Įkraunama...
Įkraunama...

firmos balius per nakti

Dar vienas klausimas. Tu nori, kad jis grįžtų. Jis nenori grįžti. Kadangi konstitucija garantuoja jam laisvę negrįžti, tai kaip ir nieko nepakeisi. Jis negrįžta. Kokie tolesni veiksmai?
Atsakyti
QUOTE(mano_angeliukas @ 2007 06 21, 10:34)
tik nelabai manes girdi...

Ar Jūs ką nors, be savęs, girdite?
Atsakyti
na stosiu aš į tų "abejingųjų" gertas - nu nematau nieko blogo, jei tas mano vyras vieną naktį per mietus nenakvos su manim... schmoll.gif

bet dabar keik kitu kampu - sakykim, o komandiruotės? tai jau nebe grėsmė išgirtajai santuokinei ištikimybei? mes dažnai vykstam keliom dienom į komandiruotes, ir vyrų būna tarp mūsų smile.gif pasitaiko, kad vakare ir į kokį kabaką nueinam... bet kažkaip nei aš, nei tie mano kolegos (tikiuosi ir jų žmonos) tame nematom jokios grėsmės-tragedijos-pagundos... mirksiukas.gif
Atsakyti
Kam save taip kankinti? Kartasi reikia sužaisti vabank.

Patikėk, pasitikėjimas kitu atsiperka 100 kartų. Nevaryk jūsų gerus santykius į kampą, savo ultimatumais.
Atsakyti
QUOTE(Meškuolė @ 2007 06 21, 11:43)
Dar vienas klausimas. Tu nori, kad jis grįžtų. Jis nenori grįžti. Kadangi konstitucija garantuoja jam laisvę negrįžti, tai kaip ir nieko nepakeisi. Jis negrįžta. Kokie tolesni veiksmai?

va ir paprasyk patarimo tai vadinama smile.gif "liguistas poziuris, egoiste ir t.t." visur jis vaziuoja: i uzsieni, i zvejyba visam savaitgaliui smile.gif nieko nesakau smile.gif nepriestarauju smile.gif niekada smile.gif tai kodel viena vieninteli karta as negaliu uzsispirti ir kazko paprasyti, a? smile.gif
Atsakyti
Čia jau užsispyrimas vadovauja g.gif O prasmė kokia? Sulaukti, kad vyras nusileistų?
Papildyta:
QUOTE(mano_angeliukas @ 2007 06 21, 10:46)
va ir paprasyk patarimo tai vadinama smile.gif

Kitą kart prašyk pritarimo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Meškuolė @ 2007 06 21, 09:45)
Tiesa, kodėl toks įspūdis. Jei jau skaičiuojama ir išsiskaičiuojama, kas prie tos Brangenybės sėdės, anokia čia Laimė iš tos Brangenybės, jei nesinori su juo būti.

o tai ka, prie to brangenybes reikia sedeti diena nakti neatsitraukiant?
Tada jau reiskiasi, kad nori buti?

QUOTE(Meškuolė @ 2007 06 21, 09:48)
Pasikartosiu: o kodėl mes nepuoselėjame noro, kad kitam būtų gera. Lyg ir krikščioniškoje šalyje gyvename, kur labai svarbi artimo meilė.

kaip ten sakoma "mylek artima savo, kaip save pati"?
Tai gal as ir myliu taip? Jeigu man nera noro tusintis vienai per naktis ir netrukdo firmos baliuose antra puse- tai kodel jam turi trukdyti?
Atsakyti
Nežinau, man, ko gero, kažkas negerai, gal auklėjimo klaidos, gal dar kažkas. Negalėčiau aš išvažiuoti į iškylą viena ir palikti vyrą nuobodžiauti, jau geriau kartu kur nors nueiti ir gerai praleisti laiką biggrin.gif
Atostogavau užsienyje savaitę be vyro ir daugiau nenoriu važiuoti be jo. Manau, kad kartu praleistas laikas suartina žmones wub.gif O jei atskirai pastoviai, tai po kelių metų atitolsta žmonės verysad.gif , nes prisiminus malonias akimirkas, antros pusės prisiminimuose nebus, antra pusė figuruos tik buityje doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mano_angeliukas @ 2007 06 21, 09:46)
va ir paprasyk patarimo tai vadinama smile.gif "liguistas poziuris, egoiste ir t.t." visur jis vaziuoja: i uzsieni, i zvejyba visam savaitgaliui smile.gif nieko nesakau smile.gif nepriestarauju smile.gif niekada smile.gif tai kodel viena vieninteli karta as negaliu uzsispirti ir kazko paprasyti, a? smile.gif

Tai, žinoma, nebuvo atsakymas į mano klausimą.
O užsispirti negali todėl, kad jis nemato tame jokios logikos. Visada visur galima, o dabar nei iš šio, nei iš to negalima. Kaip tu tai įsivaizduoji? Įdomu, kas būtų, jei jis pasakytų: "nesisek to sijono ir viskas."
Atsakyti
QUOTE(mano_angeliukas @ 2007 06 21, 10:46)
tai kodel viena vieninteli karta as negaliu uzsispirti ir kazko paprasyti, a? smile.gif

Jūs galite prašyti, bet čia žinot, subtilus reikalas, jei visą laik žmogus gali daryti ką patinka, ir staiga iš už kampo gauna komanda: "sėdėt", tiesiog nebesupranta, kas tai yra. Kam Jums šio vienintelio karto? Tik tam, kad jaustumėtės padėties šeimininkė? Jūsų vidinės nuostatos nesugrius, manau, nuo to, kad ir šį kartą jūsų neklausys. Kas čia per dresiravimo kursai pas Jumi? Kas čia per principai? Kame esmė? Kampo nepagaunu...
Atsakyti
Žinoma gali pareikalauti, užsispirti, bet kas toliau...

Na tarkim jis pasilieka. Tu pasiekei savo, kas toliau? Jei pasieksi to per „kraują“ gero nelauk. Esmė tame, kad žmogus taip surėdytas jis neatsimena kas buvo gero, tai tampa savaime suprantamu, bet labai gerai atsimena kas buvo blogo ir tavo 100 kartų padarytas gėris nublanksta, prieš padarytą, jo manymu, blogį.

Principai lieka principais, žmonės žmonėmis. Na truputėli diplomatijos, nedaužyk savo kaktos į sieną. Šioj situacijoj pati save labiausiai skaudini.
Atsakyti
QUOTE(mano_angeliukas @ 2007 06 20, 22:46)

Niekas nesako, kad negali užsispirti, tik vyrus labiau įtikina agrumentai, o ne emocinis pasakymas - AŠ NORIU!!!
galima gi normaliai išsakyti - tu buvai išvykęs ten it ten, šį savaitgalų planuoji vykti, tačiau aš norėčiau, kad grįžtum nakvoti namo, nes:
šis savaitgalis yra mūsų metinės, proga man svarbi, noriu tą naktį praleisti kartu;
aš blogai jaučiuosi, todėl man reikia tavo palikymo, kurį aš suprantu kaip tavo pasilikimas namuose;
tą savaitaglį aš turėjau mudviems kitų planų - tyriu bileitus į teatrą
ir .t. ir pan.
Atsakyti