Įkraunama...
Įkraunama...

Dažai ar tapetai

Apklausa: Kas geriau? (260 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(Fidzi @ 2007 09 10, 14:25)
Aš tik uždažyma po keliu metu tie tapetai atsilaupo o ypač jeigu dar maži vaikučiai auga rolleyes.gif

Na taip, atsilaupo po keliu metu, o mes dar neatsikeleme gyventi i naujus namus ir ten kur bubo dazyta, jau yra istepta
Atsakyti
QUOTE(Fidzi @ 2007 09 10, 14:25)
Aš tik uždažyma po keliu metu tie tapetai atsilaupo o ypač jeigu dar maži vaikučiai auga rolleyes.gif

Mūsų tapetai jau 11 metų dar neatsilupinėję, išskyrus tas vietas, kur katinai nudraskė g.gif , dabar ir vėl klijuojame naujus tapetus smile.gif . O vaikučiai, manau, greičiau apipaišys dažytas sienas negu nulupinės tapetus bigsmile.gif .
Atsakyti
Aš už dažytas sienas arba kombinuotą kambarį t.y. vieną sieną tapetuot, o kitas dažyt.... thumbup.gif Šiaip paruošti sienas tapetavimui ar dažymui vis tiek kainuoja nemažai, tai pirmiausia nusidažai, o tapetus užklijuot visada spėsi, nebereiks iš naujo ruošti,o atvirkščiai: po tapetų, jei sugalvoji dažyt, vėl daug išlaidų.... g.gif
vaikai visada ras būdų, kaip sienas padekoruot: pvz.: markeriu ar flamasteriu nupieštus piešinius niekuo nebeišvalysi, o jei pieštuku, tai nuo dažytos sienos yra šansų nuplaut, o nuo tapetų - ne blink.gif katinas kartu su mažiais gali rasti atšokusi tapetų kraštelį ir tada jau niekaip jų nuo draskymo nebesustabdysi, o nuo dažytos sienos gali nuplauti ir kamuolio, ir kojos spyrio ir rankos antspaudo ženklus.
taip kad praktiškiau dažymas, kaina panaši, o jaukumas ir gražumas skonio reikalas ax.gif
Atsakyti
Aš siūlau derinti dažus su tapetais. Iš praktiškos pusės dažai geriau, nes be problemų gali perdažyti. Bet tapetai šilumos daugiau suteikia. mes namuose kombinavom, gavosi thumbup.gif .
Atsakyti
Man tai tapeta- kažkaip šiltesnės sienos, be to galima įvairiau papuošti butą - kombinuoti, rinktis su įvairiais raštais wub.gif
Atsakyti
na jei kalbeti apie ekonomine puse, tai dazyti sienas iseina daug brangiau, ypac jeigu tenka tinkuoti, t.y. lyginti sienas...su tapetais daug paprasciau ir islaidu maziau smile.gif bet cia kiekvieno nuomone ir pasirinkimas...as siaip uz dazyma
Atsakyti
Sveikutės.Gal galit pasidalinti žiniomis,kur perkate tapetus.Kaune jau turbūt visose didesnėse parduotuvėse išnaršiau visus katalogus,bet nerandu man tinkančių,tiksliau nerandu tik į vieną kambarį,visi kiti jau atkeliauja.GAl ir ne šioje temoje,bet,kad jau nebežinau,kur kreiptis,tyli mamos. verysad.gif
Atsakyti
Vilniui tai idomesniu tapetu galima rasti Dubingiuose arba domus galerijoj ten kazkaip Retro... kazkokia parduotuve vadinasi, man rodos ir kaune turetu but? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobrytė @ 2007 09 19, 10:14)
Sveikutės.Gal galit pasidalinti žiniomis,kur perkate tapetus.Kaune jau turbūt visose didesnėse parduotuvėse išnaršiau visus katalogus,bet nerandu man tinkančių,tiksliau nerandu tik į vieną kambarį,visi kiti jau atkeliauja.GAl ir ne šioje temoje,bet,kad jau nebežinau,kur kreiptis,tyli mamos. verysad.gif

Mes tai "Megos" Senukuose išsirinkome, nemažas pasirinkimas mirksiukas.gif , bet turbūt jau ten apžiūrėjote.
Atsakyti
QUOTE(Deimantukas @ 2007 09 19, 11:18)
Vilniui tai idomesniu tapetu galima rasti Dubingiuose arba domus galerijoj ten kazkaip Retro... kazkokia parduotuve vadinasi, man rodos ir kaune turetu but? g.gif

Dubingiuose buvom,tik plytų raudonumo,o mums raudonų reikia,su klasikiniu raštu.Ir turbūt Retroformą turėjai omenyje smile.gif ten virtuvės sienai tapetus nusižiūrėjau.Šiaip tai jų tapetus internete pažiūrėti galima ir virtualiai išsitapetuoti,labai fainai,taip ir išsirinkau,aš juos.Senukuose kataloge radome vienus,bet tik iš bėdos,jei jau kitų nerasčiau,nes pasirinktas šviestuvas prie jų ne itin dera,reiktų rinktis kitą tada,bet tai aš daugiau tapedus dėl šviestuvo,o ne atvirkščiai norėčiau.Išranki aš žiauriai,ne todėl,kad kažko ypatingo norėčiau,bet vat šauna idėja ir varinėju,kol pasiekiu savo.Ir taip jau ne viskas taip,kaip norisi,tai nors nesiruošiu dėl tokio mažmožio,kaip tapetai pasiduoti biggrin.gif Siūlykite,mergaitės,būkit geros.O kas ten Domus galerijoj yra?Nebuvau dar,mat mes iš Kauno.
Atsakyti
QUOTE(Cobrytė @ 2007 09 19, 14:25)
Dubingiuose buvom,tik plytų raudonumo,o mums raudonų reikia,su klasikiniu raštu.Ir turbūt Retroformą turėjai omenyje smile.gif ten virtuvės sienai tapetus nusižiūrėjau.Šiaip tai jų tapetus internete pažiūrėti galima ir virtualiai išsitapetuoti,labai fainai,taip ir išsirinkau,aš juos.Senukuose kataloge radome vienus,bet tik iš bėdos,jei jau kitų nerasčiau,nes pasirinktas šviestuvas prie jų ne itin dera,reiktų rinktis kitą tada,bet tai aš daugiau tapedus dėl šviestuvo,o ne atvirkščiai norėčiau.Išranki aš žiauriai,ne todėl,kad kažko ypatingo norėčiau,bet vat šauna idėja ir varinėju,kol pasiekiu savo.Ir taip jau ne viskas taip,kaip norisi,tai nors nesiruošiu dėl tokio mažmožio,kaip tapetai pasiduoti biggrin.gif Siūlykite,mergaitės,būkit geros.O kas ten Domus galerijoj yra?Nebuvau dar,mat mes iš Kauno.

O tai i virtuve tapetu ieskot? O kodel butent raudonu, juk labai rysku - atsibos greit g.gif
Na as pamenu, kai ieskojau( gal pries menesi) tai tu ka isnarsiau atrodo labai daug , kur ir kazko idomesnio neradau, retroformoj(ačiu, kad pataisei) radau, bet laukt virš mėn. , o man skubokai reikėjo, nes maniau, kad greit cia rasiu ko reiks ir nusipirksiu, o pasirodo visur ir visko reik laukt doh.gif tai i dubingiu nulekiau, tai ten vietoj radau ir beveik to, ko norejau rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deimantukas: 19 rugsėjo 2007 - 12:59
QUOTE(Deimantukas @ 2007 09 19, 14:57)
O tai i virtuve tapetu ieskot? O kodel butent raudonu, juk labai rysku - atsibos greit g.gif
Na as pamenu, kai ieskojau( gal pries menesi) tai tu ka isnarsiau atrodo labai daug , kur ir kazko idomesnio neradau, retroformoj(ačiu, kad pataisei) radau, bet laukt virš mėn. , o man skubokai reikėjo, nes maniau, kad greit cia rasiu ko reiks ir nusipirksiu, o pasirodo visur ir visko reik laukt doh.gif tai i dubingiu nulekiau, tai ten vietoj radau ir beveik to, ko norejau rolleyes.gif

Ne, į virtuvę ne raudoni,rudi,ir jau išsirinkau smile.gif ir tik viena siena.Mes antrame aukšte tapetuosime sienas pilnai,tapetai jau išrinkti ir keliauja(dar ilgai keliaus doh.gif ).O pirmame aukšte tapetuosime tik kai kurias sienas.Raudna siena mažoje svetainėje,ji bus mums už nugaros,noriu tokio fono rudai moderniai sofai, o ir šviestuvą išsirinkau tokį tarp modernaus ir klasikinio.Ir dar tame kambaryje akmeninis židinys,tai manyčiau ryškus akcentas visai nepamaišytų smile.gif Tik kur jį rasti? smile.gif
Atsakyti