o čia dar kažkas sakė, kad stengiasi neįsimylėti. manau, kad ir kiek besistengtum, jausmų iš savęs nešplėši, ir neįsakysi sau mylėti ar nemylėti... bet mylėti be atsako tikrai žauru... gal netgi dar žiauriau nei nemylėti ir nebūti mylimai...
na, aš tai ko gero savęs nemyliu, arba nemyliu tiek, kiek turėčiau mylėti. čia jau mano didelė problema, bet kaip ją spręsti, aš nežinau... savęs nevertinimas atėjęs jau nuo vaikystės, ir labai jaučiu, kaip jis man trukdo gyventi, siekti tikslų. ne tik meilėje, bet ir visame kame... o kvailiausia, kad aš netikiu gražiais kitų sakomais žodžiais apie mane, iškart viską nuneigiu
o čia dar kažkas sakė, kad stengiasi neįsimylėti. manau, kad ir kiek besistengtum, jausmų iš savęs nešplėši, ir neįsakysi sau mylėti ar nemylėti... bet mylėti be atsako tikrai žauru... gal netgi dar žiauriau nei nemylėti ir nebūti mylimai...
QUOTE(Kaila @ 2007 07 10, 11:29)
na, aš tai ko gero savęs nemyliu, arba nemyliu tiek, kiek turėčiau mylėti. čia jau mano didelė problema, bet kaip ją spręsti, aš nežinau... savęs nevertinimas atėjęs jau nuo vaikystės, ir labai jaučiu, kaip jis man trukdo gyventi, siekti tikslų. ne tik meilėje, bet ir visame kame... o kvailiausia, kad aš netikiu gražiais kitų sakomais žodžiais apie mane, iškart viską nuneigiu
va va, parašei apie mane
nors čia jau turbūt reiktų kalbėt apie nepasitikėjimą savim....
QUOTE(Kissa @ 2007 07 10, 13:53)
Aš manau, kad nepasitikėjimas savimi neateina "iš niekur". Arba vaikystėje reikia ieškoti priežasčių, arba šeimoje, arba gyvenimiškose aplinkybėse (pastovūs nusivylimai, dėmesio stoka ir pan.)
taip, taip, man tai pasitikejima visa numuse mokykla ir jos aplinka
QUOTE(Aristokratė @ 2007 07 10, 13:56)
man turbūt irgi iš dalies mama... nors tikrai žinau, kad ji tai darė nesąmoningai, juk tikrai nenorėjo man pakenkti.. :/ o mokykloj viskas rodos buvo neblogai...
QUOTE(Kaila @ 2007 07 10, 11:29)
absoliuciai ta pati galiu pasakyt apie save
QUOTE(Kaira @ 2007 07 10, 17:32)
as nuneigiu, bet sirdies gilumoj kirba viltis, kad tai galetu buti tiesa
Nu va, skundziausi, kad niekas i mane demesio nekreipia. O siandien islipau is masinos, einu iki kirpyklos, toks vyrukas nuziurejo, sako "kokia grazi mergina". Pasnekejom trumpai, jis pasiule kokia diena kava pavaisinti, net savo adresa pasake
beje, jam apie 55m., bet toks inteligentiskas, tvarkingas
QUOTE(Kissa @ 2007 07 10, 18:19)
Nu va, skundziausi, kad niekas i mane demesio nekreipia. O siandien islipau is masinos, einu iki kirpyklos, toks vyrukas nuziurejo, sako "kokia grazi mergina". Pasnekejom trumpai, jis pasiule kokia diena kava pavaisinti, net savo adresa pasake
aš myliu vyresnius vyrus, bet nu blin 21 metai vyresnis....
QUOTE(Indijaa @ 2007 07 10, 19:24)
O as, deja, myliu tik iki 4 metu vyresnius
QUOTE(Kissa @ 2007 07 10, 18:34)
nebent šiaip draugas glai būt.... nes nu... blin... perdaug vyresnis
QUOTE(Indijaa @ 2007 07 10, 19:36)
nebent šiaip draugas glai būt.... nes nu... blin... perdaug vyresnis
jau net man būtų per daug
Koks ten draugas tokiu metu