Įkraunama...
Įkraunama...

Triptan forte

o ar vaikams tinka sis vaistas...?nes mano dukrai 6metuku israse ji..
Atsakyti
Mano draugė vartoja Triptan fotre ir labai jį giria. Kažkada buvo akcija, tad nutariau išbandyti ir aš. Mane nuolat kamuoja prasta nuotaika, padidėjęs nervingumas, irzlumas ir pn. Pradėjus vartoti Triptan forte, pajutau žymų pablogėjimą. Iš pradžių pamaniau, kad taip ir turėtų būti- papildai veikia. Vis juos gėriau ir laukiau, kada bus geriau. Suvartojau visą pakuotę, bet vis tiek jaučiausi labai blogai. Akivaizdu, kad šie papildai man netiko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2014 03 07, 23:25)
Mano draugė vartoja Triptan fotre ir labai jį giria. Kažkada buvo akcija, tad nutariau išbandyti ir aš. Mane nuolat kamuoja prasta nuotaika, padidėjęs nervingumas, irzlumas ir pn. Pradėjus vartoti Triptan forte, pajutau žymų pablogėjimą. Iš pradžių pamaniau, kad taip ir turėtų būti- papildai veikia. Vis juos gėriau ir laukiau, kada bus geriau. Suvartojau visą pakuotę, bet vis tiek jaučiausi labai blogai. Akivaizdu, kad šie papildai man netiko  schmoll.gif

gali būti kad netinka - triptan nepašalino rimtos priežasties (tik geresnė smegenų 'mityba" tr8kstamu elementu - to nepakako pašalinti nervingumą), bet gali būti - kad tamstai reikia didesnės dozės, pvz. kaip man 400 mg/para

sėkmės tau
Atsakyti
pradėjau dėl migrenos jį gert, labai tikiuosi rezultatų...
Atsakyti
Sveiki. Ar pradejus naudoti triptan forte jauciamas kuri laika pablogejimas (kaip kad buna su AD), o veliau palaima? Ar jis nesukelia pablogejimo?
Atsakyti
geriu jau kelios dienos.... Kol kas jokio pagerejimo, toliau čiuožiu dugno link sad.gif Trečia diena ...darbe užmiegu bent 20 minučiu unsure.gif nes vidinis akumuliatorius lygus 0%...... Ir nežmoniškai norisi saldaus...

Šį papildą perku jau tikrai 3 ar net 4 kartą kai pasidaro labai sunku. Paprastai sulaukiu pagerejimo, net pakuotes nebebaigiu. To labai tikiuos ir šį kart....

Gal, mergaitės, atradot ką nors naujo, kad negrimzt į depresiją, kad vel nereiktų gert AD...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Samari: 28 gegužės 2015 - 21:12
QUOTE(Samari @ 2015 05 28, 21:11)
geriu jau kelios dienos.... Kol kas jokio pagerejimo, toliau čiuožiu dugno link sad.gif   Trečia diena  ...darbe užmiegu bent 20 minučiu  unsure.gif  nes vidinis akumuliatorius lygus 0%......  Ir nežmoniškai norisi saldaus...

Šį papildą perku jau tikrai 3 ar net 4 kartą kai pasidaro labai sunku. Paprastai sulaukiu pagerejimo, net pakuotes nebebaigiu. To labai tikiuos ir šį kart....

Gal, mergaitės, atradot ką nors naujo, kad negrimzt į depresiją, kad vel nereiktų gert AD...

