Mazai kas cia lankosi ( isskyrus mane pati

) , bet vistiek idesiu pavyzdziu su skirtingom juostelem. Gal kam ir pravers... Skanavau jau padarytas fotografijas, tai tikro vaizdo nelabai eina perteikti, bet manau eina suprasti ir matyti skirtumus
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Juostele
Kodak T-MAX 400 ISO , kamera
Nikon F75, objektyvas
Nikkor 50mm f/1.8 D :

Labai patiko si juostele, ir gavosi daug geriau nei tikejausi. Vienas labai didelis minusas, kad pas mus ju neryskina, o siuncia i Vokietija, tai kaina susidaro nemaza. (vienos juosteles isryskinimas ir kiekvieno kadro 10X15 fotografija apie 85 lt. pavertus) Spalvotos juostos ryskinamos tris kart pigiau...
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Juostele
Kodak Kodacolor 200 ISO, kamera
Nikon F75, objektyvas
Nikkor 50mm f/1.8 D :

Si juostele pigiausia kokias man teko bandyt, bet tai visiskai nereiskia, kad rezultatas prasciausias... Patinka tai, kad grudetumo nesimato (nes nevisada tas grudetumas puosia fotografija) O nepatinka tas spalvu sviesumas... Kaip pastebejau, truputi isblukusios spalvos.
Juostele
Fujifilm FUJICOLOR PRESS 800 ISO, kamera
Nikon F75, objektyvas
Nikkor 85mm f/1.8 D :

Viena megstamiausiu mano juosteliu

labai brangi ir turi labai stambu gruda. Rezultatas gaunasi ispudingas (tiesa naturoje ziurint fotografija ryskumas ir spalvos tiesiog prikausto

) Vienas pastebejimas butu toks, Nelabai grazus grudetumas atsiranda fotografuojant ilgesniais islaikymais... Kuo trumpesniu islaikimu fotografuoju, tuo rezultatas gaunasi saunesnis

.
Maniau kad su tokiu dideliu ISO galima bus fotografuot prie mazo apsvietimo ir bus rysku, bet klydau

Siai juostai reikia kuo daugiau sviesos ...
Juostele
Fujifilm FUJICOLOR PRESS 800 ISO, kamera
Nikon F75, objektyvas
Nikkor 50mm f/1.8 D :