Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė ateis į mano gyvenimą

QUOTE(Kissa @ 2007 06 29, 15:04)
O žinant kaip sunku iš vyrų gauti sekso...  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
Nu bet vedusio pliusas, kad garantuotai neprilips ilgam, taigi, galima rinktis pagal mazesni kriteriju kieki.

Ale rasau, lyg agitacija vesciau lotuliukas.gif Is tikruju tai agituoju visas gyventi dorai bigsmile.gif

QUOTE(Qwertama @ 2007 06 29, 15:09)
aš irgi rimtai kalbant nemoku būti vaišinama. kažkaip nesmagu, kad moka už mane. bet yra, yra merginų gyvenančių kito sąskaita.

Bet as noriu but vaisinama, o neiseina man. Nors as labai labai noriu ir man labai butu smagu valgyt ir gert vyriskio saskaita. Bet kaip ta padaryt mastau.gif
Atsakyti
O aš tai iš vyriškio norėčiau prabangaus buto ir automobilio blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissa @ 2007 06 29, 15:20)
O aš tai iš vyriškio norėčiau prabangaus buto ir automobilio  blush2.gif

As tai dar ir namo miesto centre, ir islaikymo iki gyvos galvos, ir laisves viename lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudeneja @ 2007 06 29, 15:24)
As tai dar ir namo miesto centre, ir islaikymo iki gyvos galvos, ir laisves viename  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Va kokios mes neišrankios. Ieškome meilės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kissa: 29 birželio 2007 - 14:31
Aš tai norėčiau ilgų pokalbių naktį virtuvėj su vynu.... rolleyes.gif biggrin.gif

Mašiną turiu, buto, deja, ne, bet išsprendžiamas dalykas, už pietus susimoku pati. Ech.
Atsakyti
O aš norėčiau pokalbių apie nieką prie židinio ax.gif
Atsakyti
o man is to busimojo reikia tik kad mane myletu. labai kad myletu. o butus masinas ir visa kita galima dviese uzsidirbt , cia su meile ne kiek nesusije. jis gali nieko neturetm, tik 20 metu, jaunyste ir nesugadinta poziuri, kad nemanytu, jog alus yra kruta, o bobos visos - grandines. va:)
Atsakyti
QUOTE(Naoko @ 2007 06 29, 15:49)
o man is to busimojo reikia tik kad mane myletu. labai kad myletu. o butus masinas ir visa kita galima dviese uzsidirbt , cia su meile ne kiek nesusije. jis gali nieko neturetm, tik 20 metu, jaunyste ir nesugadinta poziuri, kad nemanytu, jog alus yra kruta, o bobos visos - grandines. va:)

Naoko, va tu tai tikrai tokio sulauksi:) Nes žinai, kas svarbu:)
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2007 06 29, 15:51)
Naoko, va tu tai tikrai tokio sulauksi:) Nes žinai, kas svarbu:)

Sulauksiu:)
Atsakyti
QUOTE(Naoko @ 2007 06 29, 15:54)
Sulauksiu:)

Pamatysit, mes visos sulauksim. Laiko klausimas. Bet aš norėčiau sulaukti kuo greičiau, kol dar manyje neišgaravo romantiška dvasia ir vaikiška siela: dar noriu skaičiuoti žvaigždes, lakstyti basomis kojomis po balas, vidury nakties susikrauti daiktus ir lėkti prie jūros wub.gif
Atsakyti
As tai nespeju su jumis orientuotis, kada cia apie naudojamuosius, o kada apie meile lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Man sakinys "noriu gert vyna per nakti virtuvej" reiskia nei daug nei mazai - o tam tikra finansine antrosios puses padeti, kad iseitu virtuve, kurioje galima patogiai gurksnoti vyna (na, ir vynas, khe). Nes pvz uz vien mano atlyginima iseina per maza virtuve, netinka gerimui per nakti schmoll.gif

Va, kokia as sugadinta hihihi.gif

Atsakyti
Aš kaip visada ne į temą - mano avatare atsispindi mano plaukų spalva biggrin.gif , bet kažkaip užsimaniau su Jumis pasidalinti: atsimenat gal, kai sakiau, kad moku įsimylėti prieš sutikdama Tą Vaikiną, tai dabar perskaičiau straipsnyje, kad taip ir reikia daryt... mirksiukas.gif
Tinginčioms eiti į tą straipsnį - citata:

"Norite įsimylėti? Apsimeskite, kad jūs įsimylėjusi, ir meilė ateis savaime. Ką reiškia „apsimesti“? Elkitės kaip įsimylėjusi: pirkite tam žmogui dovanas, mylėkite jį ir sau kartokite: „Aš esu įsimylėjusi“. Ir jūs tokia būsite! Žinoma, jeigu norėsite.

- O jei to meilės objekto nėra? Kaip tada tą meilę prisivilioti?

- Pasaulyje - šeši milijardai žmonių, o jūs sakote „nėra“? Jei sėdite namuose su dubeniu bulvių traškučių ant kelių, žiūrite „teliką“, be abejo, meilės nerasite. Meilė yra pati aukščiausia hipnozės būsena. Ji ateina ir išeina, jei leidžiame tam įvykti."
thumbup.gif
Atsakyti