Įkraunama...
Įkraunama...

firmos balius per nakti

QUOTE(mano_angeliukas @ 2007 06 21, 10:13)
kad baliukas per nakti su alkoholiu ir bendra nakvyne tiesiog pagerina salygas neistikimybei? smile.gif

Alkoholis lytinę potenciją veikia neigiamai, ką ten prisigėręs padarysi...
Atsakyti
QUOTE(mano_angeliukas @ 2007 06 21, 09:13)
o nemanot, kad baliukas per nakti su alkoholiu ir bendra nakvyne tiesiog pagerina salygas neistikimybei? smile.gif

manom, bet nieko nepakeisi. pykčiau ir būčiau nepatenkinta, bet man svarbiau sielos ištikimybė, o tam alkoholis įtakos neturi.
Atsakyti
QUOTE(mano_angeliukas @ 2007 06 21, 11:13)
ne tai kad nenori vestis... zinau, kad jeigu galetu, tikrai vestusi... bet isivaizduokit situacija: jis vienas darbe pareiskia, kad be manes nevaziuos smile.gif na ir kaip tai atrodys? ir i mane darbe kreivai paziuretu, jeigu as pasakyciau, kad i darbo baliuka ateisiu tik su savo antraja puse, kai visi kiti bus be antruju pusiu? rupinkis savimi nesirupinusi, cia juk ne tame esme, kad nenori vestis...o nemanot, kad baliukas per nakti su alkoholiu ir bendra nakvyne tiesiog pagerina salygas neistikimybei? smile.gif

Na bet manau Jus nelabai pasitikit savimi. Neisizeiskit. Bet as ir turiu pakankamai daug "privalomu" vakareliu. Na kiek beisgerciau, ar su nakvyne ar be jos, na nekilo man noras neistikimybei smile.gif nu nors tu ka. Ir bendradarbiai to noro nerode smile.gif Na kodel is kart reikia galvoti, kad jei balius per nakti tai visi puls sugulauti smile.gif As manau vyras tiesiog nori atsipalaiduoti, prisigerti, galu gale uzmigti su drabuziais ar pan., ir ryte grizti pas zmona zvalus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Meškuolė @ 2007 06 21, 11:18)
manom, bet nieko nepakeisi. pykčiau ir būčiau nepatenkinta, bet man svarbiau sielos ištikimybė, o tam alkoholis įtakos neturi.

kazink kiek istvertum seimoje, jeigu vyras vis suktu ir suktu i kaire, taciau aiskintu, kad sieloje tau istikimas? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mano_angeliukas @ 2007 06 21, 10:19)
kazink kiek istvertum seimoje, jeigu vyras vis suktu ir suktu i kaire, taciau aiskintu, kad sieloje tau istikimas?  smile.gif

Ilgiau, nei žmona reguliuotų gyvenimą ir prievartautų daryti tik tai, ko ji nori.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Medinis: 21 birželio 2007 - 09:21
QUOTE(Medinis @ 2007 06 21, 11:21)
Ilgiau, nei žmona reguliuotų gyvenimą ir prievartautų daryti tik tai, ko ji nori.

viena vieninteli karta gyvenime... sunku ka nors padaryti del zmonos?..
Atsakyti
QUOTE(mano_angeliukas @ 2007 06 21, 11:19)
kazink kiek istvertum seimoje, jeigu vyras vis suktu ir suktu i kaire, taciau aiskintu, kad sieloje tau istikimas?  smile.gif

mano_angeliukas, cia tik siaip klausimas, neisizeiskit. Gal jau buvo pagrindo kada, kad taip mastote? del tos neistikimybes?
Atsakyti
QUOTE(mano_angeliukas @ 2007 06 21, 10:19)

Šiaip, kai myli žmogų, jo privalumai užgožia trūkumus... Tai jei aš myliu savo draugą, man visai nesvarbu, kas dar vyksta jo gyvenime, be manęs...
Atsakyti
QUOTE(suntea @ 2007 06 21, 11:22)
Šiaip, kai myli žmogų, jo privalumai užgožia trūkumus... Tai jei aš myliu savo draugą, man visai nesvarbu, kas dar vyksta jo gyvenime, be manęs...

na ne taip as suprantu gyvenima susituokus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mano_angeliukas @ 2007 06 21, 11:13)
ne tai kad nenori vestis... zinau, kad jeigu galetu, tikrai vestusi... bet isivaizduokit situacija: jis vienas darbe pareiskia, kad be manes nevaziuos smile.gif na ir kaip tai atrodys? ir i mane darbe kreivai paziuretu, jeigu as pasakyciau, kad i darbo baliuka ateisiu tik su savo antraja puse, kai visi kiti bus be antruju pusiu? rupinkis savimi nesirupinusi, cia juk ne tame esme, kad nenori vestis...o nemanot, kad baliukas per nakti su alkoholiu ir bendra nakvyne tiesiog pagerina salygas neistikimybei? smile.gif

Gal, kada ir buvo kažkas panašaus. Bet dabar visi mano kolegos laukia, kada ateis mano vyras. O apie vyro net nekalbu.

Jei ateina žmogus į vakarėlį, kaip murkla ir snūduriuoja, atseit linksminkit mane, toks žmogus su vyru ar žmona niekam nereikalingas. Jei abu pagyvina atmosferą, suteikia vakarėliui emocijų, tie žmonės bus visada laukiami, net pageidaujami. Pastaruoju metu, kartais tenka pasijausti, kad tampi „kviestiniu generolu“. Tada iškart vynioju meškeres.

Prisipažinsiu, nemėgstu kai aplinkiniai man diktuoja su kuo ir kada...

Su tinku, kad alkoholis atbukina, sutuoktinio nebuvimas sudaro sąlygas neištikimybei. Vadinasi reikia neleisti reguliuoti savo gyvenimo kitiem, o vadovautis tik savo protu.
Atsakyti
QUOTE(saules @ 2007 06 21, 11:22)
mano_angeliukas, cia tik siaip klausimas, neisizeiskit. Gal jau buvo pagrindo kada, kad taip mastote? del tos neistikimybes?

galbut ir buvo... labai sunku butu paaiskinti, nes reiketu gilioj praeity kapstytis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mano_angeliukas @ 2007 06 21, 10:22)
viena vieninteli karta gyvenime... sunku ka nors padaryti del zmonos?..

nesunku, jei tai vienintelį kartą. Tuomet taip ir pasakykite vyrui - šį kartą parvažiuok vakare, bet visą likusį gyvenimą galėsi važiuoti kur nori ir kada nori.
QUOTE(mano_angeliukas @ 2007 06 21, 10:23)
na ne taip as suprantu gyvenima susituokus smile.gif

Gal laikas susimąstyti apie ištuoką?
Atsakyti