Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškom filmų toliau

QUOTE(zuasta @ 2007 08 17, 09:01)
Jei siųsies iš čia, tai reikalinga torrentų programa (paskaityk  tema torrentai) ir paprašyk, kad kas atsiustų pakvietimą į šitą tinklapį.
Papildyta:
Čia be pakvietimų rusu k.(su torentais)

Aciu, 4u.gif bandysiu.
Atsakyti
Turiu dar 4 pakvietimus į Linkomaniją-kam reik-rašykit į AZ.
Atsakyti
QUOTE(zuasta @ 2007 08 17, 09:01)
Jei siųsies iš čia, tai reikalinga torrentų programa (paskaityk  tema torrentai) ir paprašyk, kad kas atsiustų pakvietimą į šitą tinklapį.
Papildyta:
Čia be pakvietimų rusu k.(su torentais)

ko tai man nesisiuncia verysad.gif
isiinstaliavau utrrent ir bitcomet ir vistiek niekaip... nezinau ka darau netaip verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Miledi.N @ 2007 08 17, 11:10)
ko tai man nesisiuncia  verysad.gif
isiinstaliavau utrrent ir bitcomet ir vistiek niekaip... nezinau ka darau netaip  verysad.gif

O uzsiregistravai tam tinklapy?
Atsakyti
QUOTE(LhooQ @ 2007 08 17, 11:11)
O uzsiregistravai tam tinklapy?

taip, jei turi omeny kinozal.tv ar tfile.ru
Atsakyti
QUOTE(Miledi.N @ 2007 08 17, 11:31)
taip, jei turi omeny kinozal.tv ar tfile.ru

O kas tada neiseina? g.gif Pvz., kinozal.tv susirandi ta filma ir spaudi ant zaliai parasyto filmo pavadinimo, metu ir kokybes.
Atsakyti
Labukas, gal kas gali atsiusti pakvietima i Linkomanija ir torrentus,buciau labai dekinga. Jau susipazinau kas tai per daiktas, tai dabar labai noriu isbandyti mirksiukas.gif Jei nesunku i dariusneringa@yahoo.com 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nenka: 17 rugpjūčio 2007 - 11:28
QUOTE(LhooQ @ 2007 08 17, 11:51)
O kas tada neiseina?  g.gif  Pvz., kinozal.tv susirandi ta filma ir spaudi ant zaliai parasyto filmo pavadinimo, metu ir kokybes.

jau pradejo man eiti tas filmas per 1 val. turiu 1,2 proc. filmo g.gif tai kada gi jis parsisius???
Atsakyti
QUOTE(Miledi.N @ 2007 08 17, 13:40)
jau pradejo man eiti tas filmas per 1 val. turiu 1,2 proc. filmo  g.gif tai kada gi jis parsisius???

Gali siųstis ir savaitę, jei mažai kas siunčias (priklauso kiek yra seederių )
Atsakyti
QUOTE(Nenka @ 2007 08 17, 12:16)
Labukas, gal kas gali atsiusti pakvietima i Linkomanija ir torrentus,buciau labai dekinga. Jau susipazinau kas tai per daiktas, tai dabar labai noriu isbandyti  mirksiukas.gif Jei nesunku i dariusneringa@yahoo.com  4u.gif

Irmavi rase, kad turi pakvietimu i Linkomanija. Rasyk jai AZ. mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kvailas klausimas, bet kaip suprasti pasakyma, kad filmas yra vcr ?
Atsakyti
gal galetumete pasakyti kaip angliskai rasoso la troskinio filmo pavadinimas, noriu paieskoti bet nezinau kaip irasyti. 4u.gif
Atsakyti