Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškom filmų toliau

QUOTE(gustule22 @ 2007 08 24, 15:35)
gal zinot kur yra filmo Knocked up torrentas?Gal kas nors turi pakvietima i torrent.lt buciau labai dekinga gustule22@yahoo.com
4u.gif

Jei reikia rusiskais tai CIA

Jei angliskai tai CIA

4u.gif
Atsakyti
Sveikutes.
Gal kas žinote iš kur galima atsisiūsti serialą "Skydas" - "The Shield". Geriausia būtų rusų kalba. Ačiū visoms.
Atsakyti
QUOTE(Laumes-juosta @ 2007 08 24, 16:18)
Jei reikia rusiskais tai CIA

Jei angliskai tai CIA

4u.gif

aciu 4u.gif o gal zinote kur lietuviskas igarsinimas butu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gustule22: 25 rugpjūčio 2007 - 12:04
gal kas turit pakvietima i torrent.lt, buciau labai dekinga. ramunele07@yahoo.com
Atsakyti
QUOTE(gustule22 @ 2007 08 25, 13:02)
aciu 4u.gif o gal zinote kur lietuviskas igarsinimas butu?

Nemaciau dar lietuviskai niekur.. g.gif
Atsakyti
Pakvietimų prašykite čia. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Viva7 @ 2007 08 25, 13:38)
gal kas turit pakvietima i torrent.lt, buciau labai dekinga. ramunele07@yahoo.com

Išsiunčiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jucy @ 2007 08 28, 18:57)
Aš turėjau dar brito likusio truputį ir canidae nupirkau (ta su vištiena). įpyliau į vieną dubenėlį vieno, į kitą - kito. Pirmą dieną ėdė tik canidae, o po to - tik britą. Brito lėkštė tuščia stovi, o canidae pilna  lotuliukas.gif  vat ir suprask  lotuliukas.gif

Turiu 3 pakvietimus į Torent.lt 4u.gif Kam reikia rašykit savo el. pašto adresus
Atsakyti
QUOTE(Di72 @ 2007 08 29, 10:20)
Turiu 3 pakvietimus į Torent.lt  4u.gif Kam reikia rašykit savo el. pašto adresus

Man reiketu laurike01@gmail.com Aciu
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2007 08 28, 17:05)
Pakvietimų prašykite čia.  mirksiukas.gif
Merginos, taigi ten, kur nurodžiau, pakvietimus gausite greičiau. Čia ieškome filmų cool.gif .
Atsakyti
QUOTE(Dinariuke @ 2007 08 18, 22:29)
as tai pries dvi savaites pradejau naudoti zmule, su ja visko buvo bet parsisiunciau viena filma siunte 7val bet parsisiunte gerai, tada dar siunciausi nusivylusiu namu seimininkiu 5serijas tai po 3val ir atsisiusdavo ir viskas gerai, bet va siandien ne viena nebesisiuncia  doh.gif

Zmule tai cia kazkoks Emules klonas ar kas? kas dar naudojates? Tikrai verta siustis, instaliuotis? Nes pas mane jau skonis filmams ir muzikai tai kazkoks kosmariskas kai reikia ka nors surasti...Dabar uzsikepiau miuzikla "Wonderful life" rasti ir parsisiusti nemokamai. Tai instaliavau ares, ten ji rado, bet kad nenori siusti kazko, su emule tai turbut tik kitam simtmeti atsius...
Atsakyti
prisiregistravau torentuose thumbup.gif bet nesuprantu kaip ten siūstis filmus g.gif doh.gif randu aš nuorodą paspaudžiu parsiunčia, bet kažkoks neatpažintas failiukas g.gif nesuprantu... gal ką ne taip darau... doh.gif
(bet ar čia ta tema kur galima šiame forume kalbėti? g.gif blush2.gif )
Atsakyti