Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė ateis į mano gyvenimą

QUOTE(Qwertama @ 2007 06 29, 12:42)
niekada negali žinot  4u.gif

Sutinku 4u.gif Taigi ir nežinau mirksiukas.gif
Atsakyti
nes iš tikrųjų sakyti, kad nesusirasi vyro, na, manau, tikrai neteisinga. išteka didžiulė dauguma, tik va vienos išteka už to, kurio nori, kitos už to, kad nera kur dingt tongue.gif mane labiausiai gasdina pastarasis variantas.
Atsakyti
QUOTE(Qwertama @ 2007 06 29, 13:01)
nes iš tikrųjų sakyti, kad nesusirasi vyro, na, manau, tikrai neteisinga. išteka didžiulė dauguma, tik va vienos išteka už to, kurio nori, kitos už to, kad nera kur dingt  tongue.gif mane labiausiai gasdina pastarasis variantas.

Oi ne, čia tai jau tragedija
Atsakyti
Pietavom su senmergiaujančia buhaltere (visos čia mes tokios biggrin.gif ), primetėm, kad visai ir nedaug šansų tą vyrą susirast - kiek vyrų emigravę, kiek kaliūzėj sėdi, kiek psichinėm ligom serga - visada vyrai didesnį procentą sudaro. O dar paėmus domėn kad moteriai tenka 0,89 vyro išvis, vaizdelis nekoks biggrin.gif Aš savo ištekėjusiai draugei sakau, mol, ištekėjai, užtai aš su buhaltere vienos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Qwertama @ 2007 06 29, 13:01)
nes iš tikrųjų sakyti, kad nesusirasi vyro, na, manau, tikrai neteisinga. išteka didžiulė dauguma, tik va vienos išteka už to, kurio nori, kitos už to, kad nera kur dingt  tongue.gif mane labiausiai gasdina pastarasis variantas.

gyvenant, situacija gali pasikeisti. Gali ir nepriimtiniausias variantas tapti geidziamu, svarbiausia, kad butu gyvenimo vertybes vienodos
Atsakyti
O jeigu tikėti Likimu, kad kiekvienai yra skirtas kažkuris žmogus, gal man skirtasis dabar yra nuteistas iki gyvos galvos rolleyes.gif Nu ir viskas, lauk nelaukus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissa @ 2007 06 29, 12:23)
O jeigu tikėti Likimu, kad kiekvienai yra skirtas kažkuris žmogus, gal man skirtasis dabar yra nuteistas iki gyvos galvos  rolleyes.gif  Nu ir viskas, lauk nelaukus  biggrin.gif

laugh.gif laugh.gif na tai jei tau skirtasis, tai susitiksit gal. Gal įsidarbinsi kalėjime maisto išdavėja... wub.gif
Atsakyti
Aš pažįstu ir laisvų nevedusių vyrų, tik netraukia širdis manęs prie jų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissa @ 2007 06 29, 13:23)
O jeigu tikėti Likimu, kad kiekvienai yra skirtas kažkuris žmogus, gal man skirtasis dabar yra nuteistas iki gyvos galvos  rolleyes.gif  Nu ir viskas, lauk nelaukus  biggrin.gif

tai gali pasistengti nuvilioti kitai likimo skirtąjį. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Beganti @ 2007 06 29, 13:33)
Aš pažįstu ir laisvų nevedusių vyrų, tik netraukia širdis manęs prie jų  ax.gif

Na suprantama, kad labiau vede ir istekejusios traukia: ziurint kokiam reikalui
Atsakyti
QUOTE(SIMPL @ 2007 06 29, 12:42)

Pasiskaityk temos pavadinimą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(SIMPL @ 2007 06 29, 13:42)