Įkraunama...
Įkraunama...

Ar daug kas pasikeitė po santuokos?

Sveikos, na pas mus tai visiskai niekas nepasikeite kokie buvom pries santuoka tokie islikome ir po jos. Popierius neturetu keisti zmoniu. smile.gif
Atsakyti
Na o aš turbūt esu kiek kitokio požiūrio... unsure.gif Kaip matau, visos draugės ir šeip moterys aplinkui tik ir laukia tos dienos bažnyčioj... Aš tai bijau pagalvoti, kad viskas sugrius. Nors dar tik draugaujam.Aš be rožinių akinių jį pradedu pažinti tokį, kokį jį Dievas sukūrė. rolleyes.gif Jis primena mano mamą, kuri amžinai kibdavo dėl netvarkos... ax.gif Nors atrodo labai stengiuosi palaikyti tvarką, bet vistiek savo pėdsakus pavargusi palieku. schmoll.gif Vistiek su juo gera ir malonu, bet pagalvojus, kad anksčiau ar vėliau tai dings ir liks tik nepasitenkinimas dėl ne vietoj paliktų daiktų ir neparuoštos vakarienės, darosi baisoka. verysad.gif Taip intensyviai svarstau todėl, kad esu iš tų žmonių, kurie laikysis savo priesaikos sau, kad jei jau susituoks, tai visam gyvenimui su tuo pačiu žmogumi. group.gif

P.S. Kol nepraėjo 7mėnesiai draugystės, galvojau, kad nesėkminga santuoka jau tikrai nebus mūsų ateitimi. rolleyes.gif group.gif
Atsakyti
Praktiskai niekas nepasikeite. Tik kalendoriui atsirado sventine diena - vestuviu metines smile.gif
Atsakyti
Pasikeite smile.gif pirma, turim graziu (ar nelabai) prisiminimu is musu bendros dideles sventes (vestuviu)... o antra - kazkaip pati jauciuosi labai gerai istekejusi. Man patinka tiek turet vyra, tiek but jam zmona. Artimesni jauciames smile.gif
kartu gyvenam jau 2,5 m, vede 1,5m... aisku, visada buna visko, bet as kasdien labai dziaugiuosi tuo, ka turiu smile.gif
Atsakyti
Mes kol kas nesusituoke, bet gyvenam kartu jau 5 metus, Ir siaip jau as visai nenoriu tuoktis, nes man atrodo, kad po vestuviu viskas pasikeis, iskaitant tai, kad vyras tures maziau paskatu stengtis.
Atsakyti
Pasikeite ir visai ne i geraja puse verysad.gif
Atsakyti
pas mus niekas nepasikeite...su metais gal tik tampam artimiasni... blush2.gif
Atsakyti
pas mus viskas tik gerėja, kuo toliau tuo geriau sutariam ir suprantam viens kitą thumbup.gif niekada nesigailėjau ištekėjus smile.gif
Atsakyti
Kai buvau nescia, pakankamai jauni buvom abu, jam dar rupejo draugai, linksmybes ir panasiai, o as aisku jau namie turejau buti unsure.gif bet as jam pasakiau, kad ateis ir mano diena, vaikas paaugs, galesiu ir as laisviau elgtis. Tas jam aisku baisiai nepatiko, kai atejo ta mano diena schmoll.gif tai va gailiuosi vienintelio dalyko, kad per daug paisiau jo priekaistu, kad studijuodama saziningai laukiau jo namuose (jis uzsieny buvo), nejau i klubus ir panasiai. Reikejo labiau savo jaunyste dziaugtis, ir tvirtai pasakyt, kad mano tusas su draugem nieko neiskiria nuo tavo su draugais.
Gailiuosi ir del to, kad per anksti apskritai istekejau, pasigaminom leliu, o apie finanus per daug ir negalvojom, o su mazu vaiku darba rasti problema buvo net ir su diplomu. O dabar ziuriu, kad maniskis vistiek neturi tokio atsakomybes jausmo, kaip stengtis greiciau atsiskirti nuo tevu (gyvenam pas jo tevus), noret nori, o daryt nelabai, nes iprates, kad tevas investuoja i ji pastoviai doh.gif nu cia auklejimo beda. O as po 5 metu santuokos noreciau zymiai stabiliau gyvent unsure.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chiuncia: 19 vasario 2010 - 13:11
Realiai niekas nepasikeitė, tik dar labiau suartėjom ax.gif
Atsakyti
kai uzplusta blogos mintys, tai gailiuosi. noriu patirt tai ka rodo filmuose, atrodo suvestu keliai su kitu tai mielai isivelciau i zaidima, leisciausi i kitoki gyvenima..........................................
Atsakyti
užtekejau už vyro. buvome laimingi iki vestuviu . deja kai susituokeme viska pakrypo kita linkme... blink.gif jis pradejo manes negerbti. saukia ant manes. dabar skirsimes...
Atsakyti