Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė ateis į mano gyvenimą

QUOTE(VILTE20 @ 2007 07 09, 11:37)
As meiles neturiu

Vilte20, o kaip tu gyveni dabar? Kovinukai su balandinukais vienu metu vieną frontą laikė, prisimenu, truputį sekiau tavo istoriją, panašiai mums likimas dėliojosi vienu metu biggrin.gif

Hm, ale keisti tie vaikinai, kai pagalvoji... Įtariu, kad tu, Kissa, esi mano kolegė prie gretimo stalo - jai tokia pati situacija su buvusiuoju, tik kad jis dabar žmoną turi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Drugelis: 09 liepos 2007 - 12:52
QUOTE(*Drugelis @ 2007 07 09, 13:50)
Įtariu, kad tu, Kissa, esi mano kolegė prie gretimo stalo - jai tokia pati situacija su buvusiuoju, tik kad jis dabar žmoną turi  biggrin.gif

Na, maniškis dar nevedęs, bet net neabejoju, kad per porą metų ves. Ir būtent tą, su kuria dabar yra kartu. Ir nebus jai ištikimas. Kol aš gyva biggrin.gif (juokauju)
Atsakyti
QUOTE(Kissa @ 2007 07 09, 12:56)
Ir nebus jai ištikimas. Kol aš gyva  biggrin.gif  (juokauju)

laugh.gif laugh.gif siaubinga, vienok... Ne, tikrai, siaubinga.
Atsakyti
QUOTE(*Drugelis @ 2007 07 09, 14:02)
laugh.gif laugh.gif siaubinga, vienok... Ne, tikrai, siaubinga.

Jei siaubingas tas faktas, kad vyrai veda tas moteris, kuriems nebūna ištikimi, tuomet pritariu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Drugelis @ 2007 07 09, 12:50)
Vilte20, o kaip tu gyveni dabar? Kovinukai su balandinukais vienu metu vieną frontą laikė, prisimenu, truputį sekiau tavo istoriją, panašiai mums likimas dėliojosi vienu metu  biggrin.gif
Hm, ale keisti tie vaikinai, kai  pagalvoji... Įtariu, kad tu, Kissa, esi mano kolegė prie gretimo stalo - jai tokia pati situacija su buvusiuoju, tik kad jis dabar žmoną turi  biggrin.gif

Aha, Drugeli as irgi siek tiek sekiau tavo istorija kiek spedavau wink.gif
O kaip as gyvenu?? gyvenu vis dar su savo vyru..kurio jau nebegaliu ir nebemoku myleti ir vienintelis noras, kad jis kuo greiciau dingtu is mano gyvenimo..tik matyt per silpna dar esu..nes jis neva tai mane myli ir nesiruosia kraustytis is mano namu...aisku, taip jis rodo ne meile, o nepagarba man...
suku galva is kur man gauti tos stiprybes, kad sugebeciau ji ikalbeti paleisti mane...
Atsakyti
Aš irgi vis dar jūsų būry 4u.gif nes kažkaip to, su kuriuo susitinku laiks nuo laiko, neįsimyliu schmoll.gif o situacija su tuo, su kuriuo dirbam, tokia, kokia ir buvo - kolegiški santykiai. Žodžiu - vakar atsiguliau miegoti ir niekaip neužmigau, pradėjau mąstyti, kad vėl ant visiško nulio ribos esu, kad visiškai NIEKO mano gyvenime nėra, kad pasiilgau buvusio, bet greičiausiai net ne jo konkrečiai, o santykių, kuriuos turėjom.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gėlyte @ 2007 07 09, 15:05)
kad vėl ant visiško nulio ribos esu, kad visiškai NIEKO mano gyvenime nėra

aš irgi taip pat galvoju: taip tuščia.... norėčiau pasimatymo, po kurio dar ilgai negalėčiau užmigti. Siaubas, jei niekada to nebepatirsiu, tai ko vertas šis gyvenimas?
Atsakyti
QUOTE(Kissa @ 2007 07 09, 15:14)
aš irgi taip pat galvoju: taip tuščia.... norėčiau pasimatymo, po kurio dar ilgai negalėčiau užmigti. Siaubas, jei niekada to nebepatirsiu, tai ko vertas šis gyvenimas?

Tikrai patirsi biggrin.gif Pasiskaitysi vėliau savo baimes ir jos tau tokios juokingos pasirodys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Beganti @ 2007 07 09, 15:23)
Tikrai patirsi  biggrin.gif  Pasiskaitysi vėliau savo baimes ir jos tau tokios juokingos pasirodys  biggrin.gif

Na, matai, per daug seniai esu viena, kad tuo patikėčiau
Atsakyti
QUOTE(VILTE20 @ 2007 07 09, 13:15)
nes jis neva tai mane myli ir nesiruosia kraustytis is mano namu...

Hm, o tai kaip tu gyveni su juo? Kai maniškis pasiūlė mums būti tik draugais ir dar gyvenom vienam bute aš vos iš proto neišėjau, susikroviau daiktus ir dingau, o dieve, kaip tu ištveri????? Ar būna dar kokių švelnumo akimirkų pas jus? Na, sorry, taip tiesiai šviesiai čia aš... Tiesa, o kaip jūsų sūnukas? Kaip tėčio tėviški jausmai?

Kissa, hm, labai nepadoru klausti, o kiek tau metų? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Drugelis: 09 liepos 2007 - 14:36
QUOTE(*Drugelis @ 2007 07 09, 15:35)
Kissa, hm, labai nepadoru klausti, o kiek tau metų?  biggrin.gif

Man 24. O Tau?
Atsakyti
*Drugeli, nezinau kaip as istveriu...dar rudeni buvau pabegusi i kita miesta..bet kai teko gryzti, susiradau butuka..o vyriskis tiesiog apsigyveno ir tiek (is pradziu net uz nuoma nemokejo..)
isvaryti jo negaliu - ir jega ir graziuoju bandziau..dabar jis tiesiog pamises del meiles man..bet manau, kad kazkokia vaikiska ta jo meile..nes jis mane ir vaika, pasak jo, pradejo myleti tik tada kai mes isvaziavom..kai jis liko vienas..
Papildyta:
QUOTE(*Drugelis @ 2007 07 09, 14:35)
  Ar būna dar kokių švelnumo akimirkų pas jus? Na, sorry, taip tiesiai šviesiai čia aš... Tiesa, o kaip jūsų sūnukas? Kaip tėčio tėviški jausmai?

Svelnumas tik toks, kad tenka miegoti vienoje lovoje visiems trims..bet seip jam "neduodu " biggrin.gif
O suneliui viskas gerai..tik jau neramu del to, kad jis mato visokius cirkus - pvz. kaip tetis griebiasi peilio arba alpsta viduri kambario (cia taip buna kai pradedu reikalauti iseiti is mano namu)
Atsakyti