Čia toks biški gavosi pageidavimų koncertas, bet aš irgi negaliu atsispirti pagundai ir ne paprašyti pakvietimo i linkomaniją zivile.gud@gmail.com Iš karto ačiū
Turiu viena gan senoka filma kai per kompiuteri ziuri kaip ir viskas gerai, bet jai per DVD grotuva palaidziu atsiranda gal kokios 4 horizontalios mirksincios linijos kurios ziurint filma tikrai neprisideda is gerosios puses prie filmo kokybes. Filmo formatas berods Mpeg cia greiciausiai bus TV RIP. Gal kaip nors butu galimybe pasalinti tas mirksincias linijas. Ga reiktu pakeisti failo formata ar filma perasyti i DVD-Video.
Beje, kartais pasitaiko filmu kuriu neleidzia prasukti, tiesiog turi butinai ziureti nuo pradzios iki galo. Bandziau ant ivairiu programu, bet vistiek neprasisuka. Cia kalbu apie tuos filmus kuriuos per kompa ziuriu. Tiesiog spaudziu ant "seek" migtuko ir bandau pratemti keliata minuciu, bet tas slankiojantis migtukas "seek" vistiek grizta atgal, gal zinot kaip butu galima isspresti sias problemas?
Berods beveik penkis eurus, ar dolerius...Bet as kadangi nemoku anglu kalbos gerai, tai normaliai ten visko nesuorantu.Del to ir noreciau,kad kas nors paaiskintu, papasakotu
Sveikos, labai noriu parsisiusti filma " Ir velnias devi Prada", bet nezinau kaip tai padaryt.. gal galetumet pakonsultuot mane siuo klausimu, ar reikia man kazkokio pakvietimo kurio cia taip visos praso? Ar kokia programee reikia instaliuot?
Sveikos,
labai noriu parsisiusti filma " Ir velnias devi Prada", bet nezinau kaip tai padaryt.. gal galetumet pakonsultuot mane siuo klausimu, ar reikia man kazkokio pakvietimo kurio cia taip visos praso? Ar kokia programee reikia instaliuot?
Jei siųsies iš čia, tai reikalinga torrentų programa (paskaityk tema torrentai) ir paprašyk, kad kas atsiustų pakvietimą į šitą tinklapį. Papildyta: Čia be pakvietimų rusu k.(su torentais)