Įkraunama...
Įkraunama...

Revlon

QUOTE(Maserati @ 2010 11 16, 22:38)
Tai tu realiai visas spalvas apziurejus buvai?
tai gal ir man ji tiktu. youtube paziurejau video,tai tikrai shell tokia vidutine,t.y. sviesesnem,ne per geltona ir pan.

Nors cia tai labai sviesi: http://www.makeupgee...on-Swatches.jpg

nu ji sviesi, bet nera tokia visai jau balta be spalvos vos ne g.gif
nu as visu neziurinejau, o zinok senai tas ir buvo 4u.gif
nu ji nera nei tokia labai geltona, nei rausva, naturali tokia spalva , man toks dieninis varijantas ji, naturaliai atrodo ant veiduko thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif ,
naudojau COLOR STAY,ne viena buteliuka ir ne viena spalvyte ax.gif .Dabar sudomino PHOTO READY,gal kas gali jas palyginti?
user posted image

user posted image

Advantages:

* Is a great price especially for the quality
* Is lighter feeling on the skin compared to the Colorstay Foundation
* Has a shiny glow to it for a healthy looking complexion (which is great for everyday use, but NOT for photography)
* Does not appear orange or cakey
* Does not smell (a small problem with the Colorstay Foundation)
* Has excellent coverage
* Has a pump for easy application!

Disadvantages:

* Not as wide a range of colors- there are only 8 colors
* Too shiny for photography

Photo Ready vs Colorstay:

* If you want your skin to glow, then go with the Photo Ready; If you want a matte finish, go with the Colorstay.
* If you are having pictures done, go with the Colorstay as you do not want your face to appear oily in your photos
* If your skin tends to be dry and dull looking, go with the Photo Ready; If your skin can appear oily, go with the Colorstay
* The Colorstay Foundation dries quickly, so you have to work fast before it starts to cake up; whereas the Photo Ready is a little more forgiving
* The Photo Ready does not have that latex paint smell that Colorstay can have after a few months

Ka manot,ar teisingai aprasyta?Nejaugi photi,netinka fotosesijons? doh.gif Neitiketina,ne jau taip blizga...
Atsakyti

makeup
, o kur jus perkat Revlon pudrytes? smile.gif
Atsakyti
internete rasdavau kas parduoda arba is Londono mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(makeup @ 2011 01 02, 22:20)
Sveikos  4u.gif ,
doh.gif Neitiketina,ne jau taip blizga...

Turiu photo ready,siaip - viskas ok su ja,dengia graziai,maskuoja neblogai ,bet...
laabai greitai turi darbuotis dengdama,nes dziusta zaibiskai,antra - taip ji turi blizgesio.. ir man keista kodel ja pavadino photoready,nes fotosesijai galiu sakyt - vienareiksmiskai - no way. smile.gif
Colorstay - bandziau nesenai parduotuveje ir tik ant rankos,todel smarkiai lygint negaliu,taciau colorstay pasirode skalsesnes teksturos,labiau matine,tik labai nepatiko buteliuko principas,kad neturi ispaudziamosios dalies.Neiitin patogu.

Atsakyti
merginos, o kokiam odos tipui labiau skirtos colorstay ir photoready pudrytes?
Papildyta:
o gal dar kuriai teko tureti sia? taip norisi isbandyti kokia Revlon pudra, bet nezinau kokia rinktis g.gif
user posted image
Atsakyti
colorstay yra pudra ir sausai ir riebiai odai, atskiri buteliukai, pati nesenai parsisiunciau lb patenkinta, mano oda riebi, tai gan ilgai islaiko matiskuma, pamaskuoja, tik reik nepadaugint ir gan greit tepti, nes greit dziusta, manau tai geriausia pudra kokia bandziau riebiai odai, nepatinka, kad kamstukas neturi dozatoriaus...na, bet ipranti ir nekreipi demesio smile.gif
taip pat isbandziau antakiam piestuka ir zele viename, lb geras dalykas,
user posted image
manau sias priemones tikrai pirksiu dar ne syki:)
Atsakyti
doh.gif As tai puse buteliuko turbut istaskau.nes to dozatorio nera.Imsiu vel COLOR STAY smile.gif
Atsakyti
Uzsisakiau Colorstay Ivory ir Buff spalvas. Pirma karta sita pudra bandysiu, kazi kaip tos spalvos? g.gif Esu sviesiaode, bet nei rausva, nei gelsva, o tokia smeline. Kiek internete ieskojau tai radau atsiliepimus, kad buna per rausva arba per geltona doh.gif Dar ziurejau Nude spalva, bet pabijojau, kad bus per tamsi... Gal kas tokias spalvas turit ir galit pakomentuot?
Atsakyti
QUOTE(Jolaida @ 2011 01 05, 18:24)
Uzsisakiau Colorstay Ivory ir Buff spalvas. Pirma karta sita pudra bandysiu, kazi kaip tos spalvos? g.gif Esu sviesiaode, bet nei rausva, nei gelsva, o tokia smeline. Kiek internete ieskojau tai radau atsiliepimus, kad buna per rausva arba per geltona doh.gif Dar ziurejau Nude spalva, bet pabijojau, kad bus per tamsi... Gal kas tokias spalvas turit ir galit pakomentuot?

as naudoju sand beige, tai norisi siek tiek tamsesnio atspalvio, as taip pat sviesiaode, na bet pabronzavus skruostus, neblgai atrodo, manau kita kart imsiu nude spalva, gal kas dar pakuomentuos kokios spalvos pudra naudoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristi_25 @ 2011 01 05, 22:55)
as naudoju sand beige, tai norisi siek tiek tamsesnio atspalvio, as taip pat sviesiaode, na bet pabronzavus skruostus, neblgai atrodo, manau kita kart imsiu nude spalva, gal kas dar pakuomentuos kokios spalvos pudra naudoja smile.gif

Nu dabar jau nezinau, gal per sviesias issirinkau g.gif O jusu Sand beige labiau i rausvuma ar i gelsvuma? Gal galit nufotografuot ant rankos uzlasinus?
Internete va kokia nuotrauka radauuser posted image
O va sitam bloge mergina Nude spalva naudoja My Webpage Nuotraukose atrodo gana sviesi spalva, bet kai i tos merginos nuotrauka paziuriu, tai as sakyciau sviesesne g.gif
Jauciuosi visiskai pasimetus del tu spalvu doh.gif

Dar klausimelis merginos, kur jus Revlon perkat???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolaida: 06 sausio 2011 - 00:48
QUOTE(Jolaida @ 2011 01 06, 01:30)
Nu dabar jau nezinau, gal per sviesias issirinkau g.gif  O jusu Sand beige labiau i rausvuma ar i gelsvuma? Gal galit nufotografuot ant rankos uzlasinus?
Internete va kokia nuotrauka radauuser posted image
O va sitam bloge mergina Nude spalva naudoja My Webpage Nuotraukose atrodo gana sviesi spalva, bet kai i tos merginos nuotrauka paziuriu, tai as sakyciau sviesesne g.gif
Jauciuosi visiskai pasimetus del tu spalvu doh.gif

Dar klausimelis merginos, kur jus Revlon perkat???

spalva nei i rausvuma, nei i geltonuma, ji man tokia balintos kavos, kai ziurejau video lygino su mac pudra, tai pastaroji buvo tokia i geltonuma, nelb man patinka tokie atspalviai, galesiu nufotkint, kai busiu namie wink.gif
Atsakyti