Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė ateis į mano gyvenimą

QUOTE(Kissa @ 2007 07 04, 12:36)
Ai, mergaitės, gyvenkim, džiaukimės, svajokim, lepinkim save, o ta meilė ateis. Anksčiau ar vėliau  thumbup.gif

O kai ji ateis, tada ir prisiminsim dienas, kai buvom laisvos, nepriklausomos, galėjom bet kada su draugėmis nulėkti į kavinę ar prie jūros, turėjome begalę laiko grožio salonams ir sporto klubams, leisdavom sau visai dienai išsijungti telefoną ir vartytis lovoje. Vakarais nereikėdavo niekam gaminti vakarienės. Ir šiek tiek sau pavydėsim tų prabėgusių dienų...

Kolkas visas laikas tik mūsų. Nėra kur skubėti. Juk gyvenimas nuostabus, ar ne?  mirksiukas.gif

šaunu, kad taip galvoji 4u.gif
norėčiau ir aš, bet , kaip sakoma, per prievartą mielas nebūsi... manęs tai tikrai nedžiugina verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(emmute @ 2007 07 04, 13:02)
šaunu, kad taip galvoji  4u.gif
norėčiau ir aš, bet , kaip sakoma, per prievartą mielas nebūsi... manęs tai tikrai nedžiugina verysad.gif

Vienas nemyli, bet kitas mylės. Juk ir mums ne visi patinka. Svarbiausia, kad pati save mylėtum 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(emmute @ 2007 07 04, 13:02)
šaunu, kad taip galvoji  4u.gif

Būna ir man tokių dienų, kai labai labai norisi. Bet kažkaip mums reikia išmokti gyventi dabartimi: džiaugtis kiekviena akimirka ir žinoti, kad viskas, kas geriausia, laukia ateityje.

Jūs tik pagalvokit, kitos jau išgyveno tą pirmąjį patį saldžiausią svaigulį, kai sutiko sau skirtą žmogų, kai mokėsi jį pažinti, kai užmigdavo su šypsena, kai suprato, kad be jo nebegali gyventi, ir tuomet širdyje tapo taip ramu ramu wub.gif O mūsų visa tai dar laukia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissa @ 2007 07 04, 11:36)
Ai, mergaitės, gyvenkim, džiaukimės, svajokim, lepinkim save, o ta meilė ateis. Anksčiau ar vėliau  thumbup.gif

O kai ji ateis, tada ir prisiminsim dienas, kai buvom laisvos, nepriklausomos, galėjom bet kada su draugėmis nulėkti į kavinę ar prie jūros, turėjome begalę laiko grožio salonams ir sporto klubams, leisdavom sau visai dienai išsijungti telefoną ir vartytis lovoje. Vakarais nereikėdavo niekam gaminti vakarienės. Ir šiek tiek sau pavydėsim tų prabėgusių dienų...

Kolkas visas laikas tik mūsų. Nėra kur skubėti. Juk gyvenimas nuostabus, ar ne?  mirksiukas.gif

teisingai tu kalbi..... reikia visoms taip galvoti pradėti, bet ne tiap lengva persiprogramuoti
Atsakyti
QUOTE(Kissa @ 2007 07 04, 13:13)
Būna ir man tokių dienų, kai labai labai norisi. Bet kažkaip mums reikia išmokti gyventi dabartimi: džiaugtis kiekviena akimirka ir žinoti, kad viskas, kas geriausia, laukia ateityje.

Jūs tik pagalvokit, kitos jau išgyveno tą pirmąjį patį saldžiausią svaigulį, kai sutiko sau skirtą žmogų, kai mokėsi jį pažinti, kai užmigdavo su šypsena, kai suprato, kad be jo nebegali gyventi, ir tuomet širdyje tapo taip ramu ramu  wub.gif  O mūsų visa tai dar laukia  thumbup.gif

tai kad aš irgi išgyvenau blush2.gif ir kažin ar dar kart tai pasikartos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(emmute @ 2007 07 04, 12:49)
tai kad aš irgi išgyvenau  blush2.gif  ir kažin ar dar kart tai pasikartos verysad.gif

Man tas pats sad.gif
Atsakyti
QUOTE(*Drugelis @ 2007 07 04, 10:48)
Man tai nuo nuotaikos priklauso. Juokiamės su kolegėm, visos senmergės, dalinamės "namų meistrų" telefonais - spintas, lovas reikia susukti,

Gal ir man koki teleponcika? Turiu (o taip, vis dar) nesurinkta spintele, kuria reikia pakabinti smile.gif Uz pinigus, ne uz natura.

Atsakyti
QUOTE(emmute @ 2007 07 04, 13:49)
tai kad aš irgi išgyvenau  blush2.gif  ir kažin ar dar kart tai pasikartos verysad.gif

Aišku, kad pasikartos, tik nenuteik savęs pesimistiškai nono.gif
Net slapčiausiose mintyse taip pagalvojusi save sudrausminu, nes tas, kuris turi atsirasti, tikrai atsiras. O jei aš verkšlensiu, nieko nematysiu aplinkui, tai kaip jam vargšiukui reikės mane rasti, dar vienas liks, nelaimingas, ne taip negalima schmoll.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gėlyte @ 2007 07 04, 14:51)
Aišku, kad pasikartos, tik nenuteik savęs pesimistiškai  nono.gif
Net slapčiausiose mintyse taip pagalvojusi save sudrausminu, nes tas, kuris turi atsirasti, tikrai atsiras. O jei aš verkšlensiu, nieko nematysiu aplinkui, tai kaip jam vargšiukui reikės mane rasti, dar vienas liks, nelaimingas, ne taip negalima  schmoll.gif  biggrin.gif

tai gal ras ir nelaimingą ir veršlenančią g.gif
ir padarys laimingą wub.gif
tai nebūna? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(emmute @ 2007 07 04, 15:15)
tai gal ras ir nelaimingą ir veršlenančią  g.gif
ir padarys laimingą  wub.gif
tai nebūna?  blush2.gif

Būna, bet dažniau kažkas tave pastebi, kai esi laiminga, nerūpestinga, spinduliuojanti, tada juk kitam žmogui atrodo, kad su tavimi jis pats toks bus smile.gif
Pati dažnai melancholiška būnu, bet tai dar nei vieno vaikino nepritraukė g.gif
Atsakyti
QUOTE(emmute @ 2007 07 04, 15:15)
tai gal ras ir nelaimingą ir veršlenančią  g.gif
ir padarys laimingą  wub.gif
tai nebūna?  blush2.gif

O tu pati norėtum įsimylėti tokį vyrą, kurį reikėtų padaryti laimingą?
Atsakyti
QUOTE(Beganti @ 2007 07 04, 16:00)
O tu pati norėtum įsimylėti tokį vyrą, kurį reikėtų padaryti laimingą?

Aš depresuojančio nenorėčiau. Bet norėčiau, kad vyras su manim suprastų, kas yra laimė wub.gif
Atsakyti