Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškom filmų toliau

QUOTE(Linjus @ 2007 09 01, 09:06)
prisiregistravau torentuose  thumbup.gif  bet nesuprantu kaip ten siūstis filmus  g.gif  doh.gif  randu aš nuorodą paspaudžiu parsiunčia, bet kažkoks neatpažintas failiukas  g.gif  nesuprantu... gal ką ne taip darau...  doh.gif
(bet ar čia ta tema kur galima šiame forume kalbėti?  g.gif  blush2.gif )

Tai turbut dar tik .torrent failiuka parsisiuntei. Dabar ji reikia atidaryti su programa uTorrent. Tada ir prasides tikrasis siuntimasis...

BEJE, GAL ZINOTE, IS KUR GALECIAU PARSISIUSTI NAUJAJI MIUZIKLA "PLAUKU LAKAS" (HAIRSPRAY)) is rapidshare? Kiek ieskojau, tik filmo muzika pavyko rasti... smile.gif
Atsakyti
Sveiučiai, Ir man taip buvo su tais Torrentais kaip ir Linjus. o kur rasti tą programėlę u Torrent? Užveskit kasnors ant kelio blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo čiurkutė: 01 rugsėjo 2007 - 16:32
http://utorrent.com/download.php
spaudi Get µTorrent 1.7.2 Stable (218 kB)
Atsakyti
QUOTE(Laumes-juosta @ 2007 09 01, 12:45)
Tai turbut dar tik .torrent failiuka parsisiuntei. Dabar ji reikia atidaryti su programa uTorrent. Tada ir prasides tikrasis siuntimasis...
BEJE, GAL ZINOTE, IS KUR GALECIAU PARSISIUSTI NAUJAJI MIUZIKLA "PLAUKU LAKAS" (HAIRSPRAY)) is rapidshare? Kiek ieskojau, tik filmo muzika pavyko rasti... smile.gif

Bandyk per apex DC++ , man jau 48% parejo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Marizza @ 2007 09 01, 17:34)
http://utorrent.com/download.php
spaudi Get µTorrent 1.7.2 Stable (218 kB)

jau parsisiunčiau ta programikę o ką toliau g.gif blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Linjus @ 2007 09 02, 16:48)
ką toliau g.gif  blush2.gif  4u.gif
Toliau eiti čia ir atdžiai viską iš eilės skaityti. Geriausia pradėti "nuo senos temos". Ten labai plačiai aptartos panašios problemos, tikrai rasi atsakymus. mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kas žinot kur gauti filmą "Mėlynoji paukštė" arba " The Blue bird" arba http://www.film.ru/a...ie.asp?vg=40676
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2007 09 02, 18:34)
Toliau eiti čia ir atdžiai viską iš eilės skaityti. Geriausia pradėti "nuo senos temos". Ten labai plačiai aptartos panašios problemos, tikrai rasi atsakymus.  mirksiukas.gif

ačiū bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laumes-juosta @ 2007 09 01, 01:09)
Zmule tai cia kazkoks Emules klonas ar kas? kas dar naudojates? Tikrai verta siustis, instaliuotis? Nes pas mane jau skonis filmams ir muzikai tai kazkoks kosmariskas kai reikia ka nors surasti...Dabar uzsikepiau miuzikla "Wonderful life" rasti ir parsisiusti nemokamai. Tai instaliavau ares, ten ji rado, bet kad nenori siusti kazko, su emule tai turbut tik kitam simtmeti atsius...

cia yra failu keitykla be ji man kazkaip keistai veikia nesupratu insiinstaliuoju tai dvi savaites viskas gerai o po to staiga serveriu neberanda ir vel reikia is naujo instaliuotis jau atsibodo man taip doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Laumes-juosta @ 2007 09 01, 01:09)
Zmule tai cia kazkoks Emules klonas ar kas? kas dar naudojates?

Čia kaip suprantu kažkas tokio kaip DC++ g.gif Nesinaudoju kolkas. Prisijungus DC++, mačiau, kad siūlo pereit į Zmule rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vikaliu @ 2007 09 03, 16:48)
siūlo pereit į Zmule            rolleyes.gif
... ir nieko ten gero schmoll.gif ...
Atsakyti
ačiū už patarimus apie Torrentų parsisiuntimą, viskas pavyko thumbup.gif AČIŪ
Atsakyti