Įkraunama...
Įkraunama...

Revlon

QUOTE(bresk5 @ 2010 06 28, 15:23)
gal esate bandžiusios Revlon Brilliant hydra eleksyrą plaukams

na man pačiai tai neteko bandyt, bet bandė draugės, tai jos liko patenkintos... bet jis yra gydomasis, jei galai nušiurę, nuvargę, tai jis pamažu juos gydo ir sutvarko 4u.gif ... dar revlonas turi orofluida, tai vat tas irgi labai nerealus-mano draugės ilgaplaukės juo irgi džiaugiasi mirksiukas.gif
http://www.orofluido.com/en/video.html
Atsakyti
QUOTE(lolce @ 2010 06 14, 23:18)
daugiausia jo galima isigyti per kirpejas, bet turi ir  parduotuvele Mickeviciaus gatveje greta geliu salono.. Man tai labai patinka dvifazis drekiklis-nerealus, nes "neapvelia" plauku... Jei kuriai dar reikes info raykit i az, pasidalinsiu turima info mirksiukas.gif

o kur nors dar yra kaune? kokios kainos gal kas zino?
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2010 06 28, 21:52)

na dar Mole, Toveroj ir Megos "salon+" mačiau mirksiukas.gif ..o drėkiklių kaina tai aš pirkau 200 ml - 47 lt.
Atsakyti
user posted image
Naudoju stai toki blyzgesiuka wub.gif Tai mano antrasis blyzgesiukas,man jis super smile.gif

Dar stai sita laka,turiu,laiko neblogai,lengvai dengiasi
user posted image
ir stai si top coata,patinka irgi,jeigu padarai kokia klaida ar koks ruozas lieka,labai puikiai islygina visus lakavimo defektus blush2.gif Tik ilgokai dziusta,nors raso,kad beroc per 60 sekundziu turetu isdziuti mastau.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2010 06 28, 18:52)

mano kirpejele Jurate dirba su Revlonu. As labai atsargiai renkuosi plauku priemones, bet dziaugiuosi, kad pasiule pabandyti. Parinko tobulai man tinkancias priemones, tai dabar visi giria mano atsigavusius ir iiiiiiiiiiiiilgus plaukus ax.gif thumbup.gif
Ir tikra tiesa, kad priemones reikia pirkti pas kirpejas, nes jos apziurineja plauka, isklausineja visokiu ten smulkmenu ir tada parenka priemones, ne taip kaip pardavejos....
o kainos visokios.... sampunai apie 50litu, kaukes berods 76, dvifazis drekiklis (kazkas jau rase) 47, dabar ten turi zerealu ta orofluida. Kvepia vanile bigsmile.gif ir labai fainus plaukus padaro....
Nu zodziu... mano plaukai nepriekaistingi man blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
sveikos. ar yra siauliuose pirkti revlon dekoratyvines kosmetikos ?
Atsakyti
Sveikos visos 4u.gif
O gak zinot kas ir kur Klaipedoje prekiauja Revlon priemonem
Aciuks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ricicinuke @ 2010 07 15, 15:56)
Sveikos visos  4u.gif
O gak zinot kas ir kur Klaipedoje prekiauja Revlon priemonem
Aciuks  4u.gif

zinome zinome blush2.gif...Miesto kirpykla, Kalipse, kazkiek yra Medinese sukose..
Atsakyti
QUOTE(lolce @ 2010 07 15, 15:59)
zinome zinome  blush2.gif...Miesto kirpykla, Kalipse, kazkiek yra Medinese sukose..

Aciukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(plaktagrietinele @ 2010 07 12, 07:15)
mano kirpejele Jurate dirba su Revlonu. As labai atsargiai renkuosi plauku priemones, bet dziaugiuosi, kad pasiule pabandyti. Parinko tobulai man tinkancias priemones, tai dabar visi giria mano atsigavusius ir iiiiiiiiiiiiilgus plaukus  ax.gif  thumbup.gif
Ir tikra tiesa, kad priemones reikia pirkti pas kirpejas, nes jos apziurineja plauka, isklausineja visokiu ten smulkmenu ir tada parenka priemones, ne taip kaip pardavejos....
o kainos visokios.... sampunai apie 50litu, kaukes berods 76, dvifazis drekiklis (kazkas jau rase) 47, dabar ten turi zerealu ta orofluida. Kvepia vanile  bigsmile.gif ir labai fainus plaukus padaro....
Nu zodziu... mano plaukai nepriekaistingi man  blush2.gif  biggrin.gif

blush2.gif pamirsau parasyti kirpejos adresa.... Savanoriu pr. 79. Grozio namai. 4u.gif
Atsakyti
o ar dar įmanoma Lietuvoj nusipirkti revlon kreminės pudros ? ar dar ja prekiauja ?
domitų šiauliuose arba kaune
Atsakyti
QUOTE(pinkClarin @ 2010 07 28, 17:26)
o ar dar įmanoma Lietuvoj nusipirkti revlon kreminės pudros ? ar dar ja prekiauja ?
domitų šiauliuose arba kaune

oficialiai kiek zinau, tai Revlon dekoratyvines Lietuvoje nera, nebent kas parsiveza smile.gif))
Atsakyti