai pykdavomes del bet kokios smulkmenos,nesutardavom jodai . Poto gyvenimas prasvesejo nenusileidom ir ejom iki galo(nors  tada  vaikucio nebuvo)Dabar labai dziaugiuosi,kad ir labai jauna mama esu,bet esu patenkinta savo gyvenimu.

Airija1 ,jei nuspresi skirtis,manau apgalvosi visus UZ ir visus PRIES.Sekmes

Pas mus dabar yra gerasis laikotarpis. Atrodo, kad kol kas visi barniai praėjo. Bet manau, kad mes su vyru esame labai skirtingi žmonės. Aš esu labai greita, visada padarau tai, ką suplanuoju (o kartais netgi daugiau). O vyras atvirkščiai, niekur neskuba, viską atideda kitai dienai, tai namuose laukia milijonai darbų, kurių aš viena su mažu vaikiuku nesugebu padaryti verysad.gif .
Kita vertus, aš jaučiu, kad jis mane myli, tik savaip.
Atsakyti