Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė ( 13 dalis )

ne jums vienoms tokios nuotaikos, as va siuvuosi, nuvariau pasimatuot patiko, tik va jau savaite dar nepraejo po matavimosi, bet as jau lyg ir kitaip papuosimus ant jos matau unsure.gif (pas mane su gifiuriuku bus puosta) Pas mus masine priesvestuvine nuomoniu kaita swoon.gif mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita82 @ 2007 07 27, 17:34)
ne jums vienoms tokios nuotaikos, as va siuvuosi, nuvariau pasimatuot patiko, tik va jau savaite dar nepraejo po matavimosi, bet as jau lyg ir kitaip papuosimus ant jos matau  unsure.gif (pas mane su gifiuriuku bus puosta) Pas mus masine priesvestuvine nuomoniu kaita  swoon.gif  mastau.gif

jauciu cia normali busena. sia liepa 2 druges tuokesi. viena, kuri nuomojosi suknele, vos ne paskutine minute apkeite nuomojama suknele, nes sumaste, kad ji grazesne. kita, kuri siuvosi, stresavo, kad ji ne tokia, kad netinka, kad visai ne tokia turejo buti. anais metais gera drauge tekejo, tai visa paskutini menesi vos ne kasdien verke "man tikrai reikejo ta kita suknele imti, ana buvo graziau, ka dabar daryti??? fear.gif umn.gif o gal visgi mano grazi" lotuliukas.gif manau, toks jau musu likimas. o kodel vyrai nesvarsto, ar jiems tik tas kostiumas ir tie marskiniai ar galejo kitus isrinkti? biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Vyyte,2007 07 27, 18:09]
nu va dar tokia parodysiu mirksiukas.gif
7- a wub.gif wub.gif
Atsakyti
Nu jo, sunku mums moterims doh.gif Pas mane suknyte tai tvarkoj, priekaistu ir pageidavimu nera, tik va svarstau del puosybos, bet matau kad cia tik mano pervargusios galvyte ir vaziuojanciu smegeneliu umn.gif padarinys lotuliukas.gif reiks pas siuvejos nulekt, pasisneket, gal ji mane i prota atves blush2.gif
Atsakyti
labukas,

man irgi jau parsidejo pries vestuvine depresija doh.gif suknele netinka, pas kirpeja sutarta sukuosena negraziai atrodo, puokstes gal jau ir kitos noreciau, be to butu neblogai pakeisti ziedus ohmy.gif wacko.gif wacko.gif jauciu,kad jau stogas vaziuoja...

taciau as vistiek laiminga, nes gale situ rupesciu laukia vienas is svarbiausiu momentu gyvenime bigsmile.gif
Atsakyti
ale kiek skaitau tiek vis labiau imu nusiraminti smile.gif nes taip smarkiai as nepanikuoju smile.gif Bandomosios sukuosenos ir makijazo nesidarysiu, manikiura tik penktadieni (pries didiji sestadieni) smile.gif
Papildyta:
beje, ziedu tikrai nekeisciau ir gelytes jau senai issirinkau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(septinta @ 2007 07 27, 12:13)
As noreciau ko nors tokio  wub.gif  paprasta ir elegantiska  wub.gif
(tik jau pamirsau, kurios forumietes cia sunute buvo  doh.gif )

user posted image

Sita suknele yra Madonnoi Vilniuje. Atrodo thumbup.gif Kainele apie 2000lt.
Atsakyti
QUOTE(tikurila @ 2007 07 27, 22:14)
Sita suknele yra Madonnoi Vilniuje. Atrodo  thumbup.gif  Kainele apie 2000lt.

Grazi tikrai.. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(tikurila @ 2007 07 27, 21:14)
Sita suknele yra Madonnoi Vilniuje. Atrodo  thumbup.gif  Kainele apie 2000lt.

Nuoma 2000?
Atsakyti
Nauja tema cia 4u.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti