Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė ateis į mano gyvenimą

QUOTE(Kissa @ 2007 06 29, 13:47)
O kodėl įdomu merginas labiau traukia užimti vyrai?  g.gif

manau todėl, kad juos užkariauti yra didesnis iššūkis. ir dar viena galimybė: vedę vyrai geresni, nei likę (vis dėlto juos pirmus išgraibsto merginos)
Atsakyti
QUOTE(Kissa @ 2007 06 29, 13:47)
O kodėl įdomu merginas labiau traukia užimti vyrai?  g.gif

o tave ir tokie traukia?
gal , kad labiau patyre smile.gif ,
gal joms atrodo, kad jeigu kazkas jau pasirinko, tai tikriausiai vertas demesio
gal : jei nuviliosiu, reiskia as saunesne
gal bijo priklausomybes: su vedusiu paprasciau-bent kada gali viso gero pasakyti, nelendant i sentimentus
Atsakyti
QUOTE(SIMPL @ 2007 06 29, 13:53)
o tave ir tokie traukia?

mane tokie labiau ir traukia blush2.gif

o šiaip kažkur perskaičiau tokią mintį, čia ne visai į temą: apie neištikimybę. Vyrai neištikimi būna, nes nori įvairovės, o moterys - nes nori sužinoti, ar jos dar kažko vertos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissa @ 2007 06 29, 13:55)
1.mane tokie labiau ir traukia  blush2.gif

2.o šiaip kažkur perskaičiau tokią mintį, čia ne visai į temą: apie neištikimybę. Vyrai neištikimi būna, nes nori įvairovės, o moterys - nes nori sužinoti, ar jos dar kažko vertos  rolleyes.gif

1. pati nori pasitikrinti savo verte smile.gif , bet su tokiu, isardzius seima, gyventi tai tikriausiai nesinoretu
2. Manau , kad ne ivairoves, o taip pat suzinoti savo verte , vyrus veza pats uzkariavimas, poto jau lieka nebeidomu, nebent seksas geras arba bado metas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SIMPL @ 2007 06 29, 14:02)
1. pati nori pasitikrinti savo verte  smile.gif , bet su tokiu, isardzius seima, gyventi tai tikriausiai nesinoretu

tai kad man jie tik trumpam reikalingi biggrin.gif šeimų neardyčiau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissa @ 2007 06 29, 14:04)
tai kad man jie tik trumpam reikalingi  biggrin.gif  šeimų neardyčiau  schmoll.gif

manau, kad nori likti nepriklausoma. Reta moteris gali gyventi be sekso, kitoms jau po savaites stogas vaziuoja, o su vedusiais daug parasciau: aisku ko jie nori ir aisku , ko is ju norima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SIMPL @ 2007 06 29, 14:10)
manau, kad nori likti nepriklausoma. Reta moteris gali gyventi be sekso, kitoms jau po savaites stogas vaziuoja, o su vedusiais daug parasciau: aisku ko jie nori ir aisku , ko is ju norima  smile.gif

Va koks aiškus ir išmintingas vedusio vyro atsakymas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SIMPL @ 2007 06 29, 14:10)
manau, kad nori likti nepriklausoma. Reta moteris gali gyventi be sekso, kitoms jau po savaites stogas vaziuoja, o su vedusiais daug parasciau: aisku ko jie nori ir aisku , ko is ju norima  smile.gif

Gal cia as irgi biski ne i tema, bet as vedusiu vengiu, susipazinau su tokiu sauniu vaikinuku ir vakar kai kalbejom telefonu taip ne i tema paklausiau, tai gal tu vedes, kad vakar velai neatrasei sms?sako taip....bet ne taip kaip tu galvoji.....susinervinau ,bandau mest rukyt tai vakar 2 surukiau iskart...sake paskambins, bet nepaskambino....gal tiekto, bet kaip liudna atrodo toks visai nieko....o va kad nori nuslepe svolocius, kad vedes
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 06 29, 14:16)
Gal cia as irgi biski ne i tema, bet as vedusiu vengiu,

o ka? su vedusiu negalima, ar cia delto, kad nuslepe?
Atsakyti
QUOTE(SIMPL @ 2007 06 29, 14:21)
o ka? su vedusiu negalima, ar cia delto, kad nuslepe?

Aisku galima, tiesiog siuo metu man reikia, ne vienos nakties nuotykio, bet rimtesniu santykiu, beto slykstu kad nuslepe...o atrode toks nuosirdus
Atsakyti
QUOTE(SIMPL @ 2007 06 29, 13:42)
Na suprantama, kad labiau vede ir istekejusios traukia: ziurint kokiam reikalui

Manęs vedę visiškai netraukia. Nes noriu daugiau negu sekso.
Atsakyti
QUOTE(Beganti @ 2007 06 29, 14:32)
Manęs vedę visiškai netraukia. Nes noriu daugiau negu sekso.

drinks_cheers.gif aš vedusius irgi iš karto nurašau.
Atsakyti