Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė ateis į mano gyvenimą

QUOTE(Qwertama @ 2007 07 08, 22:14)
man tai labai jau knieti suzinoti ka ji pasakytu. nors teisybes gali ten te kvapo nebuti  ax.gif

o aš teisybės norėčiau ...
Atsakyti
QUOTE(Indijaa @ 2007 07 08, 23:23)
o aš teisybės norėčiau ...

o is kjur zinot kuri ten teisybe sako, o kuri ne. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Qwertama @ 2007 07 08, 23:27)
o is kjur zinot kuri ten teisybe sako, o kuri ne.  biggrin.gif

gal zinok kokiu kitu priemoniu kaip mazdaug issitikint jis tau skirtas ar ne? blush2.gif prisiminkim vaikystes burtus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Qwertama @ 2007 07 08, 22:28)

gal zinok kokiu kitu priemoniu kaip mazdaug issitikint jis tau skirtas ar ne?  blush2.gif prisiminkim vaikystes burtus  lotuliukas.gif

spiritizmas vaikiškas ;D su žvake adata ir pan biggrin.gif draugė būrėsi gilioj jaunystėj , pkalausė savo pirmo vyro vardo, dabar atsimena , kad pirmą ir paskutinę raidę vardo, ir kad tada tokiu vardu jokio vaikino nepažinojo, dabar draugauja jau ilgai su vaikinu, kurio sutampa ir pirma ir paskutinės vardo raidės ir nepažinojo tokio prieš tai...
Atsakyti
Oi, mergaitės, aš tai siūlyčiau pas būrėjas neit, ypatingai kai tokios mintys kaip Qwertama kankina... pati po išsiskyrimo nuėjau ir viską man galvoj sujaukė, išgirdau, ko nenorėjau išgirsti, o paskui taip sunku iš galvos išmesti, taip galima nejučia užsiprogramuoti, atsargiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gėlyte @ 2007 07 08, 23:47)
Oi, mergaitės, aš tai siūlyčiau pas būrėjas neit, ypatingai kai tokios mintys kaip Qwertama kankina... pati po išsiskyrimo nuėjau ir viską man galvoj sujaukė, išgirdau, ko nenorėjau išgirsti, o paskui taip sunku iš galvos išmesti, taip galima nejučia užsiprogramuoti, atsargiai  4u.gif

as ir negalvoju eiti, tik butu labai jau idomu suzinoti kur tas likimo skirtasisi. draugei net pasake metus kada turi savo isrinktaji sutikti, sake tik nepraziiopsok tongue.gif
Atsakyti
Va va, aš ir sakau, o kas jei tais metais neatsiras ta didžioji meilė? visiems amžiams tada save gali nusirašyti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gėlyte @ 2007 07 08, 22:57)
Va va, aš ir sakau, o kas jei tais metais neatsiras ta didžioji meilė? visiems amžiams tada save gali nusirašyti  doh.gif

nium čia tai taip, žiauru truputį......
Atsakyti
Aš buvau pas būrėją, tai man išpranašavo, kur aš sutiksiu tą vienintelį. Tai žinokit negerai dabar, nes su kažkuo susipažįstu "ne ten", tai esu visiškai tikra, kad čia "ne tas" biggrin.gif
Atsakyti
nebloga eilerastuka radau:

Nebijok zaizdu - jos uzgyja.
Nebijok skausmo - jis praeina.
Nebijok mirties - ji neisvengiama.
Nebijok meiles - ji butina...
Atsakyti
O man atrodo kad aš įsimylėjau. Ir neatrodo kad tas įsimylėtasis mane įsimylėjo sad.gif
Atsakyti
QUOTE(*Drugelis @ 2007 07 09, 11:13)
O man atrodo kad aš įsimylėjau. Ir neatrodo kad tas įsimylėtasis mane įsimylėjo sad.gif

Kas čia dabar darosi? blink.gif Visos masiškai įsimyli 4u.gif
Atsakyti
Prisikarksėjom biggrin.gif
Bet aš nežinau net ką daryt - visi ankstesni vaikinai patys iniciatyvą rodydavo, na, matydavosi, kad nori ir kad susižavėję, o šitas... Šitas bėga, o man instinktyviai vytis norisi. Tvardausi kiek galiu biggrin.gif
Atsakyti