Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė ateis į mano gyvenimą

QUOTE(Kissa @ 2007 06 19, 16:17)
"Meilė-nuostabi katastrofa; žinoti, kad trenksies galva į sieną ir vis tiek didini greitį, lėkti į pražūtį su šypsena, smalsiai laukti akimirkos, kai viskas išlėks į orą. Meilė yra vienintelis užprogramuotas nusivylimas,vienintelė nuspėjama nelaimė,kurios nuolat šaukiamės".

Puiki citata. Aš sakiau, kad nori to, ko neturi. Aišku, idealios meilės visi nori. Tik juokingiausia, kad nelabai tas ponaitis Likimas mūsų norų paiso g.gif ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pimkie: 19 birželio 2007 - 15:29
Bet juk iš tiesų yra laimingų žmogių. Suradusių tą savo antrąją puselę. Kartais pagalvoju, kad galbūt dar ne vėlu
Atsakyti
QUOTE(Kissa @ 2007 06 19, 16:30)
Bet juk iš tiesų yra laimingų žmogių. Suradusių tą savo antrąją puselę. Kartais pagalvoju, kad galbūt dar ne vėlu

Mane irgi įkvepia tokie pavyzdžiai thumbup.gif . Ir kai kurie įrodo, kad niekada nevėlu... Kiek metukų, jei ne paslaptis?
Atsakyti
QUOTE(Pimkie @ 2007 06 19, 16:38)
Mane irgi įkvepia tokie pavyzdžiai thumbup.gif . Ir kai kurie įrodo, kad niekada nevėlu... Kiek metukų, jei ne paslaptis?

24-eri. O Tau?
Atsakyti
Tiesiog įdomu, nuo kada žmonės pradeda svarsyt, ar jau ne vėlu... ax.gif
Papildyta:
Tuoj 25 stuktels. Kažkaip sureikšminu pastarosiom dienom tą artėjančią datą. Atrodo, nuo 25 jau iki 30 netoli. O tada... jau kaip ir ant rankų ką nors sūpuoti norėsis... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pimkie: 19 birželio 2007 - 15:47
Sveikos mergytės 4u.gif Ir aš vis laukiu laukiu, kada gi toji meilė pasibels į širdį, tiesa buvo ji, bet tik iš mano pusės, nebenoriu taip schmoll.gif Šiuo metu, kaip kažkuri čia išsireiškė, ieškau nuotykių biggrin.gif O gal, o gal kas nors iš to išeis blush2.gif Žinoma, nenusistatau, kad meilės ieškau eidama kažkur, tiesiog linksmai laiką praleidžiu, bet taip norisi, ech... rolleyes.gif Na, suprantat jūs mane manau mirksiukas.gif
Atsakyti
Oi mergaites, zinau ta jausma, kai be meiles reik gyventi. Tada, kaip tycia, vis gatvej pastebi besisypsancias poreles ir sirdele taip suspaudzia.... Nors ir gyvenau be meiles, i vienadienius nuotykius nesileidau (o galimybiu buvo), man tokie santykiai NETIKRI, taip tik buciau apgaudinejus save. Tas vienintelis tikrasis zmogus tikrai ateina, jei moki jo sulaukti.... 4u.gif As sulaukiau... ir esu laiminga. Ir isvis nemoku paaiskinti to jausmo, as kazkaip lyg ir nujauciau, kad greit tureciau susipazinti su savo zmogumi, su mane mylesianciu zmogu, tas jausmas ir nuojauta tiesiog tvyrojo ore....nemoku to paaiskinti...Man tada buvo 21 metai smile.gif
Atsakyti
Indija, vaziuok i Tunisa, Turkija ar Egipta. Tikrai toki karsta atrasi. Esu ne viena toki pvz. girdejusi biggrin.gif - jaunas, karstas, zavus ir laisvas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GalBut @ 2007 06 19, 16:08)
Įdomu...norisi meilės...tuščia širdyje...bet,jei ta meilė "nelaiminga"...vien skausmas ir kančia...ar pasirašot ir ant jos?...užtat širdis sprogsta...ar laukiat tik tos "saldžios"...

Manau, kad jei meilė kelia tik skausmą ir kančią, kažkas čia ne taip. Netikiu, kad tai brandi meilė.
O "saldžioji" meilė irgi neamžina. Būna gyvenime ir skausmo, ir pykčio. Labai trumpalaikė meilė būtų, jei mylėtume tik, kai viskas gerai ir malonu.
Laukiu meilės. Abipusės.
Atsakyti
QUOTE(GalBut @ 2007 06 19, 15:08)
Įdomu...norisi meilės...tuščia širdyje...bet,jei ta meilė "nelaiminga"...vien skausmas ir kančia...ar pasirašot ir ant jos?...užtat širdis sprogsta...ar laukiat tik tos "saldžios"...

nea, ne nelaimingos....užtenka, kažką panašaus į tai patiriu...gal tia meilė, o gal beprotiškas susižavėjimas, bet man to užtenka , kad suprasčiau, kad tia begalo stiprus jausmas ir , kad dabar daug dėl to žmogaus padaryčiau, kad ir kiek jis minusų turėtų, jis pats toks didelis minusas, kaip manod raugė jį šiandien įvardino....

QUOTE(Kissa @ 2007 06 19, 15:30)

nu blin neturi būti vėlu, gi mum ne 50 ar 40 ir net ne 30....tau 24 man 19 Kailai kiek užmačiau 20 kitom kiek nzn....nu bet ne tiek ir daug, kad viskas būtų prarsta, blin privalo ta meilė abipusę ateiti......

QUOTE(monikaz @ 2007 06 19, 16:47)
Indija, vaziuok i Tunisa, Turkija ar Egipta. Tikrai toki karsta atrasi. Esu ne viena toki pvz. girdejusi  biggrin.gif - jaunas, karstas, zavus ir laisvas smile.gif

uuuuu biggrin.gif aj bijau, kad tuoj pietiečius važiuoti, baisūs man jie 4u.gif bijau, kad ko nors nepadarytų cool.gif nene, dovanas dovanot, visada priimu...bet jau bučiuotis jeigu nepatinka...... schmoll.gif jau geriau susirasiu bučiuotis diedą su mersu kur kvepalus dovanos, tas pats a diedas senas šlyštus ar pietietis šlykštus... nu žiauriai čia pasakiau, kartais būnu žiauri 4u.gif išgėriau stakančiką sidro ant pustuščio skrandžiaus ax.gif
Atsakyti
jungiuosi ir aš į laukiančiųjų meilės būrį 4u.gif
tikros, abipusės, amžinos.... blush2.gif
buvo daug susižavėjimų, įsimylėjimų, buvo ir meilė....tai vat dėl to ir nežinau, turbūt vėl jos laukiu, nors kartais pagalvoju, kad tas jausmas tam žmogui dar nedingęs, nežinau g.gif ir jau ilgai blink.gif priskirčiau save prie žmonių, mylinčių tik kartą gyvenime, bet tada išeina nebebūsiu mylima, tik savo širdyje nešiosiu meilę žmogui,išėjusiam iš mano gyvenimo......
o kad meilė buvo, ir buvo tikra žinau tikrai. ji atėjo visai netikėtai, kai specialiai nesistengi įsimylėt, bet išsvajota, kaip kažkas prieš tai rašė tiesiog ore tvyrojo meilės nuojauta...
ne nesigilinant į detales ( nes vis dar skauda, nors praėjo 3metai doh.gif ) išsiskyrė mūsų keliai verysad.gif
o taip norisi būti mylimai ir turėti kam dovanoti savo meilę

žodžiu, skaudi tema
Atsakyti
Aga, man irgi taip buvo, tiesiog tvyrojo ore tas jausmas ir atsitiko, visai neplanuotai, visai net nenuspejamai... mes irgi išsiskyrėm ir jau pakankamai daug laiko praėjo, bet labiausiai bijau, kad ir aš esu tas žmogus, kuris myli vieną kartą. Tada tiesiog būtų tragiška, nes kažkaip nelabai savo gyvenimą įsivaizduoju be šiemos, tačiau nelabai įsivaizduoju ir su nemylimu vyru ar vieną save auginančią vaikutį tik dėl to, kad kažką turėti, ką galėtum mylėti schmoll.gif
Atsakyti