QUOTE(GalBut @ 2007 06 19, 15:08)
Įdomu...norisi meilės...tuščia širdyje...bet,jei ta meilė "nelaiminga"...vien skausmas ir kančia...ar pasirašot ir ant jos?...užtat širdis sprogsta...ar laukiat tik tos "saldžios"...
nea, ne nelaimingos....užtenka, kažką panašaus į tai patiriu...gal tia meilė, o gal beprotiškas susižavėjimas, bet man to užtenka , kad suprasčiau, kad tia begalo stiprus jausmas ir , kad dabar daug dėl to žmogaus padaryčiau, kad ir kiek jis minusų turėtų, jis pats toks didelis minusas, kaip manod raugė jį šiandien įvardino....
QUOTE(Kissa @ 2007 06 19, 15:30)
Bet juk iš tiesų yra laimingų žmogių. Suradusių tą savo antrąją puselę. Kartais pagalvoju, kad galbūt dar ne vėlu
nu blin neturi būti vėlu, gi mum ne 50 ar 40 ir net ne 30....tau 24 man 19 Kailai kiek užmačiau 20 kitom kiek nzn....nu bet ne tiek ir daug, kad viskas būtų prarsta, blin privalo ta meilė abipusę ateiti......
QUOTE(monikaz @ 2007 06 19, 16:47)
Indija, vaziuok i Tunisa, Turkija ar Egipta. Tikrai toki karsta atrasi. Esu ne viena toki pvz. girdejusi

- jaunas, karstas, zavus ir laisvas
uuuuu

aj bijau, kad tuoj pietiečius važiuoti, baisūs man jie

bijau, kad ko nors nepadarytų

nene, dovanas dovanot, visada priimu...bet jau bučiuotis jeigu nepatinka......

jau geriau susirasiu bučiuotis diedą su mersu kur kvepalus dovanos, tas pats a diedas senas šlyštus ar pietietis šlykštus... nu žiauriai čia pasakiau, kartais būnu žiauri

išgėriau stakančiką sidro ant pustuščio skrandžiaus