Pasiskaitykite straipsni apie 5-HTP nuo depresijos http://naturalus.sve...presijai__5htp/ gal pagelbes. Ji galima cia isigyt, dar matau dabar jam 20% nuolaida:
5-HTP
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgitakar: 10 spalio 2015 - 14:42
Sveikos,
norėjau paklausti, ar Triptan Forte atlieka gydomąją funkciją, ar jo poveikis tik vartojant pasireiškia? O nutraukus vartojimą, - vėl mažėja to "laimės" hormono kiekis?
4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristuks @ 2016 03 13, 20:51)
Sveikos,
norėjau paklausti, ar Triptan Forte atlieka gydomąją funkciją, ar jo poveikis tik vartojant pasireiškia? O nutraukus vartojimą, - vėl mažėja to "laimės" hormono kiekis?
4u.gif  smile.gif

pas mane ziauri situacija siuo metu doh.gif praeita savaite israse AD,bet po 3 tableciu supratau jie man visai netinka,ziaurus salutinai paireiske nutraukiau,siandien einu pas kita gydytoja ( su ana kazkaip nesusikalbam,as jai pasakiau,kad mane visa diena migdo i nera nei nuotaikos,nei noro net paprastu darbu atlikt o ji man skyre AD nuo kuriu as 3 paras tik miegojau ir galvos skausmai nepakeliami buvo doh.gif ) tai as jos kaiptik galvoju paklaust apie TRIPATN FORTE mano atveju,kadangi einu pas psichiatre i tikrai apie ji zinos ir pasakys ka galvoja,o as butinai parasysiu ka ji pasake apie jo veiksminguma mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mama liala @ 2016 03 14, 13:27)
doh.gif ) tai as jos kaiptik galvoju paklaust apie TRIPATN FORTE mano atveju,kadangi einu pas psichiatre i tikrai apie ji zinos ir pasakys ka galvoja,o as butinai parasysiu ka ji pasake apie jo veiksminguma  mirksiukas.gif

Ačiū labai, lauksiu komentarų.... 4u.gif
Dar kažkurioj vaistinėj buvo rekomendavę Nervostrong - ten į sudėtį taip pat įeina to "laimės hormono" komoponento... kažin, geriant ir Nervostrong, ir Triptan forte nebus per daug visko....

Dar norėjau paklausti, kam užeina tos žiaurios situacijos, kaip jūs laikotės ir ištveriat darbe? jei vaistų nevartoji, - blogai, jei su raminačiais - tada irgi ne darbas... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristuks @ 2016 03 14, 15:34)
Ačiū labai, lauksiu komentarų.... 4u.gif
Dar kažkurioj vaistinėj buvo rekomendavę Nervostrong - ten į sudėtį taip pat įeina to "laimės hormono" komoponento... kažin, geriant ir Nervostrong, ir Triptan forte nebus per daug visko....

Dar norėjau paklausti, kam užeina tos žiaurios situacijos, kaip jūs laikotės ir ištveriat darbe? jei vaistų nevartoji, - blogai, jei su raminačiais - tada irgi ne darbas... 4u.gif

na tie visi vaistineniu vitaminai tai gal labai ir nepakenks,tik ar pades irgi klausimas g.gif man ziaurus nerimas istisas yra,kazkokios baimes ir kunas kaip vatinis doh.gif net temp pakyla nuo itampos doh.gif as geriu xanax po 0,25 ryte,tada dirbt dar galiu,nors siandien tai net pykina nuo nervu doh.gif as isgeriu raminamu nes kitaip tai as tikrai dirbt negaleciau schmoll.gif o kas tau darosi? gal nebelauk ir nebeekspirementuok su papildais?as zaidziau su raminamais 2 menesiua itariu prisizaidiau kaip reikalas doh.gif
Atsakyti
sis preparatas ne vitaminai; jie nepanaikina priezasties - jie kaip pakaitine terapija.
jei nerimo priezastis organizmo fiziniai pakitimai, tai be vaistu ir papildu neissisuksi.
jei psichologine, tai sis preparatas puikus pagalbininkas "ismusti" save is situacijos, bet sprendimas tokiu atveju tik vienas - psichologinis saves valdymas, o budai -kiekvienam savas: kam psichologas, kam religija, kam rytietiska praktika......svarbu ranku nenuleisti !!!!!!
sekmes Jums
Atsakyti