Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios atnaujinimas, restauravimas

QUOTE(Ritam @ 2005 05 10 @ 14:53)
sveiki,siaip mano kolega restauravo Vanna vanna firmoje(861003191)sena vonia padengia akrilu,kaina nemaza apie 600 su visais darbais,liko patenkintas  , bet pas ji buvo vienas .bet....vonia imuryta i siena apie pakeitimus negalejo buti kalbos.3 metai garantijos

Sorry, nepadengia akrilu schmoll.gif ,
o istato plona 6 mm storio akryline vonia 4u.gif

http://www.vannavann...dex_lt.php?sa=1

Nepigus malonumas 4u.gif

Su dazymais is skelbimu bukit atsargios, mes kvietem meistra, kuris isdaze musu vonia ir viskas buvo grazu, bet per pora men. dazai pradejo luptis, vonia atrode tragiskai doh.gif
Teko pirkt nauja.
Atsakyti
Gal kas galvojat restauruoti savo seną vonią,noriu duoti patarimą nesikreipkit įšią firmą www.voniurestauravimas.lt ,liksit labai nusivylę.Dirba labai nekokybiškai,nors reklamuojasi kad geriausiai Lietuvoje restauruoja vonias.Sumokėjom 290 lt ir iškarto reikia perdarinėt,nes vietom danga užlieta per mažai,vietom per daug,taigi labai gailimės kad kreipėmės į šią firmą.
Atsakyti
Uz nauja vonia mes mokejom 220lt, tai kokia prasme restauruot uz 290lt? g.gif Restauruotas daiktas vistiek bus restauruotas. O kai pries pora savaiciu gavau Moki vezi lankstinuka su akcijom ir vonios kaina buvo 99lt, tai isvis nematau kam restauruot sena smile.gif
Atsakyti
man teko viena vonia matyt atrestauruota. niekada to nedaryciau. vaizdelis tragiskas
Atsakyti
sena vonia
user posted image

kaip dare
user posted image

ir galutinis rezultatas... blush2.gif thumbup.gif thumbup.gif uztat nereikia nieko daryt, nei ismontuot imontuot sena, nei nauja, nei plyteliu keist nu as jau tai minejau.... cia kar nedarot kapitalinio remonto

user posted image

paspauskit ant paveiksliuko rodys didesni.
Atsakyti
[quote=Dzijanka,2006 10 30, 09:22]

O kas dare sita vonia? Gal cia taip vadinama "vonia vonioje"???
Atsakyti
Vonia vonioje - vienintelis pakenciamas variantas, jeigu nera galimybes ismest senosios vonios (arba parduot cool.gif kam nors i koki soda).
Pigiausias variantas - skardine vonia + keletas balioneliu makroflekso thumbup.gif Rezultatas - geriau uz ketaus nauja vonia. Nes makrofleksas panaikina bildejima plius siluma islaiko kur kas geriau nei ketaus vonia, o ir vandens silumos taip nesusiurbia kaip ketine iki kol isyla. Turbut pazystamas jausmas, kai atsigulus ketaus vonioje jauti, jog nuo nuo dugno ar sienu saltis dvelkia (cia jeigu isoki i vonia kol dar ji neisilo). Tuo tarpu skardine iskart siltutele ir nereikia vis daleidinet karsto vandens, net jeigu ir ilgai pasilepint ir pagulet vonioje norisi blush2.gif
Standartine 1.70x70 pirkom uz 249 lt., laiko laabai gerai, labai silta ir nebarskanti. o ir nesunki - pastatyt galima dviese su vyru - neieskant 4 vyru i talka biggrin.gif
Atsakyti
gal zinot, kaip isnesa tas senas ketaus vonias, sako jos nepralenda pro duris, o staktos vonios duru kazkokios metalines, ju niekaip neisimsi? ups, ar kas susiduret su tokia problemele?
Atsakyti
QUOTE(saulutees @ 2007 04 05, 10:56)
gal zinot, kaip isnesa tas senas ketaus vonias, sako jos nepralenda pro duris, o staktos vonios duru kazkokios metalines, ju niekaip neisimsi? ups, ar kas susiduret su tokia problemele?

Jo,pas mane ta pati problema,kaip ta pabaisa is ten iskrapstyt surrender.gif PATARKIT g.gif
Atsakyti
SOS patarkit ka man daryti ,isinuomavom buta ,vonia BAISI ! Beje ji spizine ( kaip tarybu laikais), bet emalis isdauzyta, atsilupinejus kazkaip. Tai tikrai brangiai nenoriu nieko daryt ,juk butas nuomojamas ,tai gal man nusipirkt tu rusu gamibos dazu "renesans" ir bandyt padazyt ??? cry.gif cry.gif
Atsakyti
Reklama pasto dezutej radau, kad rerstauruoja vonias pasitelkdami kazkokias naujoves: storasluoksne emales danga ir sintetinis akmuo. Viska daro kliento namuose "Užliejimo" technologija. Ar bandete sitaip restauruoti vonia? Ar pasiteisino islaidos?
Atsakyti
nusipirkau "renesans" dazu ,nudazem vonia , visa spindi ,balta . Esu patenkinta biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti