QUOTE(Mama liala @ 2016 03 15, 12:01)
va zadejau parasyti,ka pakomentuos pasichiatre

sake taip,tai yra geras VAISTINIS preparatas,bet geriau pasitart su gydytoju,nes galima labai lengvai uzleisti rimtesne problema

ji sake,pasitarti su psichiatru butinai reiketu,nes jos praktikoje labai daug zmoniu ateina su uzleista problema,o tada reikia jau rimtesniu vaistuku

man sake as juos tikrai gausiu panaudoti,bet po to kai baigsiu AD kursa,tada nutraukimo metu juos duos kaip palaikomaji preparata

o dar ji man pasake,kad iie kraujyje serotonina kelia,o jei yra nerimas,nuotaikos nebuvimas tada sutrinka smegenyse jo perdavimo taskai,ir tarkim jei mano krauja tirsime serotonino bus norma

apibendrinant,jei nuotaikos nera keleta dienu ar siaip epizodiskai,tada galima juos pabandyti,o jei nera kaip man visa laika ir dar siaubingas nerimas tada jie jau bejegiai

as gavau naujus AD,tikiu db jau eis geryn,siandien isgerus pirma jokiu simptomu as nejauciu,gal gi pagaliau bus ok,o po ju as jau pabandysiu ir triptana
Sveiki, ačiū labai už komentarus... aš pati nežinau, kas man darosi... Prieš metus patyriau labai didelį stresą ir be perstojo kėlėsi herpis (matyt, sušlubavo imuninė sistema), bet toks skausmingi, ilgi ir negyjantys ir daugkartiniai tie bėrimai buvo, kad iki šiol jaučiu skausmą tose vietose, kur buvo gyvos negyjančios žaiszdos, ir kažkas pasidarė su psichine būklė: nuolatinis nerimas, skausmo priepuoliai, rytais atsikeliu ir dar neišlipus iš lovos apima nerimas/baimė ir pan... Pati nesusigaudau, kur priežastis - ar herpis pažeidė kokį nervą, ar tepdama begale tepalų įsivariau kokią alergiją ar mano nervinė sistema taip pakriko, kad ji kelia tuos skausmo ir nerimo/depresijos priepuolius...
Papildyta:
QUOTE(Bircis @ 2016 03 14, 19:49)
jei nerimo priezastis organizmo fiziniai pakitimai, tai be vaistu ir papildu neissisuksi.
jei psichologine, tai sis preparatas puikus pagalbininkas "ismusti" save is situacijos, bet sprendimas tokiu atveju tik vienas - psichologinis saves valdymas, o budai -kiekvienam savas: kam psichologas, kam religija, kam rytietiska praktika......svarbu ranku nenuleisti !!!!!!
sekmes Jums
Sveiki, ką turite omeny "organizmo fiziniai pakitimai" ... - kas ir kaip tai nustato?
Ką turite omeny "jei psichologine, tai sis preparatas puikus pagalbininkas "ismusti" save is situacijos"?