Įkraunama...
Įkraunama...

Triptan forte

QUOTE(Kristuks @ 2016 03 14, 15:34)
Ačiū labai, lauksiu komentarų.... 4u.gif
Dar kažkurioj vaistinėj buvo rekomendavę Nervostrong - ten į sudėtį taip pat įeina to "laimės hormono" komoponento... kažin, geriant ir Nervostrong, ir Triptan forte nebus per daug visko....

Dar norėjau paklausti, kam užeina tos žiaurios situacijos, kaip jūs laikotės ir ištveriat darbe? jei vaistų nevartoji, - blogai, jei su raminačiais - tada irgi ne darbas... 4u.gif

va zadejau parasyti,ka pakomentuos pasichiatre mirksiukas.gif sake taip,tai yra geras VAISTINIS preparatas,bet geriau pasitart su gydytoju,nes galima labai lengvai uzleisti rimtesne problema doh.gif ji sake,pasitarti su psichiatru butinai reiketu,nes jos praktikoje labai daug zmoniu ateina su uzleista problema,o tada reikia jau rimtesniu vaistuku doh.gif man sake as juos tikrai gausiu panaudoti,bet po to kai baigsiu AD kursa,tada nutraukimo metu juos duos kaip palaikomaji preparata smile.gif o dar ji man pasake,kad iie kraujyje serotonina kelia,o jei yra nerimas,nuotaikos nebuvimas tada sutrinka smegenyse jo perdavimo taskai,ir tarkim jei mano krauja tirsime serotonino bus norma g.gif apibendrinant,jei nuotaikos nera keleta dienu ar siaip epizodiskai,tada galima juos pabandyti,o jei nera kaip man visa laika ir dar siaubingas nerimas tada jie jau bejegiai verysad.gif as gavau naujus AD,tikiu db jau eis geryn,siandien isgerus pirma jokiu simptomu as nejauciu,gal gi pagaliau bus ok,o po ju as jau pabandysiu ir triptana smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mama liala @ 2016 03 15, 12:01)
va zadejau parasyti,ka pakomentuos pasichiatre  mirksiukas.gif sake taip,tai yra geras VAISTINIS preparatas,bet geriau pasitart su gydytoju,nes galima labai lengvai uzleisti rimtesne problema  doh.gif ji sake,pasitarti su psichiatru butinai reiketu,nes jos praktikoje labai daug zmoniu ateina su uzleista problema,o tada reikia jau rimtesniu vaistuku  doh.gif man sake as juos tikrai gausiu panaudoti,bet po to kai baigsiu AD kursa,tada nutraukimo metu juos duos kaip palaikomaji preparata  smile.gif o dar ji man pasake,kad iie kraujyje serotonina kelia,o jei yra nerimas,nuotaikos nebuvimas tada sutrinka smegenyse jo perdavimo taskai,ir tarkim jei mano krauja tirsime serotonino bus norma  g.gif apibendrinant,jei nuotaikos nera keleta dienu ar siaip epizodiskai,tada galima juos pabandyti,o jei nera kaip man visa laika ir dar siaubingas nerimas tada jie jau bejegiai  verysad.gif as gavau naujus AD,tikiu db jau eis geryn,siandien isgerus pirma jokiu simptomu as nejauciu,gal gi pagaliau bus ok,o po ju as jau pabandysiu ir triptana  smile.gif

Sveiki, ačiū labai už komentarus... aš pati nežinau, kas man darosi... Prieš metus patyriau labai didelį stresą ir be perstojo kėlėsi herpis (matyt, sušlubavo imuninė sistema), bet toks skausmingi, ilgi ir negyjantys ir daugkartiniai tie bėrimai buvo, kad iki šiol jaučiu skausmą tose vietose, kur buvo gyvos negyjančios žaiszdos, ir kažkas pasidarė su psichine būklė: nuolatinis nerimas, skausmo priepuoliai, rytais atsikeliu ir dar neišlipus iš lovos apima nerimas/baimė ir pan... Pati nesusigaudau, kur priežastis - ar herpis pažeidė kokį nervą, ar tepdama begale tepalų įsivariau kokią alergiją ar mano nervinė sistema taip pakriko, kad ji kelia tuos skausmo ir nerimo/depresijos priepuolius...
Papildyta:
QUOTE(Bircis @ 2016 03 14, 19:49)
jei nerimo priezastis organizmo fiziniai pakitimai, tai be vaistu ir papildu neissisuksi.
jei psichologine, tai sis preparatas puikus pagalbininkas "ismusti" save is situacijos, bet sprendimas tokiu atveju tik vienas - psichologinis saves valdymas, o budai -kiekvienam savas: kam psichologas, kam religija, kam rytietiska praktika......svarbu ranku nenuleisti !!!!!!
sekmes Jums

