QUOTE(Mylia @ 2007 06 28, 16:31)
Gal cia toks patarimas butu dar neissirinkusiomms sukneles, kad nuotraukose suknyte gali atrodyti tikrai kitaip nei gyvai ant kuno. Pries pradedant ieskoti suknytes labai daug vestuviniu sukneliu praziurejau internete, atrodo viena uz kita grazesnes, bet kai pradedi matuotis supranti, kad suknyte gali atrodyti dar graziau arba nebuti tokia patog ar isvaizdi kaip isivaizdavai. Manoji suknele kataloge atrode visiskai kitaip nei gyvai
Cia galita paziureti kaip ji atrodo kataloge http://www.opheliabr....ie/ed536.html# , o kaip gyvai galesiu parodyti po vestuviu
Tokia mano istorija ieskant suknele, gal kam bus idomu
Sekmes visoms renkantis savo svajoniu suknele
Ireland labai grazi suknyte
[quote=Ireland,2007 06 28, 18:29]
labai elegantiska, jau to tavo pasakojimo pradedu gailetis kad tokios nesirinkau
labai elegantiska, jau to tavo pasakojimo pradedu gailetis kad tokios nesirinkau
QUOTE(rutadobke @ 2007 06 28, 18:52)
o kokia tu issirinkai?
QUOTE(gala @ 2007 06 28, 19:54)
niu as jau buvau idejus,
tai kaip kazkuri pasake, kad prinses sindromas, pas mane
tuoj surasiu , nes kompe nelaikau
Papildyta:
bet sitokio modelio suknytes tokios sunkios
as nuomoj kai pakilnojau tai ojojoi
QUOTE(gala @ 2007 06 28, 20:31)
niu kas tiesa tas nemelas, bet.......... as sau su ja grazi buvau
QUOTE(rutadobke @ 2007 06 28, 19:35)
Grozis reikalauja auku..
QUOTE(doviliuke21 @ 2007 06 28, 20:50)
kokia cia auka, manau viskas kad gerai bus , lai smagu butu kad MB patiktu, nes musu skoniai kardinaliai skiriasi
QUOTE(rutadobke @ 2007 06 28, 19:51)
kokia cia auka, manau viskas kad gerai bus , lai smagu butu kad MB patiktu, nes musu skoniai kardinaliai skiriasi 
Ne nu ta prasme norejau pasakyt, kad ko nepadarysi del grozio, ar ji ten sunki, ar nepatogi vistiek vilksimes
QUOTE(doviliuke21 @ 2007 06 28, 20:55)
Ne nu ta prasme norejau pasakyt, kad ko nepadarysi del grozio, ar ji ten sunki, ar nepatogi vistiek vilksimes
tai jau taip