Įkraunama...
Įkraunama...

Jūsų konkurso temų pasiūlymai

O siaip pamasciau apie si konkursa tikrai ne su ideja, kad visi puls siust nuotraukas su brangiausiais pasaulio rubais. Man "madinga" vaikui yra tai kas suderinta, dar labai grazu paciu mamu darbai, o kur dar mazi modeliukai mirksiukas.gif
Vat tokio konkurso tikrai dar nebuvo!!!
Galetu kiekvienos dukrele pasirodyti su ,,pusta,, suknele,kiekvienos sunelis su kostiumu,ar savo darbo drabuzeliais. Pasidalinkim savo idejom biggrin.gif g.gif
Galetu konkursas vadintis pvz. ,,Mama papuos-as pademonstruosiu,, blush2.gif
Atsakyti
gal dar galėtų būti "Talentukų" konkursėlis? manau,kad mamytės turi užfiksuotų nuotraukyčių per įvairias šventes, gimtadienius ar šiaip pasirodymus,kai vaikai šoko, dainavo vaidino, tie talentai gali būti ir garsiai rėkti, ir žaviai šypsotis(jei kalbėsim apie konkurso tinkamumą mažiausiems)-na visokiausi ax.gif pvz., aš turiu fotkę iš vaikystės,kur baisiai rimtu veidu seniui Šalčiui eiles sakau smile.gif o puskė turi tokią fantastišką foto,kur jos du vaikučiai piešia didžiulį piešinį-piešinys tikrai įdomus, o ir dailininkai neprastesni ax.gif
dar kita idėja "Tiriu pasaulį"-na čia manau viskas aišku ax.gif
Atsakyti

Aš irgi pritariu variantui su sesėm ar broliais. Maniškiai labiausiai paženge šitoje srityje thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ayra: 14 rugpjūčio 2006 - 17:47
as siulau modeliuku konkursa

oi kaip gailiuos kad nebuvau mama kai buvo konkursas "diena su mama"...
gal pakartosim? blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Arteja ruduo, pvz tema "rudenio belaukiant" arba "pasitinkant rudeni" .. rolleyes.gif
Atsakyti
Ar nebutu smagu surenkti foto konkursa kuris vadintusi " Mažieji rimtuoliai"
kur būtu įamžinti labai susimaste mūsų vaikučiai , kur tarsi sustabdyta mintis ir panašiai.....
Atsakyti
A biggrin.gif išku,juk ne visada jie besišypsantys.Ir kokiais rimtuoliais moka būti .PPRITARIU
Atsakyti
pasiulymas super!!!!
Atsakyti
Noreciau pasiulyti tema: "As ir mano zaisliukai" wub.gif
Atsakyti
QUOTE(deimute20 @ 2006 08 28, 18:24)
Noreciau pasiulyti tema: "As ir mano zaisliukai"  wub.gif

g.gif Ziuriu i jusu vaiko metus
idomiai, jau ir vardas yra ir tiksli data lotuliukas.gif
Kaip cia gaunasi lotuliukas.gif
Atsakyti
tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
Smagu paziuret kaip maivosi mazieji. Grimasu konkurselis butu pats tas!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Rita*: 04 rugsėjo 2006 - 15:28