Sveiki, ką turite omeny "organizmo fiziniai pakitimai" ... - kas ir kaip tai nustato?
Ką turite omeny "jei psichologine, tai sis preparatas puikus pagalbininkas "ismusti" save is situacijos"?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristuks: 15 kovo 2016 - 14:56
QUOTE(Kristuks @ 2016 03 15, 16:02)
Sveiki, ačiū labai už komentarus... aš pati nežinau, kas man darosi... Prieš metus patyriau labai didelį stresą ir be perstojo kėlėsi herpis (matyt, sušlubavo imuninė sistema), bet toks skausmingi, ilgi ir negyjantys ir daugkartiniai tie bėrimai buvo, kad iki šiol jaučiu skausmą tose vietose, kur buvo gyvos negyjančios žaiszdos, ir kažkas pasidarė su psichine būklė: nuolatinis nerimas, skausmo priepuoliai, rytais atsikeliu ir dar neišlipus iš lovos apima nerimas/baimė ir pan... Pati nesusigaudau, kur priežastis - ar herpis pažeidė kokį nervą, ar tepdama begale tepalų įsivariau kokią alergiją ar mano nervinė sistema taip pakriko, kad ji kelia tuos skausmo ir nerimo/depresijos priepuolius...
Papildyta:

Sveiki, ką turite omeny "organizmo fiziniai pakitimai" ... - kas ir kaip tai nustato?
Ką turite omeny "jei psichologine, tai sis preparatas puikus pagalbininkas "ismusti" save is situacijos"?

O gal tau juostine pusleline buvo?pasiskaitytk apie ja g.gif mano brolienei ji paliete akis,o kiek zinau tai arba akis arba smegenis paliecia doh.gif siulau pasidomet situo verysad.gif o del aprasymo tavo nerimas visiskai kaip mano ( identiskai),tik man ryte buna taip silpna,kad i darba as sliauziu doh.gif po piet jau lyg ir geriau,bet tokiom bangom,o visai vakare man buna jau geriau,as visada labai laukiu vakaro nes atsigulus pas mane ateina ramuma blink.gif del fiziniu pakitimu tai manau norejo parasyt,apie smegenu sutrikima ( kai sutrinka serotonino gamyba) doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mama liala @ 2016 03 15, 16:09)
O gal tau juostine pusleline buvo?... o del aprasymo tavo nerimas visiskai kaip mano ( identiskai),tik man ryte buna taip silpna,kad i darba as sliauziu  doh.gif po piet jau lyg ir geriau,bet tokiom bangom,o visai vakare man buna jau geriau,as visada labai laukiu vakaro nes atsigulus pas mane ateina ramuma  blink.gif  del fiziniu pakitimu tai manau norejo parasyt,apie smegenu sutrikima ( kai sutrinka serotonino gamyba) doh.gif

Man buvo ant lūpų, tai kaip ir ne juostinė... visus odos daktarus apėjau, pas infektologą, alergologus buvau po kelis kartus.. organizmo valymo ėmiausi, pas homeopates vaikščiojau... žodžiu, visos priemonės išbandytos...
Negaliu normaliai sučiaupti lūpų dėl diskomforto jausmo, lyg ne mano jos būtų, lyg kietos, jei patepu lūpų vazelinu, - nepatinka, kad per daug sulimpa ir lyg niežtėti ima... ir valgant kai kurį maistą lyg niežėjimas apima...
O kartais pačios lūpos lyg nieko, tada jaučiu virš jų, kur buvo bėrimai - lyg su peiliai tas vietas raižytų.....žodžiu, nieko nesuprantu, kas darosi... ir taip jau beveik metus laiko...
Ir dar tie nerimai visi prisidėjo... ir kaip jūs rašote, laukiu vakaro, nes prieš miegą rodos, viskas aprimsta ir vėl iki kito ryto, kada užsisuka kuruselė iš naujo.... 4u.gif
Beje, o kokius vaistukus jums nuo AD skyrė?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristuks: 16 kovo 2016 - 14:21
QUOTE(Kristuks @ 2016 03 16, 15:19)
Man buvo ant lūpų, tai kaip ir ne juostinė... visus odos daktarus apėjau, pas infektologą, alergologus buvau po kelis kartus.. organizmo valymo ėmiausi, pas homeopates vaikščiojau... žodžiu, visos priemonės išbandytos...
Negaliu normaliai sučiaupti lūpų dėl diskomforto jausmo, lyg ne mano jos būtų, lyg kietos, jei patepu lūpų vazelinu, - nepatinka, kad per daug sulimpa ir lyg niežtėti ima... ir valgant kai kurį maistą lyg niežėjimas apima...
O kartais pačios lūpos lyg nieko, tada jaučiu virš jų, kur buvo bėrimai - lyg su peiliai tas vietas raižytų.....žodžiu, nieko nesuprantu, kas darosi... ir taip jau beveik metus laiko...
Ir dar tie nerimai visi prisidėjo... ir kaip jūs rašote, laukiu vakaro, nes prieš miegą rodos, viskas aprimsta ir vėl iki kito ryto, kada užsisuka kuruselė iš naujo.... 4u.gif
Beje, o kokius vaistukus jums nuo AD skyrė?

man ciral paskyre,bet is antro bandymo tik verysad.gif paroxetini visai netiko,labai ziaurus salutiniai buvo,o db xanaxa pagal reikala ir AD ciral,antra diena geriu lyg nelenda salutiniai kolkas tfu tfu tfu gal gi pagaliau tiks g.gif
Atsakyti