Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios atnaujinimas, restauravimas

QUOTE(gine @ 2005 08 10, 18:39)
mano mociute gavo reklama i pasta, kad atnaujinimas apie 200 ar dar daugiau, bet ji nusipirko sveitimo milteliu ir palaikiusi juos paskui tryne, tai vonia dabar balta ballta, o buvo jau geltona, ruda...nes jai jau 40 metu  doh.gif

nemanau, kad galima su milteliais atsveisti sena 40 metu vonia schmoll.gif , juk jau ji buna parudavusi ir jokie chemikalai neisims
Papildyta:
QUOTE(Dvyne @ 2005 08 10, 18:25)
Vonia pati atnaujinau ir jau beveik du metus ja naudojuos o jinai kai nauja.O buvo tokia pajuodusi,nes jau 30 metu buvo naudojama.Receptas vonios atnaujinimui:eini i "Senukus"perki dazus "renesans"rusu gamybos vonios atnaujinimui ir viska pagal instrukcija darai.Dazu kaina 29lt.Sekmes vonios atnaujinime smile.gif

toks paprastas receptas ir taip pigiai??? tai kodel firmos plesia tokius pinigus? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dvyne @ 2005 08 10, 16:25)
Vonia pati atnaujinau ir jau beveik du metus ja naudojuos o jinai kai nauja.O buvo tokia pajuodusi,nes jau 30 metu buvo naudojama.Receptas vonios atnaujinimui:eini i "Senukus"perki dazus "renesans"rusu gamybos vonios atnaujinimui ir viska pagal instrukcija darai.Dazu kaina 29lt.Sekmes vonios atnaujinime smile.gif

ar cia rimtai blink.gif 4u.gif
kazi gal jau ir atnaujinimas atpigo agenturose g.gif 4u.gif
Atsakyti
Atsakykite, o plienines ir ketaus vinios vidus ar is tos pacios medziagos pagamintas? Tik isore skiriasi ar kaip ten?
Atsakyti
Noriu vonią restauruoti namuose. Ar pirma reikia kviesti meistrus patalpai remontuoti, ar pirma reiktų vonią restauruoti?
Atsakyti
yra vilniuje tokia imone, kuri i restauruojamos vonios vidu ideda akrilini 6 mm storio idekla, yra baltu, roziniu ir zaliu, akrilas negeltonuoja, garantija 3 metai, o tarnavimo laikas min 10 metu.
padaro per pora valandu, gerai tiems kas nenori ardyti visos vonios, jeigu ji imuryta ir taip toliau oatrodo kaip nauja, turiu mano vonios nuotrauku jeigu kam reikes tongue.gif
manau apsimoka, kainuoja 538lt, jei ten visokiu paildomu apdailu i 600lt tilpsit.
Aisku nauja vonia yra nauja vonia, bet kai nenori daryti didelio razvalo namuose, tai manau pats tas....kas dare visi patenkinti, kaimynai, draugai....
Papildyta:
http://www.vannavanna.lv/index_lt.php
thumbup.gif
Atsakyti
Gal kas naudojotės latvių VANNA VANNA paslaugomis?http://www.vannavanna.lv/index_lt.php

Mes pasinaudojom, viskas tvarkoj, patenkinti, atrodo puikiai, išskyrus vieną dalyką... Norėčiau sužinoti, kaip pas kitus.

Atsiliepkit!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *~sniege~*: 06 liepos 2006 - 12:57
As naudojausi, pas mane kol kas viskas gerai, o kas pas tave blogai? Beje tos imones direktorius mano buves klasiokas, tai jau daug zinau apie tas vonias, nes kai susitinkam pripasakoja visko blush2.gif bet as labai patenkinta, nes visgi keisti vonia yra daug makalynes, gal ir kanalizacija prireiks keisti ir t.t. o cia paprasciau.
Atsakyti
O ta Vanna Vanna Kaune irgi dirba? Buvau irgi sugalvojus atnaujint vonią, bet kai pasiskaičiau čia, tai fantazija atšoko.
Atsakyti
o kodel fantazija atsoko? blink.gif
Del Kauno nezinau, sake plesis jei i Kauna ir i Klaipeda, nu sake tai jau senai, gal jau prasiplete.....
Man patinka kaip padare smile.gif
idesiu foto veliau pamatysit tongue.gif
Atsakyti

Turėjau galvoje, fantazija atšoko nuo įprastinės restauracijos, apie kurią čia pagrinde kalbama. O Vanna Vanna sudomino, įdomu būtų realiai pamatyti. Ar labai susiaurėja vonia (pas mane ji ir taip nedidelė)? Gal kas žinote tiksliai dėl Kauno?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mytis: 27 liepos 2006 - 18:06
thumbup.gif
as irgi bijojau kad susiaures, bet jinai liko tokia pat, tik kai ja istate ir klijus tuos dejo, jinai gavosi kokiu centimetru ar daugiau aukstesne. Bet to nesimato, man dar priklijavo tokius kampucius palei sienas, ir dar paemiau stumdoma sienele, tai vonia tokia kaip naujos akrilines atrodo kur brangios, kvadratine tokia. O del Kauno, sakau pasiskambinkit, manau viska paaiskintu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzijanka: 28 liepos 2006 - 07:55
As maciau laida per vokieciu tv, kad galima vonia atrestauruot ir patiems.
Reikia nusveist tarpus, isplauti, isdziovinti, tarpus uzspakliuot, vel nusveist, isplaut, isdziovint, ir tada galima dazyt 4u.gif
Principas lengvas, tik reiks i Senukus keliati, ziuret visu situ priemoniu ax.gif
Atsakyti