Įkraunama...
Įkraunama...

Dažai ar tapetai

Apklausa: Kas geriau? (260 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(cudo @ 2007 06 19, 18:46)
Tai kad labei gerai valosi demes nuo dazitos sienos  thumbup.gif jou bandzijou.

Taip,valosi,tik jei jau geriau patrint tai matosi tokios sviesios demes kad jau buvo valyta,vis gi dazai smile.gif o ant tapetu nieko nesimato,bent jau taip pas mane.
Atsakyti
Sveikutes mirksiukas.gif
As balsavau uz tapetus ax.gif
Man tapetai priduoda namams siltumo ir jaukumo. Juo labiau, kad dabar tapetu pasirinkimas tikrai didelis.
P.s musu miegamuka ir dukrytes kambari tikrai tapetuosim bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(LIUXX @ 2007 06 23, 22:30)
Sveikutes mirksiukas.gif 
As balsavau uz tapetus ax.gif
Man tapetai priduoda namams siltumo ir jaukumo. Juo labiau, kad dabar tapetu pasirinkimas tikrai didelis.
P.s musu miegamuka ir dukrytes kambari tikrai tapetuosim bigsmile.gif

Pas mane tokia pati dilema, tas ar anas, nusprendziau i lelkino kambaryt tapetus, kad jaukiumo duotu, salona dazyt, o miegamaji ir dazyt ir tapetuoti vienu zodziu mixa padaryt, kaip ir koridoriui lotuliukas.gif
Atsakyti
Man gražiausia kai pusiau tapetai, pusiau dažyta. Vien tik tapetuotos sienos schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(giliuxe @ 2007 06 19, 17:57)
Gerai ir tapetai, ir dazai. Taciau jeigu sienos nelygios, tai pries dazant reikes daug vargo ir siek tiek pinigu jas islyginti, o tapetuojant tie nelygumai pasisleps.

La 4u.gif nelygiu sienu nepasleps nei tapetai, nei dazai.... ax.gif Galbut tik tapetu rastas optiskai atitraukia demesi nuo nelygumu...
Siulyciau dauguma sienu dazyti neutralios spalvos (balta liuks!) , geros kokybes,nebijanciais slapio valymo dazais. O jaukuma sukuria akcentai. Galite paimprovizuoti su kokia viena isskirtine siena, kuri yra labiausiai matoma, ar svarbioje vietoje. Ten galite uzklijuoti ir tapetus,ar dazyti ryskesne spalva, ar siaip bele ka isskirtinio... Kad ir visa siena nuotraukomis remeliuose nukabineti... 4u.gif
Nebijokite baltu sienu... jaukumas susikuria apsigyvenus namie pagal kiekviena asmenybe. Smulkmeneles, aksesuarai ir t.t.t. su jais interjero emocija keisti zymiai lengviau, negu perdazineti ar pertapetuoti atsibodusias sienas..!
As uz tai, kad sienos butu tik fonas. 4u.gif
Atsakyti
Darau remontus, tai tai kažkaip apsiprendžiau, kad virtuvę dažysiu, dalį dėsiu plytelėmis, o koridoriuj tik tapetais wink.gif kažin kaip čia mano toks apsisprendimas g.gif
Atsakyti
QUOTE(edka @ 2007 09 04, 09:36)
Darau remontus, tai tai kažkaip apsiprendžiau, kad virtuvę dažysiu, dalį dėsiu plytelėmis, o koridoriuj tik tapetais wink.gif kažin kaip čia mano toks apsisprendimas  g.gif

o Jusu virtuve atskira, ar sujungta su svetaine? g.gif siulyciau nemakaluoti i viena vieta tiek skirtingu medziagu.. Plyteles labai pabrezia kad virtuve, tai yra virtuve,na nznau kaip cia pasakyti.. Jusu vietoje dazyciau viska vienodai,gerais plaunamais dazais. nebent virs virtuves darbastalio klijuociau plyteles, arba deciau baldine plokste tokios pat spalvos kaip stalvirsis. 4u.gif
Kokia prasme kiekviena kampa atskirineti vis kitokiomis medziagomis ir spalvomis? g.gif Miegamasis rozinis, "salionas" gelsvas, virtuve zalsva, o vonia melyna? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikju @ 2007 09 04, 12:29)
o Jusu virtuve atskira, ar sujungta su svetaine?  g.gif  siulyciau nemakaluoti i viena vieta tiek skirtingu medziagu.. Plyteles labai pabrezia kad virtuve, tai yra virtuve,na nznau kaip cia pasakyti.. Jusu vietoje dazyciau viska vienodai,gerais plaunamais dazais.  nebent virs virtuves darbastalio klijuociau  plyteles, arba deciau  baldine plokste tokios pat spalvos kaip stalvirsis.  4u.gif
Kokia prasme kiekviena kampa atskirineti vis kitokiomis medziagomis ir spalvomis?  g.gif  Miegamasis rozinis, "salionas" gelsvas, virtuve zalsva, o vonia melyna?  biggrin.gif

na virtuvėje plytelėmis ir jus dėta juosta tik tarp spintelių, gal ne taip išsireiškiau blush2.gif

o vietuvė atskirai nuo svetainės ax.gif
Atsakyti
na mes irgi sprendeme sita dilema, dazai ar tapetai. visgi nusprendem, o ir meitras patare, kad tapetai. kad dazyti sienas jos turi buti idealiai lygios, o musu atveju namo sienos buvo tokios kreivos blink.gif Tai meistras aplygino kiek imanoma ir visur klijamo dazomus tapetus, lubas taip pat biggrin.gif Virtuves sienas irgi tapetavome o tarp spinteliu klijavome plyteles.
Atsakyti
QUOTE(kenguriukas @ 2007 09 04, 14:26)
na mes irgi sprendeme sita dilema, dazai ar tapetai. visgi nusprendem, o ir meitras patare, kad tapetai. kad dazyti sienas jos turi buti idealiai lygios, o musu atveju namo sienos buvo tokios kreivos  blink.gif  Tai meistras aplygino kiek imanoma ir visur klijamo dazomus tapetus, lubas taip pat  biggrin.gif Virtuves sienas irgi tapetavome o tarp spinteliu klijavome plyteles.

na va aš irgi vis mąsčiau virtuvės sienas tapetuot ar dažyt, bet pasirinkau dažyt wink.gif

o jūs kokiais tapetais klijavot? plaunamais?

ir dar noriu paklausti g.gif meistas remuontuojant vonią už sienų paruošimą nori 25 + plytelių klijavimas 50 lt Ar čia taip turi būt? ačiū už atsakymus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(edka @ 2007 09 04, 16:12)

ir dar noriu paklausti  g.gif  meistas remuontuojant vonią už sienų paruošimą nori 25 + plytelių klijavimas 50 lt Ar čia taip turi būt? ačiū už atsakymus  smile.gif

Cia kaip...uz kvadrata g.gif doh.gif ....tai gal jis su savo medziagom g.gif
Nors jeigu jums daro is firmos tai taip, gali buti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(LIUXX @ 2007 09 04, 15:33)
Cia kaip...uz kvadrata g.gif  doh.gif ....tai gal jis su savo medziagom g.gif
Nors jeigu jums daro is firmos tai taip, gali buti doh.gif

nu ne iš firmos ax.gif tai va man ir įtarimas kilo, sako vien už klijavimą 50 +paruošimas,

paruošimas + tapetavimas 25 lt ir paruošimas ir dažymas 25 lt - man čia normalu, bet jau plytelių klijavimas doh.gif

gal dar kas paprotins 4u.gif
Atsakyti