Įkraunama...
Įkraunama...

Informacija apie kėbulo remonto darbus

smile.gif+2007 04 16, 17:40-->
QUOTE(Vytautas smile.gif @ 2007 04 16, 17:40)
...O realybė šiek tiek kitokia. Esant įlenkimui -- sutrūkinėja dažai/lakas (plika akimi dažniausiai nesimato). Ir korozija laikui bėgant daro savo  smile.gif ...

Va būtent, jeigu įšilusią mašiną šaltu vandeniu nepatartina plauti, nes mikroįtrūkimai darosi, tai čia jau superįtrukimų bus ir po keletos metų išrūdys ta vietelė kaip pūzdras.
Atsakyti
Vytautai, kalba eina ne apie senas masinas kur jau rudys ir taip puola wink.gif korizija laikui begant taip pat gali uzpult ir bet kuria kita masinos (senos) vieta, kai jau rudija tai rudija, rudys ir surudys. begant laikui visa masina eis velniop... kas liecia mano atveji, tai jeigu ir bus po 10 m ta jusu numatoma korozija, nemanau, kad tik toj vietoj wink.gif
beje, ziurint koks tas ilenkimas. jeigu dazai nubyreje ar astriai ibrezta tai tokiu masinu ir netaiso niekas tokiu budu.
Atsakyti
Laba, gal ir yra šiame skyrelyje tokia informacija, tiesiog nelabai turiu laiko ieškoti. Gal padėsite.
Kur Kaune tvarko rūdis?
Sustabdo rūdijimą, uždažo ir kt. Mašina - Opelis. ūsiu dėkinga už info.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgytė: 17 birželio 2007 - 18:05
Skardos paprastai pradeda rudyti ne is isores,o is vidaus,tai tas sutvarkymas nelabai ilgam pades.Nebent aptvarkyti tam,kad parduoti dar padoriai butu galima.
Atsakyti
Nu bet balta mašina - labai matosi (ypač vienoj vietoj prie durelių apačioje).
Gal yra kokie rūdžių "surišėjai" g.gif O kiek tas nelabai ilgam? O gal rimtai neapsimoka? Bet mašina gera, važiuot dar ir važiuot, o tos rūdys negražu schmoll.gif
Atsakyti
Aisku,yra rudziu surisejai.Siaip tai cia reiketu i kebulistus kreiptis,jie tvarko tokius dalykus,bet kainos kebuliniu darbu labai dideles.Dar galima pasitarti su tais,kurie antikorozine dengia,gal patars,kaip procesa sustabdyt.Bet nepamirsk,kad surudije bus ir vidines ertmes,ir po kiek laiko prades is ten rudys grauztis.
Atsakyti
jei nera isrudije labai daug ir viskas dar pradinej stadijoj - galima susitvarkyt beveik savo (ar vyro) jegom smile.gif Nusveisti rudis, tepti suriseju, gruntuoti ir nudazyti specialiai pagal jusu masinos spalvos koda sumaisytais dazais. Juolab, kad spalva ne metallic, o paprasta balta.
jei del virinimo, tai kitas dalykas.. Pabrango net labai (pvz senukui opeliui pervirinti arkas kazin ar apsimoka g.gif )
Atsakyti
Išrūdiję nedaug. Patys tai tikrai neužsiimsim. O čia kur reikėtų meistrų ieškot? g.gif
Atsakyti
Remonto dirbtuvese,kur kebulinius darbus daro.Pasiklausinek pas pazistamus,kaimynus,gal kas ka panasaus dare kazkur,nes ne visur kokybiskai padaro tokius dalykus,kita karta ir rimtam servise kokybe neideali buna.O siaip galima ir internete per google susirasti kebulistus.Be to,jei turi pastovius meistrus masinos remontui,tai tie irgi kokiu pazistamu gali tureti.As beveik visur su remontais pagal va tokias rekomendacijas ejau(meistras meistrui),tai ir kokybe padori,ir padaro pigiau tada,ir eilej laukti nereikia po puse menesio mirksiukas.gif
Atsakyti
Norėjau paklausti, gal kas nors gali patarti kur nebrangiai ir kokybiškai Vilniuje dažo automobilio detalės??
Atsakyti
QUOTE(Luandra @ 2007 11 27, 14:10)
Norėjau paklausti, gal kas nors gali patarti kur nebrangiai ir kokybiškai Vilniuje dažo automobilio detalės??



Vilniuj pigiai nerasi, na nebent pas koki Jadzika garaze wink.gif
reiktu pasiieskoti kur nors kaimuose ar mazesniuose miesteliuose
Atsakyti
QUOTE(Luandra @ 2007 11 27, 14:10)
Norėjau paklausti, gal kas nors gali patarti kur nebrangiai ir kokybiškai Vilniuje dažo automobilio detalės??


o ir eiles kokios doh.gif
Atsakyti